Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 30 december 2013

Är det krig när man våldtar en kvinna?

Av Pink Ozzy - 30 december 2013 11:03

Läser nu på morgonen att regeringstrupper och UN-förband slår sig för bröstet för att de, enligt dom själva, lyckats slå ut ett millisgäng som kallar sig M23 i Kongo. Men vad de inte klart ut sa att det egentligen inte betyder någonting. Det finns fortfarande minst 40 olika milisgrupperingar kvar i landet.

Men det som i sammanhanger gör mig förbannat är att både rebeller och regeringstrupper våldför sig på kvinnorna så fort de tycks få en möjlighet. Vad fan är det för kul att våldta? Ja, jag har aldrig provat och kommer aldrig att prova. Men kanske det finns någon sjuk våldtäktsman som är villig att skriva ner några rader på den här bloggen och talar om för mig vari njutningen sitter.

Själv trodde jag att krig var något man gjorde upp mellan karlar. Men det tycks i varje krig förekomma en del amöbor som föredrar att skjuta med kuken i s f med geväret.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:24

Hagia Sofia kyrka i Turkiet ska göras om till moské. Erdogan behöver fler valröster och det finns fler muslimer än kristna i landet. För mig känns det bara så främmande att förändra en kyrka i grunden. Kyrkan byggdes som kyrka men gjordes om till ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 12 aug 09:30

En man i Danmark anklagas för övergrepp på 111 barn. Stegla den jäveln. ...

Av Pink Ozzy - Tisdag 11 aug 16:16

OK, jag gillar inte Danny Saucedo. Men jag gillar ännu mindre att han utsätts för någon form av paragrafrytteri. Nu är det dags igen. Återigen stoppas han från en spelning. Själv känner jag det hela som enkelt. Förväntar man sig 10.000 och får t...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2013 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se