Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 1 mars 2013

Är farmengänget ett gäng psykfall ?

Av Pink Ozzy - 1 mars 2013 15:19

Efter att ha sett Farmen under ett antal veckor ställer jag mig frågan vad det är för folk som ställer upp på dessa s k dokusåpor? Men efter en högst personlig analys har jag kommit fram till följande.

De flesta måste vara rena psykfall. Värst tycks en kille i hatt vara som kallar sig Paul. Jag förstod först inte hatten, men kom senare på att de ju håller till i en skog och att det finns mycket hackspettar där.

En annan mycket suspekt person enligt mig är någon som kallas för Dolores. Först trodde jag att hon var spanska, men hon talar utan brytning, så det kanske var ett infall av hennes föräldrar. Något som inte såpan förtäljer.

Vidare har vi en kvinna med hund. Maria. Hon verkar, precis som de flesta andra på denna bondgård komma ihop sig med allt och alla. Men hon klarar än så länge alla hinder och stannar dessutom kvar, vilket ju inte Paul och Dolores klarade. De två sistnämnda fegade tydligen ur efter att först kommit ihop sig med de flesta på gården. Speciellt med Maria och ytterligare en suspekt person som kalla för AK. Här kan du snacka om ADHD-fall. Detta till trots tycks hon dock vara ganska rak och inte spelar en massa rävspel. Däremot är hon rätt törstig och spottar inte i glaset om det bjuds.

Sen har vi ytterligare ett antal "farmare" som jag inte behöver gå in på.

Men de som kanske bör omnämnas är Erik, Jannike och en äldre kille som kom in i bilden lite senare. Dessa verkar åtminstone lite vettiga och normala. Så vi får väl hoppas att någon av dessa vinner hela rasket, om inte så bara för att visa att det inte lönar sig att vara feg, okamratlig och bråkstake i största allmänhet.

Men i det stora hela är väl detta en såpa som så många andra där TV har roddat efter udda och konstiga  personer som TV4 hoppas just ska bråka och ställa till det. Annars så blir det ju ingen "bra" TV.

Men om du nu till äventyrs vill se en riktig bra serie med normal, duktiga och respektfulla människor så kolla in expedition Sognefjorden på TV2. Här har du ett gäng extremsportare som ger sig ut på olika äventyr i de norska fjällen kring fjorden. Alla lever på en båt och klarar av det utan bråk, tjafs och annat. Tvärtom så peppar de varandra och ger varandra applåder så fort de gjort något bra. En mycket bra serie, värt att titta på. Men försök inte göra det dom gör, om du inte är trött på livet.

Så egentligen ska man skita i dessa fjantiga dokusåpor med en massa nollor och istället titta på vettigare program.

Men det är min högst personliga smak och mitt högst personliga tyckande och inget som du kanske håller med om.

TV
 
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

2 mars 2013 09:57

DEN sorten tittar jag däremot ALDRIG på!!

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

2 mars 2013 13:14

Nej, man borde ju inte det. Men eftersom frugan kollar och jag sitter bredvid så blir man ju lite indragen. Men allt som oftast passar jag på att läsa något samtidigt.
Problemet är att vi alltid spelar in det och tittar på det efter Rapport. Då slipper man ju reklamen. Men frugan förstår sig inte på det där med spola hit och dit, så jag måste ju spola fram så hon slipper reklameländet. Därav anledningen till att jag tittar på skiten.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 19 april 11:16

Stockholms landshövding har tydligen en mycket dålig ledarstil och arbetsmetoder. Vore nog bättre för regeringen att byta ut henne till en mer folklig ledare.  Det går inte att ha en dokmatisk landshövding som kör efter egna regler.  Jag har pers...

Av Pink Ozzy - Fredag 19 april 08:29

Det har precis varit en omröstning om juridisk könstillhörighet i riksdagen. Som det oftast är så har en del personer inom ett parti olika åsikter men röstar som partitionen vill. Men det är ju helt fel. Man är inröstat av sina väljare på sina egna f...

Av Pink Ozzy - Fredag 19 april 08:01

En kvinna har anmält sin man för våld. Rättegången skulle ha hållits för några veckor sedan, men kvinnan dök aldrig upp. Nu, 3 veckor senare har hon hittats död. Hennes man har mördat henne.  Hur sjuk går man bli? Varför har vi ingen lag som gör de...

Av Pink Ozzy - Torsdag 18 april 17:19

Jag har ju ingen aning hur länge jag lever med cancer i magen samt en massa andra småsaker i kroppen, så vi lever livet lite. Så nu har vi bokat Smådalarö Gård och spa. I början på veckan var vi ju på Yasuragi vilket ju inte var så som det en gång va...

Av Pink Ozzy - Torsdag 18 april 08:45

Mellan 1985 och 2000 åkte jag 1-2 gånger varje vinter till fjällen med familjen. Julen var given, men även vissa år i mars. Över 60 mil på hala och snöiga vägar. En gång fick jag en ordentlig sladd 3 mil hemifrån. Hade jag fått möte i denna kurva had...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards