Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 31 januari 2014

DESPERAT Allians

Av Pink Ozzy - 31 januari 2014 14:05

ALLIANSEN

Nu är Alliansen totalt DESPERAT. För någon dag sedan ville Fredrik Reinfeldt bortförklara de dåliga opinionsiffrorna med att ”Det svenska folket vet vad moderaterna har för politik. Vad Löfven har för politik vet jag faktiskt ingenting om”. OK, det var inte helt ordagrant, men i stort sätt.

Detta visar att Reinfelt för det första tror att det svenska folket är idioter och tror på allt han säger och för det andra inte förstår att HAN är stadsminister och att Löfven först behöver ”bekänna färg” efter valet.


Centern

Men än värre är väl desperationen i Anni Lööfs hjärna när hon idag säger att Löfven går hand i hand med Sverigedemokraterna. Men lilla Anni, har inte då lärt dig NÅGONTING? Att kasta skit på detta viset kommer i regel tillbaka med råge. Själv vet jag inte vad jag ska rösta på, men det blir INTE Anni. Rösta på Centern gjorde jag på 70-talet när Centern hade SIN ståndpunkt och inte rubbade på den från en dag till en annan.

Tänkte sluta här, men kan inte låta bli att kommentera vidare utspel från Anni Lööf. Hon säger bl a att ” C vill se en fortsatt arbetskraftsinvandring då det ger fattiga människor från andra länder möjlighet att komma hit, göra rätt för sig, få lön och bidra till vår tillväxt och välfärd”

Vad pratar hon om egentligen? Vi har idag en STOR brist på arbeten och inte arbetskraft. Som minister bör det väl vara ett grundkrav att veta det mest elementära. Eller är det egentligen så här hon vill säga: ” Vi har visserligen många arbetslösa i Sverige, men de vill ha betalt för det de gör. O vi får in invandrare som vill jobba för slavlöner so fine for me, det gjorde de redan i USA för över 200 år sedan.”

Eller detta uttalande ” Men jag är övertygad om att vi har stora chanser att göra ett gott valresultat”. Menar hon med detta att hon, från nuvarande 3,3% kommer att hamna på 3,8%?

Nej, Totalt sätt har detta valår börjat som jag trodde. Man kastar skit på varann. Varför inte återgå till ordningen och sanningen? För hur det än är så är Centern ett ”bondeparti”. Centern har starkt bidragit till att decimera bönderna och deras förutsättningar i Sverige. Det innebär att de inte ska ha fler röster, snarare färre.


Folkpartiet

Folkpartiet har varit lärarnas parti under många år. Vad händer? Jo, skolan går sämre än på många år, även om man gärna skyller ifrån sig på tidigare rödgröna regeringar. Men snälla Björklund. Det är DU som har haft ansvar för skolan i snart 8 år. DU har INTE tagit ditt ansvar. UT ska du och ditt parti.


Kristdemokraterna

Sen har vi ju lilla KD. Men snälla alla KD-röstande. Har ni fått NÅGON valuta för er röst? Ska jag behöva säga mer, eller räcker det med att KD inte borde ha mer än 1,2% i nästa val. Hur många är idag KRISTNA i Sverige? Jag bara frågar.


Moderaterna

Sen har vi moderaterna som vill vara det ”enda arbetarparti”. Ja, ja. Det är därför de som har olyckan och inte får något jobb de senaste åren får mer i skatt och avgifter och de som tjänar 70.000 och har ett fint hus får många 1000-lappar mer i månaden p g a sänkta skatter? Smart av moderaten häromdagen som visade sig fuska utav helvete. Utredning pågår. Reinfeldt tackar och bugar inte, men Löfven lär göra det.


Sverigedemokraterna

Nej, jag har inte glömt SD. ALLA skäller på SD, men ingen gör ju något åt dom. Jag tillhör demokratins vänner och anser att OM inte de andra partierna kan locka fler väljare än de gör idag med bra argument så ska väl partiet ha sina 10%. JAG tycker inte det, men det innebär bara att de får 1 röst mindre. JAG skulle heller aldrig vägra ställa upp i en valdebatt. Det är bara forne Westerberg och andra som saknar vettiga argument och är rädda för att misslyckas som vägrar att prata med ALLA tilltänkta kandidater.


Nej, Sverige ska fram till valet och även efter det visa omvärlden vad demokrati är genom att välja helt fritt och följa det resultat väljarna vill. De partier ska även prata så folk förstår och inte köra med skitsnack, som redan börjat. Jag kommer så gott jag förmår och har tid hänsynslöst skriva om saker som är direkt felaktiga och inte hör hemma i ett valår.


SÅ SE UPP! PINKOZZY WATCH YOU!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 29 mars 09:21

Läste just en artikel i Aftonbladet.se som var otroligt intressant. Tycker du inte det tycker du inte som jag. Men jag gillar när vanligt folk har ett mål och når dit. Det kan vara många tårar innan man kommer dit, men de gör det. Jag skiter i hur my...

Av Pink Ozzy - Fredag 29 mars 08:48

Nu har rödhaken kommit. Det gör han varje år. Den stannar på vår tomt kring komposten i fem till sju dagar och flyger sedan bort. Sen kommer han tillbaka i höst och gör likadant. Jag har alltid förundrats över att det bara är en, hur han hittar til...

Av Pink Ozzy - Torsdag 28 mars 14:37

Dogge Doggelito hande tydligen sex när han var ca 7-8 och tjejen 15 år. Det berättade han i nåt forum och direkt kommer PK-maffian. Lasse Holm har t ex brutit med Dogge så han får inte vara med i Dobido i sommar. Då ska jag vara jävlig tillbaka och i...

Av Pink Ozzy - Torsdag 28 mars 09:49

Köper du påskmat eller lever du som vanligt? Själv har vi det nästan som vanligt. Långfredagen äter vi bara Jansson och ägg. Lördag är vi bjudna på påskmat/födelsedag. Söndag och måndag tar vi lite påskmat, men inga mängder. Det var roligare ned ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 28 mars 09:31

Såg på Rapport igår hur många kvinnor som dödas av sina män. Jag blir så förbannad och samtidigt sorgsen. Ofta är kvinnorna dessutom gravida. Jag fattar inte hur dessa män tänker, om de ens tänker.  Jag tycker nog att straffen bör göras om. Samtidi...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Skapa flashcards