Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 27 april 2013

En vecka som gått

Av Pink Ozzy - 27 april 2013 09:42

Ja då har det gått en vekca igen. Jag skrev ju mycket oftare tidigare, men eftersom det närmar sig vår och jag jobbar 6 timmar per dag blir det inte av varje gång. Visserligen tänker jag på olika inlägg under veckan, men sen när det väl är dags att skriva så är tanken borta.

Jag läste dock en åsikt i vår lokala tidning. En person tyckte att grillning utomhus borde förbjudas!

Hur kan man ens tänka tanken? Det är ju som att förbjuda majstång och nubbe till midsommar eller julgran till jul. Grillning hör ju sommaren till. Där jag bor bor vi relativt tatt och har en allmänning i mitten. Runt den har vi ca 25 hus. Dessutom är det både radhus, villor och hyreshus på synavstånd.

Vår altan är inglasad så vi njuter ofta långt in på kvällen. Grillningen grån olika håll sker i regel krin 17-18 och sprider en härlig doft i grannskapet. Därefter börjar folk att prata kring lite vin eller öl. En herre i Hyreshusen spelar dragspel ibland, en kille mitt över spelar gitarr och folket kring honom sjunger med låg ton. Rakt över har jag en äldre herre som ibland sätter på lite Jazz med altandörren öppen och till höger om mig har jag en kille som ibland spelar lite rock och pop. till 90% med relativ låg volym och inte för ofta. Däremellan kan det vara helt tysta kvällar.

Jag tycker allt detta hör sommaren till. En sommar där, om det inte regnar, vi går ut vid 10 och går in vid ca 22. Härligt med sommar, grillos och musik.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:24

Hagia Sofia kyrka i Turkiet ska göras om till moské. Erdogan behöver fler valröster och det finns fler muslimer än kristna i landet. För mig känns det bara så främmande att förändra en kyrka i grunden. Kyrkan byggdes som kyrka men gjordes om till ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 12 aug 09:30

En man i Danmark anklagas för övergrepp på 111 barn. Stegla den jäveln. ...

Av Pink Ozzy - Tisdag 11 aug 16:16

OK, jag gillar inte Danny Saucedo. Men jag gillar ännu mindre att han utsätts för någon form av paragrafrytteri. Nu är det dags igen. Återigen stoppas han från en spelning. Själv känner jag det hela som enkelt. Förväntar man sig 10.000 och får t...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se