Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 31 december 2013

Det gamla årets med Bridget Jones.

Av Pink Ozzy - 31 december 2013 21:54

Klockan är nästan 22. Några smällare har  jag hört även om de flesta tycks ha den goda smaken att vänta till kl 24, Frugan kollar på Bridget Jones vilket jag skippar. Personligen mår jag utmärkt i väntan på tolvslaget. 

Jag fattar dock inte varför en del ska smälla INNAN Kl 24? Det bara skrattar jag åt. Löjligt att betala massa pengar för man kan ju kolla på det helt gratis....

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

1 januari 2014 09:33

Som hundägare förstår jag inte varför man skall smälla klockan 24...

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

1 januari 2014 11:33

Som icke hundägare förstår jag det inte heller. Jag vet faktiskt inte om jag nånsin köpt några. Finns betydligt bättre sätt att göra av med pengar på.

 
Gubbfan

Gubbfan

2 januari 2014 23:52

Om man sedan betänker likheten med spårljus och granatkrevader känns det hela väldigt obehagligt.

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

3 januari 2014 18:09

Ja där så du ju något. Det kanske inte är då kul för alla invandrare som här varit med om sånt skit.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 15 aug 09:26

För 6 år sedan tog Petter för rattfylla. I natt var det dags igen. Fortkörning och narkotikainnehav. Men jag ska inte skälla på Petter. Jag kan tänka mig att han inte hade så många vänner under sin aktiva karriär och nu vill ta igen det på något sä...

Av Pink Ozzy - Fredag 14 aug 09:52

Det finns bl a Facebook, Instagram, Twitter, snap chatt, miljoner med spel på appar. Dessutom har Tiktok tillkommit. En omstridd app som man vill förbjuda i flera länder för att man tror att kineserna kan plocka ut dina personliga data. Vad jag först...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:49

Just nu finns det två grupperingar i Sverige. Dom som är för munskydd och dom som är emot. Själv har jag tittat lite på folk och sett att många som bär munskydd bär den just bara över munnen och inte näsan. Vad är vitsen med det? Sedan har de som...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:39

Det är ju inte klokt. Har ett barnbarn i 7an som nu tränar 6 gånger per vecka. Men inte nog med det. De kan sluta träningen 20,30 ena dan och börjar träningen klockan 6 nästa morgon. 2-3 gånger per vecka börjar träningen vid 6 tiden. Bl a både lördag...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2013 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se