Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 27 april 2013

En vecka som gått

Av Pink Ozzy - 27 april 2013 09:42

Ja då har det gått en vekca igen. Jag skrev ju mycket oftare tidigare, men eftersom det närmar sig vår och jag jobbar 6 timmar per dag blir det inte av varje gång. Visserligen tänker jag på olika inlägg under veckan, men sen när det väl är dags att skriva så är tanken borta.

Jag läste dock en åsikt i vår lokala tidning. En person tyckte att grillning utomhus borde förbjudas!

Hur kan man ens tänka tanken? Det är ju som att förbjuda majstång och nubbe till midsommar eller julgran till jul. Grillning hör ju sommaren till. Där jag bor bor vi relativt tatt och har en allmänning i mitten. Runt den har vi ca 25 hus. Dessutom är det både radhus, villor och hyreshus på synavstånd.

Vår altan är inglasad så vi njuter ofta långt in på kvällen. Grillningen grån olika håll sker i regel krin 17-18 och sprider en härlig doft i grannskapet. Därefter börjar folk att prata kring lite vin eller öl. En herre i Hyreshusen spelar dragspel ibland, en kille mitt över spelar gitarr och folket kring honom sjunger med låg ton. Rakt över har jag en äldre herre som ibland sätter på lite Jazz med altandörren öppen och till höger om mig har jag en kille som ibland spelar lite rock och pop. till 90% med relativ låg volym och inte för ofta. Däremellan kan det vara helt tysta kvällar.

Jag tycker allt detta hör sommaren till. En sommar där, om det inte regnar, vi går ut vid 10 och går in vid ca 22. Härligt med sommar, grillos och musik.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 6 april 21:05

Idag var det verkligen vår. Altanglasen tvättades och altanen kunde fixas till. Sen var det bara att äta årets första middag där och bara njuuuta. Mycket jobb återstår i trädgården. Lådorna ska krattas jämna och smågrejer mm läggs i komposten. Inn...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se