Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 28 maj 2013

All heder och min respekt åt Husbyfolket

Av Pink Ozzy - 28 maj 2013 17:06

Efter att ha följt det som hänt runtikring Stockholm, men det som först började i Husby vill hag bara visa min respekt för de människor som lever där och ställde upp på en manifestation MOT förstörelsen som pågår. Man grillade korv, gick man ur husen och visade att de som verkligen bor i Husby vill ha lugn och ro.

Nu visar det sig också att de flesta av huliganerna inte ens bodde i Husby. Fy fan för dessa amöbor till skitstövlar. Ingen respekt för andras egendom, som de har kämpat sig till under många år. Det förstör ni nu. Ni förstör inte för staten, kommunen eller liknande utan för vanligt folk. Vanliga knegare som försöker tjäna sitt uppehälle. Det är lågt, DJÄVLIG LÅGT !

 
ANNONS
 
Gubbfan

Gubbfan

29 maj 2013 11:34

Hej!
Jag hittade en intressant kommentar till eländet med huliganer och liknade element:
http://www.dn.se/ledare/kolumner/peter-wolodarski-siffran-som-sammanfattar-stockholms-problem
Hoppas att du kan hitta den.

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

2 juni 2013 09:40

Ja det var ganska bra skrivet. Men kanske inte hela sanningen. Det visar sig att en hel del av huliganerna var tidigare kända av polisen och inte ens tillhörde inte ens den förort de nu försökte förstöra.
De flesta som bodde där ville ha lugn och ro.
Det finns ett antal barn från andra länder i vår skola. Samtliga mycket bra elever. Ofta bättre än många svenska barn. Barn som kan sitta still och sköter sig och är tvärtemot pratande, springande och bråkande svenska barn.
Men att flytta ihop alla utlandsfödda eller folk av utländsk härkomst borde förbjudas. Det bästa vore om det fanns en lag som förbjöd hyresvärdar att låta mer än X% flytta in i deras husbestånd samtidigt som man tvingar kommuner att ta emot motsvarande X antal personer från denna kategori.
Att ha några elitkommuner är helt fel och borde bara det vara olagligt.
Nej, ta emot och fördela våra utländska vänner så blir nog läget per automatik bättre - tror jag.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 6 april 21:05

Idag var det verkligen vår. Altanglasen tvättades och altanen kunde fixas till. Sen var det bara att äta årets första middag där och bara njuuuta. Mycket jobb återstår i trädgården. Lådorna ska krattas jämna och smågrejer mm läggs i komposten. Inn...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se