Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 6 november 2013

Gjorde "tårtkvinnan" rätt eller fel?

Av Pink Ozzy - 6 november 2013 16:54

För någon dag sedan slängde den s k tårtkvinnan en tårta i ansiktet på Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson. Kvinnans riktiga namn är Irene Matkowitzc, 60 år och hon ogillar nazister och rasister.

Nu är det frågan om hon gjorde rätt eller fel? Rent rättsligt är det ju helt fel. Alla ska ju ha rätten att uttrycka sig fritt i vårt land. En princip som jag i stort stödjer. Dock kan jag förstå hennes frustration över att sverigedemokraterna bereds så stor plats och att det finns så många döskallar som sympatiserar med dom. Men då är vi ju inne på den fria åsikten igen.

Personligen tror jag att Sverigedemokraterna snart kommer att sakta tyna bort. Förr eller senare kommer Sverigedemokraterna att visa att de är ett rasistiskt parti och det kommer att bli deras fall, precis som Bert Karlssons Ny Demokrati en gång gjorde.

Men visst skrattar jag till lite när jag läste om tårtan. Det måste erkännas. Men sedan tog min starka vilja för ett land där man får yttra (nästan) vad man vill över. Och på något sätt MÅSTE vi respektera detta.

För att bara ta en enda anledning, som i sig kan tyckas hypotetiskt. Ponera att Sverigedemokraterna tillsammans med ytterligare ett ultrahögerparti skulle få över 50% av rösterna i ett framtida val. Då vill väl alla Folkpartister, Centerpartister, Vänsterpartister, Socialdemokrater, Miljöpartister m fl också fortsättningsvis ha sin rätt att uttrycka vad dom anser vara det rätta för Sverige. Och även dom vill väl slippa en tårta i ansiktet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 15 aug 09:26

För 6 år sedan tog Petter för rattfylla. I natt var det dags igen. Fortkörning och narkotikainnehav. Men jag ska inte skälla på Petter. Jag kan tänka mig att han inte hade så många vänner under sin aktiva karriär och nu vill ta igen det på något sä...

Av Pink Ozzy - Fredag 14 aug 09:52

Det finns bl a Facebook, Instagram, Twitter, snap chatt, miljoner med spel på appar. Dessutom har Tiktok tillkommit. En omstridd app som man vill förbjuda i flera länder för att man tror att kineserna kan plocka ut dina personliga data. Vad jag först...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:49

Just nu finns det två grupperingar i Sverige. Dom som är för munskydd och dom som är emot. Själv har jag tittat lite på folk och sett att många som bär munskydd bär den just bara över munnen och inte näsan. Vad är vitsen med det? Sedan har de som...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:39

Det är ju inte klokt. Har ett barnbarn i 7an som nu tränar 6 gånger per vecka. Men inte nog med det. De kan sluta träningen 20,30 ena dan och börjar träningen klockan 6 nästa morgon. 2-3 gånger per vecka börjar träningen vid 6 tiden. Bl a både lördag...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se