Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 1 november 2013

Avlyssnad? Förvånad?

Av Pink Ozzy - 1 november 2013 13:45

Mycket snack och skriverier om avlyssning, USA och NSA nu.

Vem bryr sig? Jo jag gör det.

Men förvånar det mig ? Nej, inte ett dugg. Satt i bastun med några vänner igår och det rådde delade meningar om förvåning, orsak, verkan hit och dit. Men jag kan inte för mitt liv tänka mig att fru Merkel bryr sig det minsta. Hon vet precis vad hon kan och inte kan säga på telefon. Är det något amerikanarna hört henne säga på sin mobil så är det möjligen lite dösnack med släkt och vänner. Detsamma gäller alla andra personer i olika poster. DE VET. Varför?

Jo, de spanar ju själva. Sen byter de uppgifter med varann.

Varför bryr jag mig då? Varför är jag orolig? Och ska man bry sig och vara orolig?

Självklart! Anledningarna är många. T ex så vet du inte vilken typ av regering vi har om, låt oss säga 10-20 år. Antingen vald eller genom krig tilltvingad. Vi kanske är ett nytt Östtyskland eller Nordkorea om 20 år. Och DÅ ska vi verkligen vara orolig över vad vi har sagt eller kanske inte sagt på telefonen eller skrivit på nätet.

Så med andra ord så vet alla om ATT det sker och ALLA vet ATT det inte kommer att upphöra, men ALLA bör fundera över vad de säger och skriver.

Så det här inlägget kan stå mig dyrt en vacker dag. Men So What? I fuck NSA and USA anyway.

 
ANNONS
 
Gubbfan

Gubbfan

2 november 2013 20:02

Nej, inte förvånar det mig heller.
Varje svensk bör ha klart för sig att SÄPO, FRA, MUST, KSI och allt vad de nu heter, de där myndigheterna som det inte finns någon kontroll av, spanar och kartlägger.
De ser till att den som inte är lojal mot den som har makten i dag inte får något jobb på statlig eller kommunal nivå. Allt kan nämligen säkerhetsklassas och vi får inte fråga varför vi inte får de jobb vi söker.
Pundhuvudena på de där organisationerna anser antagligen att de flesta av oss är presumtiva terrorister eftersom vi ifrågasätter deras berättigande.

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

3 november 2013 10:15

Har ibland funderat över att lägga upp en fejkblogg där jag skriver att jag ska bomba kaknästornet eller nåt. Samtidigt son jag skriver nåt politiskt osammanhängande dravel om att jag och några till ska ta över Sverige. Allt för att se SÄPOs reaktionstid innan de plockar in mig. Vore ju ett kul test för att bevisa avlyssningens existens. 0:)

 
Gubbfan

Gubbfan

3 november 2013 13:41

Gör inte det är du snäll.
För vår skull!
Du får antagligen inte tillgång till dator från Hall så du kan blogga sedan.
Om du inte råkar ut för någon olycka förstås innan Hall. Där ovan/nedan (beroende på vart du hamnar) tror jag det också är dåligt med datorer.

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

3 november 2013 19:41

B-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se