Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 17 augusti 2013

Det är dom där djävla muslimernas fel

Av Pink Ozzy - 17 augusti 2013 13:04


Så fort det händer något i världen så är det muslimernas fel. Dessa djävla terrorister och självmordsbombare som hatar vita kristna. Speciellt om de är amerikaner. Men även andra – vita – kristna. Titta bara på Kairo och Egypten. De slåss och tältar på ett torg. Ja, muslimerna. Självklart blir det bråk med dom hela tiden. ALLT är deras fel.      -    Eller är det?

Om vi backar bandet några dagar så var det väl militären som avsatte den lagligen valde presidenten och tillsatte en person de själva ville ha där. Visserligen var väl inte Mursin världens bästa barn, men ”folkvald”.

Backar vi bandet lite till så var det väl så att USA angrep Afghanistan, Iran, Irak, Vietnam, Korea m fl länder. Har någon av dessa länder som angripits av det kristna USA fått det bättre? Nej!

Nåja, möjligen Sydkorea.

I Vietnam så flög man över stora arealer med något som kallades Orange B och som avlövade skogar och skadade många människor. Vem var det? Det kristna USA

Vi kan väl backa lite till. Vem var det som släppte atombomber över Japan och mördade och skadade miljoner människor?  Jo, det kristna USA

Vi backar ytterligare några år till Europas 30 och 40-tal. Var det muslimer eller judar som startade WW2 eller var det möjligen kristna?

Var det muslimer, zigenare eller judar som utrotade sig själva? Nix, det såg det kristna Tyskland till. Med ett kristet USA som inte vågade ingripa förrän 1945 när Tyskland var tillräckligt svag för att kunna besegras. Fastän man i USA visste vad som skedde med judarna.

Backar vi ytterligare så kan vi ju läsa oss till vad sjöfarare som Columbus med flera gjorde i bl a det blivande kristna USA. Eller vad korsriddarna gjorde i delar av Asien.

Ja, jag kan hålla på så en ganska lång stund och berätta för dig att de kristna inte är ett dugg bättre än muslimer, islamister eller vem fan som helst.

Problemet är inte en viss religion, utan problemet ÄR religionen. Detta för att man använder religionen som en påtryckning. Man vill alltid få det egna folket att förstå att det är gudarna som har beslutat än det ena än det andra. Själva tror jag inte att dessa höga mullor, präster, påvar och vad det nu är själva tror så mycket. Men genom makten som religionen ger kan man manipulera vilket folk som helst. Även muslimer. Även kristna. Även andra religioner.

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

17 augusti 2013 14:36

Idag är det väl så -- i Sverige -- att man inte får vara troende. Då är man en sämre och dummare människa. Det är inte inne. För att vara PK så måste man prata MOT religion/Kristen tro
Att ha en tro -- vilken som helst -- innebär INTE att alla (eller ens en majoritet - snarare tvärtom) tycker som de som hörs. Men tyvärr styrs ju åsikter om troende av de som just hörs.

Vad gäller Kairo var det väl snarare så att de troende var en fredlig grupp som tämligen lugnt protesterade. Våldet kom när militären började skjuta på just muslimer.
Eller har jag alldeles fel lyssnat den senaste tiden

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

17 augusti 2013 17:52

Både jag och nej. Men visst har militären en stor del i det hela. Men likväl med religionen som sköld.

 
Gubbfan

Gubbfan

17 augusti 2013 15:20

Kan bara hålla med dig, men inte med så många svärord kanske.
Fast nu får du väl en massa religiösa på dig.
:-)

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

17 augusti 2013 17:48

Jag får väl ta det. 0:)

 
Gubbfan

Gubbfan

18 augusti 2013 08:54

Angående Gammelsmurfens kommentar till ditt inlägg:
Visst får man vara religiös i Sverige också.
Men min mening är att man håller sin tro liksom sexuell läggning och en del annat för sig själv. Man låter inte tron eller diverse drifter ersätta förnuftet. Man får heller inte använda religionen som ett medel att förtycka t ex kvinnor och barn.
Vad sedan PK betyder vet jag inte, men det är tydligen något mindre bra.
Vare sig vi tittar bakåt i historien eller ser på nutidshistorien så finner man att religionen har använts för att hålla massorna i schack, för att förtrycka befolkningen. Sedan må religionen heta kommunism, nazism eller beduinreligionerna, dvs judendom eller de judiska sekterna islam och kristendom, från Mellanöstern.
Visst är det tråkigt att våra åsikter om troende styrs till stor del av de som hörs, de som styr de olika kyrkorna.
Lika tråkigt är det att de troendes åsikter styrs av samma maktgalningar.
Att tro är att inte veta, rent språkmässigt.
Det är mycket som vi inte vet, men vi kan ju alltid göra en liten sannolikhetsberäkning.
För min del vill jag göra det sannolikt att det är bättre med en demokrati utan förtyckande religion än med en teokrati.
Men självklart vet jag inte.

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

25 augusti 2013 10:05

Jag vet inte om jag ska svara något eller bara släppa det igenom. Din kommentar var kanon. Man får visst vara religiös, men inte fanatisk. Man får vara HBTQ, men personligen behöver man ju inte överdriva sin läggning genom att spöka ut sig och överdrivande vicka på rumpan på gayparaden i snarast clownliknande utstyrsel. Jag känner flera som har en annan läggning och/eller är religiösa i olika samfund/religioner. Och jag accepterar dessa fullt ut så länge de inte försöker övertyga mig om deras sätt att leva.
Vad som i dessa fall är "normal" eller inte är inte heller något som jag kan ta ställning till. Så länge folk är trevliga mot mig och andra så får de tro på precis vad de vill. De får även vara både HBTQ, ABCD, ADHD eller vad det nu kan vara. Spelar ingen roll så länge de beter sig på bästa möjliga sätt.
PK betyder nog personlig korrekt eller något liknande.
Men som sagt, du träffade huvudet på spiken.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 17:42

Har just varit hos dotra och hjälpt henne att hämta tillbaka studsmattan. Samtidigt flyger en annan studsmatta från en annan tomt iväg. Undrar hur många studsmattor som flyger iväg och går sönder en så här blåsig dag? Tänk på att förankra era studs...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:53

I dagens Aftonbladet kan man läsa om en manlig förälder som sökt upp en pedofil som arbetar på en typ av förskola. Han gick hem till honom och slog honom. Nu anmäls han. OK, jag förstår att vi har lagar som ska sköta om sånt, men jag hade garanterat...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:40

Sveriges största skidanläggningsföretag Skistar släcker ner fr o m i helgen. Andra har dock än så länge sagt att de kommer att ha öppet. Eftersom de inte har förstånd själva borde regeringen gå in och stänga alla anläggningar tills vidare. Läser ock...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se