Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 10 mars 2013

Mellot är över

Av Pink Ozzy - 10 mars 2013 09:03

Jaha, då var spektaklet över. Spektaklet som numera i folkmun kallas "Mello". Spektaklet som måste varit årtiondets sämsta startfält. En massa noriga killar som gör sig till för tonårsstjejer så de får deras röster. Inte för melodin, sången eller något, utan bara för att de är såååå "söta".

Han som sjöng sist och mer som såg ut som en liten transa uttalade sig efteråt med sin pappa om att man borde skippa utländska jurygrupper eftersom de är efter. ??????? Vad menar de egentligen? Det kommer BARA att vara utländska jurygrupper i den stora finalen. Så det kanske var bra att den inte gick vidare, eftersom vi då kommit sist. Men å andra sidan kommer vi väl långt ner i varje fall. Låten som gick vidare var inget vidare i mina öron.

Nej, det skulle ha varit Louise Hoffsten, Ralf Gyllenhammar eller möjligen gruppen i början. Speciellt Louise hade en riktig bra låt som jag hoppas hörs ofta på radion framöver.

Men för guds skull, kvotera snorungarna och ta bort Björkman så vi får en bättre festival nästa gång.

Förresten ett stort minus för Danny som bara läste innantill och ett STORT plus för Gina. Hon är bara bäst! Håller ihop ett antal program på ett naturligt och bra sätt. Kanon.

Aftonbladet hade kollat lite på Danny. Han var 5 minuter och 45 sekunder i TV bortsett från shownumren. Under den tiden kollade han 76 gånger i sitt manus. Men hallå! Har inte killen något minne?


Musik · TV
 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

10 mars 2013 13:31

Och så är vi snälla mot någon från Skåne... Alltså han som vann ;-)

Åter har du alltså "fel"... Ser i tidningen att startnummer 10 skulle vunnit eftersom den var "bäst"

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

14 mars 2013 08:49

Jag kommer inte ens ihåg nummer 10.

 
Gubbfan

Gubbfan

11 mars 2013 14:04

Jo, jag tog mig samman och tittade på det HELA på söndagskvällen när det var en repris. Man måste ju försöka dölja att man inte tittat på en enda av deltävlingarna. Folk pratar ju om det.

Mitt tittande på söndagkvällen ledde till följande reflektioner:
Det var tur att han Yohio eller vad han nu hette inte vann. Hade han vunnit, så föreligger stor risk att vi skulle bli tvugna att ha en "storfinal" nästa år också. Det var nog det enda allvarligt menade bidraget som hade någon schlagerkvalitet. Med melodislinga, underliggande komp osv. Kostymeringen är väl hans ensak antar jag. Den var helt i den där populära japanska stilen. Han såg ut som en mangakille. Om du lånar några mangamagasin av dina elever kommer du att känna igen honom. Men OK han gör visst guld bort i Japan på stilen och spekulerar säkert i att göra det i Europa. Och faktiskt tror jag att han kommer att göra det. Allt handlar ju bara om pengar i alla fall.
Det bästa bidraget var egentligen gubbarna som framförde en ironi över hela eländet. Nästan som en spark i skrevet på han björkman eller vad han heter.
Helt i gamle Rock-Fnykis anda. Herrar Ljung och Ramel satt nog och log på sitt moln.
Men annars var det pinsamt det hela.
Om människorna hade kunnat sjunga åtminstone. Tur att musiken nästan hela tiden överröstade de sk artisterna. Hade man sluppit höra deras brunstvrål hade det inte varit så dumt.

Kanske därför som jag tyckte så bra om barnkören.
Välsjunget.

(Möjligen hade hon Loreen inte där att göra.)

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

14 mars 2013 08:46

Det är som du säger. Yohio passar i Japan. Han kanske passar i Sverige så småningom. En låt jag från början sågade jäms med fötterna var just "gubbarna". Men efter ett tag så växte låten och gav, som du skrev, en pungspark till Christer Björkman. Själv ville jag ha Louise Hoffsten vidare. "Only de dead fish follow the stream" passar så bra in på mitt rebelliska jag.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:21

Tittar du på Hollywoodfruar? Du säger väl nej som alla andra fast du tittar ändå. Själv tittar jag samtidigt som jag spelar på paddan. Det som förvånar mig mest är att kärringarna inte själva vet hur mycket vi skrattar ÅT dom. Jag tänker så här... A...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:13

Jag var ju sjukskriven ett bra tag innan jag pensionerade mig, men nu börjar jag så sakta slappna av, få rutiner och må bättre. Det tog några månader och tar säkert några månader till innan jag helt känner mig som en pensionär, men jag är på väg. D...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:08

Nu har lille Kristersson lekt klart. Han kände sig som en statsminister, han ville ju så gärna vara statsminister, men han är bara den lille Kristersson som inte lyckats bilda en regering. Vad nu? Jo, för Sveriges del hoppas jag att Sossarna får möj...

Av Pink Ozzy - Torsdag 27 sept 11:45

Nu har det gått en tid och vi är inte närmare en regering än för 2 veckor sedan. När ska de olika partierna kliva upp ur skyttegravarna och börja snacka? Det kan inte vara svårt om viljan finns. Men Lövet och Kd-fröken har ju klart deklarerat sina st...

Av Pink Ozzy - Lördag 15 sept 11:12

Har under flera år haft problem som gjorde att jag de senaste 2 åren inte kunnat jobba överhuvudtaget. Jag började räkna på vad jag fick i sjukersättning och vad jag skullefå i pension och såg att det blev dubbelt upp. Jag blir ju inte friskare bara ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se