Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 21 maj 2013

Enda sättet att minska arbetslösheten

Av Pink Ozzy - 21 maj 2013 11:22

Nu vill regeringen stegvis höja arbetslösheten. Vilken idioti! Gör tvärtom och sänk arbetslösheten med 1 eller 2 år så att ungdomarna får jobb.

Men nu säger en och annan 60-plussare att

" men ungdomarna kan inte ta mitt jobb, jag är ju så duktig och har lång erfarenhet."

Visste har dessa både kunskap och kanske är duktiga. Inte heller menar jag att ungdomarna ska ta deras jobb. Men anta att vi låter folk gå vid 63. Då kan t ex en 50-åring ta deras plats. En 40-åring ta 50-åringens plats o s v tills vi kommer till ungdomarna som kan ta de jobb som nu utförs av de som är under 25-30.

M a o flyttas bara folk lite högre i kedjan, vilket ändå måste ske förr eller senare.

Men regeringen anser att vi börjar bli äldre och äldre och därför bör jobba 2 år till. Men hur ska de göra med ungdomarna som aldrig får känna på hur det är att arbeta? Undomar som nu går till SoS och även söker och får bostadsbidrag. Många av dom blir utslagna och får till slut en mycket låg pension som berättigar dom till ytterligare bostadsbidrag mm.

Och hur ställer sig regeringen till att de arbetslösa gör inbrott, rånar eller som i Husby, bränner och förstör för stora pengar?

Nej ni i Alliansen. LÄR ER RÄKNA!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 17:42

Har just varit hos dotra och hjälpt henne att hämta tillbaka studsmattan. Samtidigt flyger en annan studsmatta från en annan tomt iväg. Undrar hur många studsmattor som flyger iväg och går sönder en så här blåsig dag? Tänk på att förankra era studs...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:53

I dagens Aftonbladet kan man läsa om en manlig förälder som sökt upp en pedofil som arbetar på en typ av förskola. Han gick hem till honom och slog honom. Nu anmäls han. OK, jag förstår att vi har lagar som ska sköta om sånt, men jag hade garanterat...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:40

Sveriges största skidanläggningsföretag Skistar släcker ner fr o m i helgen. Andra har dock än så länge sagt att de kommer att ha öppet. Eftersom de inte har förstånd själva borde regeringen gå in och stänga alla anläggningar tills vidare. Läser ock...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se