Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 26 januari 2014

Snart är det val

Av Pink Ozzy - 26 januari 2014 11:51

Det går snart inte en dag utan att Alliansens medlemmar vänder 180 grader gör att lovar sådant som vi väljare velat hela tiden. Ett stort önskemål har ju varit att tågen ska gå i tid. Något som man helt har skitit i under många år. Nu är det så illa ställt att tågen t o m åker av rälsen p g a spårbrott. Detta i ett land som har mängder med järnmalm i bergen. I stället har man satsat på Rut och Rotavdrag samt minskat skatten för de dom har lyckan att ha ett arbete. Som jag skrev tidigare gäller ju inte detta de sjuka, pensionärer och arbetslösa. Man säger visserligen att arbete ska löna sig, men är mycket försiktig med att tala om att de jag nämner endast får några kronor, i bästa fall, och de som tjänar mycket redan innan får flera 1000 kronor. Detta faktum att man låtsas som om vi utsatta är dumma och inte skulle fatta detta gör mig ARG!


Nästa lögn är att 250000 fler arbetar nu än när Alliansen tillträdde. Ytterligare en lögn med statistiken. Fakta är att de flesta av dessa "jobb" kommer via diverse undomsbidrag, FAS3 och andra bidragsberoende och underbetalda "jobb". Vidare så har vi fått dryga 60000 migranter per år fram till mitten av 2000-talet och därefter dryga 100000 per år. Så under Alliansens år vid makten har vi fått ca 500000-700000 nya medborgare. Dessutom har nya barn fötts och nya kommit upp i arbetsför ålder. Det innebär väl att 250000 fler arbetar, men att det också tillkommit minst 1/2 miljon nya medborgare. För er som kan räkna procent kan väl tala om för vår eminenta Allians det det procentuellt arbetar färre idag än innan deras tillträde. Det enda som egentligen har skett är att många invandrare nu har tagit de jobb vi svenskar inte vill ha. Titta t ex på alla dessa städjobb och köksarbeten. Dessa nya medborgare tar betydliget fler jobb än vad en del vill medge. Det är egentligen bara våra fördomar som utesluter dom från delar av arbetsmarknaden.


Pensionärer skulle få mer pengar. Det man dock pratar tyst om är att vissa bidrag mindkas så att pensionärer egentligen förlorar pengar.


Det var bara några exempel på lögner eller missvisande information som Alliansen kör med just nu. Så var vaken och kritisk när du läser eller ser något våra "kära" politiker vill få dig att tro.
 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

26 januari 2014 14:29

Glöm då inte att under samma period har ca 40% åter LÄMNAT landet. Åtminstone enligt SCB

Statistik och vad man kan bevisa ÄR intressant. Tar man en 150 år lång period är det faktiskt fler som har UTvandrat än INvandrat. Ca 95.000 fler
Tar man år för år INNAN 2006 ser man att IN varit större än UT många av de år som S hade makten. Lyssnar man på de tilltänkta nya regeringspartierna lär detta fortsätta

Sedan är jag lite oklar vad du egentligen menar. Är arbete med bidrag inget arbete? I så fall är jag fortfarande arbetslös trots att jag på papperet är anställd sedan 2 år

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

26 januari 2014 17:06

Om du t ex tillhör FAS 3 så har du haft samma "lön" i minst 6 år. Dessutom anser inte Alliansen detta vars ett arbete. Därför utgår ingen skattesänkning enligt "arbetslinjen".

 
Ingen bild

Gammelsmurfen

26 januari 2014 14:33

PS
Tittar man på UTvandringen så var den 1851 - 1940 ca 1.4 miljoner
1941 - 2009 ca 1.6 miljoner
Alltså fler som lämnar landet "idag" jämfört med "igår".

Siffror ÄR intressant. Samtidigt finns det ju 3 stora lögner här i världen: lögn, förbannad lögn och statistik

Pink Ozzy

26 januari 2014 17:02

Ha ha, ja det har du ju delvis rätt i. Om jag hinner ska jag gräva lite i dina siffror. Känner på mig att utvandringen av tidigare invandrare samt svenska pensionärer utgör en stor del av det antalet fungerar nämner.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se