Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 30 november 2013

Bert Karlssons hycklande dubbelmoral

Av Pink Ozzy - 30 november 2013 10:58

Nu har Bert Karlsson gjort det igen. D v s vänt kappan efter vinden bara för att tjäna så mycket det bara går. Igen fel i det - normalt. Men i Berts fall är det hyckleri. Själv var han med i Ny Demokrati för ett antal år sedan. Parollen var mer eller mindre " Sverige åt svenskarna" eller " inga fler invandrare, de är för dyra".

Vad gör han nu kanske du undrar. Jo, han har köpt 4 fastigheter där han inhyser 1000 flyktingar. Nu vill han köpa 14 fastigheter ( bl a hotell ) till för att sätta ännu fler flyktingar där.

Nåja, en behjärtansvärd uppgift kan tyckas. Men inte när det gäller herr Karlsson. Nej, han tar ut 37.000:- per flykting från kommunerna. Det innebär en fin liten vinst det. Bara omsättningen är 37 miljoner per månad. Men när jag kollar på www.allabolag.se kan jag inte hitta vare sig dessa summor som det står om i tidningarna och här ovan eller alla anställda han pratar om. Bert säger ju att 85% av de anställda är flyktingar.

Du kan läsa lite om Bert Karlsson på https://sv.wikipedia.org/wiki/Bert_Karlsson

Vidare finns följande att läsa på www.allabolag.se :

Bert Willis Karlsson

PersonprofilVisa bolagslista
1px
1px
Man, född i juni 1945
  
BEFATTNINGAR
Verksam i totalt 20 bolag, listar de 10 största, visa hela bolagslistan
M & L Records AB, Ordinarie ledamot
Jokarjo AB, Ordinarie ledamot, VD
Atenzia/BGR AB, Ordinarie ledamot
Music Development Factory AB, Ordinarie ledamot
Jokarjo Invest AB, Ordinarie ledamot
Stora Ekeberg Resort AB, Ordinarie ledamot, Styrelseordförande
Restaurang Stora Ekeberg AB, Ordinarie ledamot, VD
Jokarjo Fastighetsförvaltning AB, Ordinarie ledamot
Kinnekulleborgen AB, Ordinarie ledamot
Exatron Invest AB, Ordinarie ledamot, VD

Men som sagt hittar jag inga uppgifter som styrker hans uttalanden. Så man undrar var och hur han gömmer dessa pengar.

Men alla får tjäna pengar. Det har jag inget emot. Det som stör mig är att Bert för det första är emot invandring och sedan dessutom gör sig otroliga pengar på detta geschäft. De som lurar hit flyktingarna kan hamna i fängelse fast de ofta tjänar en bråkdel och tar stora risker. Bert tjänar betydligt mer av våra skattepengar - helt legalt.

Finns det ingen på de mottagande kommunerna som har något förstånd överhuvud taget?


 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

30 november 2013 17:19

Frågan är kanske OM han är/var emot flyktingar. Kanske var det en "smart profilering" för att sälja in sitt parti en gång i tiden...

I min lokaltidning har senaste veckan påståtts/skrivits att han vill köpa ett hotell för att driva som förläggning. Sista -- senaste -- artikeln i det ämnet lät dock meddela att han vill göra det till ett "Dejtinghotell". Vad nu DET innebär. (Tydligen ett ställe där folk som mötts via dejtingsajter skall kunna träffas) Han ser en tänkbar kundkrets på 50.000

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

30 november 2013 17:23

Ja du, det där Bert.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 6 april 21:05

Idag var det verkligen vår. Altanglasen tvättades och altanen kunde fixas till. Sen var det bara att äta årets första middag där och bara njuuuta. Mycket jobb återstår i trädgården. Lådorna ska krattas jämna och smågrejer mm läggs i komposten. Inn...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se