Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 19 juli 2013

Sommar-TV

Av Pink Ozzy - 19 juli 2013 09:55

Jag förundras över vilket skit de visar på TV just nu. Här ett litet axplock över dagens program:


SVT1

Förutom en massa repriser även gamle skärgårdsdoktorn som är en repris som var bra på sin tid.


SVT2

Klarar sig väl hygglig med några repriser och en del program som inte visats tidigare


Trean

Repriser blandas bed dåliga långfilmer och andra rent usla program


Fyran

En massa repriser fram till kl 20 Då det ÄNTLIGEN kommer ett vettigt program: Diamond League !


Femman

Repris, repris, repris och sen avslutas kvällen med några dåliga långfilmer.


Sexan

Family guy blandas med Simsons och andra gamla serier


Sjuan

Diverse dokusopor och Dr Phil. Har vi inte tillräcklig med skiit utan att behöva höra om andras. Ren underhållningsporr. Och vad fan är "Allsång på Gränsen". En ren kopia av allsång på skansen, men utan publik och med delvis helt okända artister. Och finns de med, som Tommy Nilsson, så sjunger de en eller två låtar som är deras enda hits och är minst 10 år gamla.


Åttan

En massa repriser och annat som kanske 1000 pers orkar titta på.


Nej, för min del blir det Diamond League och delvis Tour de France, som igår visade upp ett fanastiskt uppbåd av utbrytningar och täta fighter om de åtråvärda sekunderna.

Sen kommer det väl in en massa kommentarer om att jag har fel, men det tar jag.

Dagligen spelar jag t ex in Rapport pch kollar framåt 22-tiden då solen gått ner. Finns nog stor risk att friidrotten också spelas in och ses nån gång efter kl 21. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:21

Tittar du på Hollywoodfruar? Du säger väl nej som alla andra fast du tittar ändå. Själv tittar jag samtidigt som jag spelar på paddan. Det som förvånar mig mest är att kärringarna inte själva vet hur mycket vi skrattar ÅT dom. Jag tänker så här... A...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:13

Jag var ju sjukskriven ett bra tag innan jag pensionerade mig, men nu börjar jag så sakta slappna av, få rutiner och må bättre. Det tog några månader och tar säkert några månader till innan jag helt känner mig som en pensionär, men jag är på väg. D...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:08

Nu har lille Kristersson lekt klart. Han kände sig som en statsminister, han ville ju så gärna vara statsminister, men han är bara den lille Kristersson som inte lyckats bilda en regering. Vad nu? Jo, för Sveriges del hoppas jag att Sossarna får möj...

Av Pink Ozzy - Torsdag 27 sept 11:45

Nu har det gått en tid och vi är inte närmare en regering än för 2 veckor sedan. När ska de olika partierna kliva upp ur skyttegravarna och börja snacka? Det kan inte vara svårt om viljan finns. Men Lövet och Kd-fröken har ju klart deklarerat sina st...

Av Pink Ozzy - Lördag 15 sept 11:12

Har under flera år haft problem som gjorde att jag de senaste 2 åren inte kunnat jobba överhuvudtaget. Jag började räkna på vad jag fick i sjukersättning och vad jag skullefå i pension och såg att det blev dubbelt upp. Jag blir ju inte friskare bara ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se