Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2013

Semester i solen

Av Pink Ozzy - 29 oktober 2013 18:58


Ett snabbt inlägg och sen får ni vänta några dagar innan jag samlat mig efter två veckor på ett all inclusive-hotell på Kanarieöarna. Man säger ju alltid att man laddar batterierna när man har semester. Och visst. Det stämmer till viss del. Dessutom har jag hällt i mig så mycket sprit så ingen kylare i världen kan frysa.   

Nja, men det blir lätt lite så när man står kring baren med en massa trevliga människor. Eftersom jag kan svenska, engelska och tyska samt lite spanska så blir det lätt att man hamnar i någon form av centrum eftersom det alltid är någon som behöver en översättning. Men som sagt, ett antal GT mm har det blivit. Baren öppnade vid 10 och det var väl vid den tiden som första Carachillion ( Kaffe med Brandy ) åkte ner.   Sen höll man sig på en lagom skön nivå till ca kl 24 då baren stängde.   

Sen ingick det frukost, lunch och middag. Vi hade dessutom sol alla dagar utom en. Tempen var ca 22-30   dagtid i luften och 24 i vattnet.

Ibland är livet gott att leva.

 
ANNONS
 
Gubbfan

Gubbfan

30 oktober 2013 23:19

Hm...
Och här satt man och oroade sig och undrade om han hade blivit sjuk eller så. Så var han bara på Kanaljeholmarna.
Men det är bra att han får hålla sig till en reparation av själen och kroppen i torrdocka här hemma då.
Hoppas att levern inte tagit skada.

Ha så bra och glöm inte att ta långa friska promenader,
så slipper jag.

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

1 november 2013 13:17

Tack min vän för omtanken.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se