Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 23 december 2013

Längtar du till julen? - Inte jag.

Av Pink Ozzy - 23 december 2013 11:04

Ute är det grönt och blåsigt. Två av mina 3 barn och 3 av mina 6 barnbarn kommer inte på julafton, utan vi ska dit på juldan. Så det blir jul med frugan, svärmor samt en av döttrarna och hennes man och 3 barn. Ja, det är inget fel i det. Men den här julkänslan som man hade tidigare år har minskat år från år. Inte heller så gör årets julkalender något åt saken. OK, den är helt OK och många barn gillar den. Men julkänsla? Nej.

Det där med julklappar har jag skippat sen många år. Frugan köper åt barnbarnen. Sen äter vi god mat på julafton och plockar fram min "lille vän" till sillen. Men istället för julklappar köpte jag mig själv en ny bil. Så det får vara nog med julklappar.


I dreaming 'bout a white Christmas

och knulla en vacker, skön negress.


Ja, ja. Bli nu inte arg. Men är det inte så att de flesta män någon gång har tänkt tanken. Och när jag just kom på den lilla ramsan var jag bara tvungen att skriva ner den. Jag hade i och för sig chansen för ca 40 år sedan när jag plockade upp en lifterska en kväll. När hon klev in i bilen visade det sig att hon var negress och mycket vacker. Efteråt, när hon hade klivit ur bilen igen, förstod jag att hon inviterade flera gånger. Men jag var väl antingen för dum eller för blyg. Det blev hur som helst inget. Nåja, livet går vidare.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2013 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se