Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 6 november 2013

Gjorde "tårtkvinnan" rätt eller fel?

Av Pink Ozzy - 6 november 2013 16:54

För någon dag sedan slängde den s k tårtkvinnan en tårta i ansiktet på Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson. Kvinnans riktiga namn är Irene Matkowitzc, 60 år och hon ogillar nazister och rasister.

Nu är det frågan om hon gjorde rätt eller fel? Rent rättsligt är det ju helt fel. Alla ska ju ha rätten att uttrycka sig fritt i vårt land. En princip som jag i stort stödjer. Dock kan jag förstå hennes frustration över att sverigedemokraterna bereds så stor plats och att det finns så många döskallar som sympatiserar med dom. Men då är vi ju inne på den fria åsikten igen.

Personligen tror jag att Sverigedemokraterna snart kommer att sakta tyna bort. Förr eller senare kommer Sverigedemokraterna att visa att de är ett rasistiskt parti och det kommer att bli deras fall, precis som Bert Karlssons Ny Demokrati en gång gjorde.

Men visst skrattar jag till lite när jag läste om tårtan. Det måste erkännas. Men sedan tog min starka vilja för ett land där man får yttra (nästan) vad man vill över. Och på något sätt MÅSTE vi respektera detta.

För att bara ta en enda anledning, som i sig kan tyckas hypotetiskt. Ponera att Sverigedemokraterna tillsammans med ytterligare ett ultrahögerparti skulle få över 50% av rösterna i ett framtida val. Då vill väl alla Folkpartister, Centerpartister, Vänsterpartister, Socialdemokrater, Miljöpartister m fl också fortsättningsvis ha sin rätt att uttrycka vad dom anser vara det rätta för Sverige. Och även dom vill väl slippa en tårta i ansiktet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 17:42

Har just varit hos dotra och hjälpt henne att hämta tillbaka studsmattan. Samtidigt flyger en annan studsmatta från en annan tomt iväg. Undrar hur många studsmattor som flyger iväg och går sönder en så här blåsig dag? Tänk på att förankra era studs...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:53

I dagens Aftonbladet kan man läsa om en manlig förälder som sökt upp en pedofil som arbetar på en typ av förskola. Han gick hem till honom och slog honom. Nu anmäls han. OK, jag förstår att vi har lagar som ska sköta om sånt, men jag hade garanterat...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:40

Sveriges största skidanläggningsföretag Skistar släcker ner fr o m i helgen. Andra har dock än så länge sagt att de kommer att ha öppet. Eftersom de inte har förstånd själva borde regeringen gå in och stänga alla anläggningar tills vidare. Läser ock...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se