Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 12 april 2013

FAS 3

Av Pink Ozzy - 12 april 2013 09:56

Jag har alltid sagt att FAS3 är skit. Jag håller också fast vid det. MEN, det gäller att göra det bästa av situationen. Själv har jag ringt till vår lokala skola och har nu en tjänst där. Det innebär att jag trivs mycket med det "jobb" jag nu har. Barnen är älskvärda. Samtidigt lär man sig en hel del. Som t ex:

  • Det är inte barn utan individer där alla är annorlunda
  • Det finns otroligt många barn som har olika bokstavsdiagnoser
  • En del föräldrar har dessa bokstavskombinationer som någon form av ursäkt
  • Det är i regel inte fel på barnen utan deras föräldrar
  • Många barn är speedade av socker, läsk, chips, e-nummer, mm
  • Många barn har mamma och pappa på skilda håll
  • Många barn som har skilda föräldrar får nästan vad de vill av sina föräldrar. Allt för att visa sig från den "goda" sidan
  • Ja, det finns mycket annat också

Det visar sig också gansk snart att t ex ADHD på ett barn inte är samma sak som ADHD på ett annat. Sen har vi Asperger och allt annat. Jag tror, utan att veta att en del av dessa barn har dessa sjukdomar p g a ovanstående, d v s läsk, chips, godis och alla dessa E-nummer. Dessutom kan barnen gått genom skilsmässor i familjen och dessutom ätit fel saker som vi i nuläget inte ens vet vad som är farligt.

Hur som helst så trivs jag för det mesta väldigt bra. Speciellt om du som jag, har en etta att vara i. Du får ett sånt gensvar från barnen och får se hur de utvecklas, vilket är helt fantastiskt.

Dessutom så får ju inte en privat girigbuk 5000:-/månad, utan pengarna går till skolan som behöver alla pengar de behöver.

Så gör slag i saken och lyft luren och fråga om du kan jobba som en FAS3-are som resurs.

Lycka till!!!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se