Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 15 april 2013

Kvällstidningarna blir bara tråkigare och tråkigare

Av Pink Ozzy - 15 april 2013 15:19

Jag köper av princip inga kvällstidningar mer. Det var nog många år sen. Däremot kan jag kolla på dom på nätet, eller ta ett gratisex när jag bor på hotell ( läsning i bastun ). Men jag tycker inte att det är en riktig nyhetstidning. Kvällstidningar har mer och mer blivit en skandal eller sensationstidning.

Några plock från Aftonbladet nätupplaga:

 • Wow, man har löst problemet med ett fotavtryck! Det visade sig inte komma från en människa utan från en säl! Men min cykel lyckades inte polisen hitta.
 • En praktikant känner sig lurad av Blondinbella. Om du inte vet vem det är har du inte missat något. Hon är en D-kändis. Tänk att blogga om strunt som smink, kläder mm och få det att gå runt!
 • Mikael Jacksons barn "AVSLÖJAR" varför de tvingades ha slöja när de var små. De var INTE muslimer.
 • En svensk har försökt smuggla knark. Nu påstår han att han köpt en väska på en marknad i Turkiet och att han inte visste att det fanns ett lönnfack i väska med över 2 kg knark. Är det det som kallas för "barlast"?
 • "Ställer Borg mot väggen" heter en rubrik. Är det för att ingen ska se hans lilla toffs?
 • En kille rånade en smikbutik med en fotbollsspelare bil. Spelaren hade ingen aaaaaning om det. Dessutom talar man som vanligt inte om vad den "meriterade" spelaren heter. Men det visar sig väl snart att han spelat i div.2 eller motsvarande.
 • "Angelina Jolies tio bästa galaklänningar" visar. Men hallå, är det Svensk Damtidning? Dessutom bör hon nog byta skräddare. De flesta klänningarna var antingen för tajta, långa och inte färdigsydda.
 • En kille hade gått ner 60 kg efter "Biggest loser". Jaha, och varför var han med i programmet? Och var la han kilona?
 • Man får också reda på varför Håkan Hellström vägrar ta sånglektioner. Det kan du dock bara läsa om du är en sk "plusmedlem". Men jag kan tala om varför. Han har insett att han är ett hopplöst fall.
 • Oj, ve och fasa, Carolas klänning for upp lite under en spelning i Amsterdam. Nåja, som tur var inte så högt att man såg trosorna, men ändå, det fyller ju en sida i tidningen. Tänk så synd det är om Carola. Det konstigaste är att så fort hon börjar falla i glömska så kastar hon blommor kring sig, låter någon blåsa med en fläkt underifrån eller något annat stolligt. Undrar om det stå något om det i bibeln.
 • En granne anklagas nu för att ha gått lös på en annan granne med yxa för att en av dom grillade. Men så var det ju inte. Det var ju bara grillaren som inte lyckade få isär sina spareribbs.
 • Till sist "Så slipper du din kaosmage". Det måste väl vara del 999 i avhandlingen på hur man ska må bättre, få magen i trim eller bli smal. Som dom sa i TV för ett tag sedan: Står det på löpet så funkar det INTE.

Så, nog om det, även om jag skulle kunna göra listan betydligt längre.

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

15 april 2013 18:49

Där har du EN skillnad mellan dig och mig. Jag läser rubrikerna och väljer sedan bort det som inte intresserar mig. EN av anledningarna till att jag inte heller köper tidningen. Av dina exempel ovan hade jag inte läst ett enda ;-)

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

19 april 2013 13:50

Nej, vi är nog ganska lika. Jag läser också i regel bara rubrikerna. Men för att belysa det hela läste jag några rader av vissa artiklar.

 
smslån

smslån

16 april 2013 10:32

Jag håller med fullständigt, det är ju bara pinsamt att läsa kvällstidningar, dessutom så finns det gott om läsning på nätet som dessutom är helt gratis

http://www.smslan-med-betalningsanmarkning.com

Pink Ozzy

19 april 2013 13:57

Visste inte om jag skulle ta med ditt svar eftersom anledningen bara tycks vara att göra reklam för något jag inte står för, d v s dessa eländiga SMS-lån.
Till alla er som läser detta: Gå inte på SMS-lån. De är bara ett fördärv och många kommer inte ur skiten, utan måste bara låna mer och mer. Så mitt råd är: LÅNA INTE VIA SMS !!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se