Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 16 juni 2013

Bröllopsresa som vi får betala

Av Pink Ozzy - 16 juni 2013 09:51

 

Nu har Madde fått sin "drömprins". Nåja, prins blev han ju inte utan bara Herr Christopher O’Neill.

Nu har de tu åkt på bröllopsresa till Seychellerna. Inget märkvärdigt i det egentligen utom att varje natt kostar 50.000:- ! ! ! Och var kommer pengarna ifrån? Kungen säger hovet. Men var får då kungen sina pengar ifrån? Jo, oss skattebetalare. Att det sägs att "kungen har egna pengar är ju bara nys. Han får dessa av oss. Visserligen har han gjort en del vinstgivande investeringar, men detta har personal avlönande av oss på ett eller annat sätt sett till.

Jag är på intet sätt avundsjuk. Reser mycket själv. Det som irriterar mig är allt snack om att det är "kungens egna pengar".

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

16 juni 2013 12:49

DET hade jag gärna fått bekräftat på något sätt. "Kungens pengar" hör man ju ibland. Tex betalade dessa visst själva bröllopet. Frågan är ju hur han från början kan göra sina investeringar. Om vi då bortser från pengar till slott mm bör han ju rimligen som kung ha en slags lön. denna lön kan han ju använda för investeringar. ALLA kan ju använda sina löner till detta. En del lyckas bra andra sämre.

Hade gärna sett en ordentlig redovisning av de kostnader som påpekats för hans slotts redovisning. Där han svor åt en reporter.

Om staden där slottet är beläget väljer att hjälpa till med kostnader torde det vara deras ensak --- jag menar, vilken idrottsklubb har INTE fått hjälp på olika sätt av sina städer -- men då bör det redovisas.

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

18 juni 2013 09:39

"Lön" är trots allt taget från våra skattepengar.
Själv tycker jag väl inte kungens lyxrenoveringar, middag med diverse damer o s v kan jämföras med idrottsföreningar där redovisning alltid måste förekomma.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se