Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 29 januari 2014

Homofober tycks ha problem

Av Pink Ozzy - 29 januari 2014 11:25

Ibland blir jag så in i norden arg. Som idag när jag läser om någon som kallas för Kakan, är lesbisk och var med i ett TV-program där hon fick skit för sin sexuella läggning. Min sexuella läggning är att jag är man, men gillar bara kvinnor. Ska inte någon annan kvinna ha samma rättighet? Och ska två kvinnor ha denna rättighet ska väl två män också ha det. Sen så ska jag fullständigt skita i vad de gör i sin sängkammare. Om det är en sjukdom eller ej funderar jag inte ens på. DET ÄR INTE MIN SAK ATT DÖMA!

Jag har 3 döttrar och alla är gifta med män. Hade det varit så att de hade gift sig med kvinnor hade det väl för jösse namn varit deras ensak. Observera att jag inte skriver ”deras problem”! Nej, det är deras ensak som ingen annan ska bry sig om. Det viktiga är väl att de har fått en partner de trivs med.

Jag anser det absolut värre om en kvinna har en man som slåss, eller super hela tiden så att både hon och kanske barnen får lida. Är det rätt, tycker du homofob?

Har du inte funderat på hur många bögar och transor som du ser dagligen? Pekka Heino, Pia Sundhage, Mark Levengood, Peter Jöback, Eva Attling, Magnus Carlsson och många, många fler. De allra flesta är mycket trevliga personer. Jag skulle absolut inte ha något emot att bli bjuden på middag till någon av dom. Sen går var och en till sitt. Svårare är det väl inte. ”De” är väl också människor precis som vi.

Sen förstår jag inte varför man drar gränsen just vid dom likkönade paren? Varför hatar man inte gruvarbetare, läkare, präster, hundälskare, kattägare, tjocka, smala, långa,  korta, friska, sjuka eller någon annan ”minoritet”?

Nej fan, SKÄRP EJ homofober och sköt ert.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se