Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 21 maj 2013

Ur led är tiden - Människan tycks älska krig och förstörelse

Av Pink Ozzy - 21 maj 2013 11:09

Vi hör dagliga rapporter från Afganistan, Iran, Iran, Syrien, norra Afrikas länder om kravaller, självmordbombare mm. Att "befria" dessa länder från diverse diktatorer har bara inneburit att folk numera råkar illa ut utan att kanske ens varit inblandade eller har med saken att göra. Folk som vill leva i fred dras in i konflikter mellan olika grupperingar och religiösa irrläror av olika slag.

För att bara ta ett enda exempel så tar jag Syrien. Där finns en diktator som inte för allt i världen vill flytta på sig. Nej, istället skjuter han landet sönder och samman. Samtidigt undrar jag vad som händer när de s k rebellerna "vinner" detta elände till krig.

Då kommer man troligen att fortsätta att kriga, men då inbördes mellan de olika falangerna. Precis som man nu gör i Irak, Libyen, Tunisien, Afganistan med flera länder.

Nu tror du kanske att inlägget är slut.

Icke !

Nej, nu har man börjat härja på precis samma sätt i Husby som ligger i Stockholmsområdet. Brända bilar, skadade poliser, sönderslagna lägenhet mm, mm.

Vad händer?

Jo, polisen anklagas för diverse övervåld.

Men hallo ! ! Det är ju bara att hålla sig hemma. De som är ute och kastar sten, eldar eller skadar poliser ska bemötas med skarpa kulor, stenhårda batonger och ingen pardon. Även om ungdomsarbetslösheten är hög finns det ingen som helst anledning att förstöra det som vi alla har byggt upp under lång tid. Allt detta bråkande innebär bara att mer pengar måste avsättas till att reparera skadorna i s f att kunna minska arbetslösheten.

Dessutom tror jag att många av de som är i Husby för att slåss inte ens bor där, men tycker att det är kul med lite "krig". Men just av den anledning bör polisen slå tillbaka mycket hårt så vi slipper samma tendenser som det nu förekommer i diverse länder som jag nämnde ovan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 17:42

Har just varit hos dotra och hjälpt henne att hämta tillbaka studsmattan. Samtidigt flyger en annan studsmatta från en annan tomt iväg. Undrar hur många studsmattor som flyger iväg och går sönder en så här blåsig dag? Tänk på att förankra era studs...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:53

I dagens Aftonbladet kan man läsa om en manlig förälder som sökt upp en pedofil som arbetar på en typ av förskola. Han gick hem till honom och slog honom. Nu anmäls han. OK, jag förstår att vi har lagar som ska sköta om sånt, men jag hade garanterat...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:40

Sveriges största skidanläggningsföretag Skistar släcker ner fr o m i helgen. Andra har dock än så länge sagt att de kommer att ha öppet. Eftersom de inte har förstånd själva borde regeringen gå in och stänga alla anläggningar tills vidare. Läser ock...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se