Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 17 februari 2013

Melidifestival del 3 - Vilket plagiat.

Av Pink Ozzy - 17 februari 2013 09:21

kollade du på den s k melodifestivalen igår? Verkar som om spevtaklet har gått i stå. Man använder sig av f d Idoldeltagare, gamla gubbar och plagierade låtar i en salig röra av osmakligt dåliga låtar.

Här sägs det att Sverige producerar låtar till en lång rad världsartister. Men det kan väl knappast varit en sådan låt som Tommy Körberg och gänget framförde.

Men ännu mer osmakligt är det när man tar gamla hits och gör om dom lite.


Kolla in den här låten med 80-talsbandet Modern Talking och jämför med Martin Rolinskis kopia. Ska det vara tillåten?

Musik · TV
 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

17 februari 2013 11:32

NU förstår du kanske vad jag menar. En majoritet av de röstande anser att "gubbarna" var en av de två bästa. Du tycker den var dålig. Hade du haft fler som ansåg som du hade den låten inte kommit vidare.
Läser du "debattsidor" på AB tex ser du att väldigt många tycker att det var en bra sång. Det är den enda som JAG har kvar i skallen efter tävlingen. Hur många kan DU nynna eller sjunga...
Caroline av Ugglas sång tyckte jag också om.

En av deltagarna ansåg sin sång så dålig att han var tvungen att ha ett antal färgkastande damer med sig.

"Skämten" av den kvinnliga programledaren var usla. Men hade inte väntat mig något bättre. Var det roligt det hon sa om Anna Book?
Plagiat eller inte. DET sägs varje år om någon av låtarna.

JAG gjorde ett undantag och tittade för att se gubbarna live. Blev nöjd med vad jag såg. Topp 2?? Vet ej, jag anser fortfarande att man inte kan tävla i musik

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

19 februari 2013 13:55

Kan helt hålla med dig om Ugglas låt. Dock inte om gubbarnas. Det är mest en parodi man kan köra på en revy. Den kvinnliga programledaren, som jag tyvärr aldrig kommer ihåg namnet på är dock bäst av alla. En ren naturbegåvning. Men man kanske inte bara borde få rösta på den man VILLE ha med utan även på den man absolut INTE ville ha med och så fick man bara nettopoängen. Det skulle kanske bli ganska kul. Såg förresten slutet av den tyska uttagningen. Där fick olika radiostationer säga sitt och de gav alla maxpoäng åt samma låt. Likaså de s k expertjuryn. Sen räknade dessa poäng om och tittarna fick säga sitt. De ansåg då att en helt annan låt skulle vinna. En låt som i varje fall inte JAG tror på. Men den som lever får se.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 11:54

Ringde för ett tag sedan 112 när jag hade en mycket vinglig lastbil framför mig. De bad mig följa bilen tills polisen fick ut en bil som kunde följa och stoppa lastbilen. Innebar totalt ca x mil och jag ansåg att 40 kronor milen var en skälig ersätt...

Av Pink Ozzy - Tisdag 31 mars 11:15

Återigen är moderatledaren Ulf Kristersson mycket mån om att göra partipolitik av coronaviruset. Men det är ju lätt att ge 5000 kronor extra till sjuksköterskor och vilja att fler testades när man inte behöver stå för kostnaderna. Och varför bara 5...

Av Pink Ozzy - Tisdag 31 mars 10:49

Dagligen hör och läser man om antalet döda "i covid-19". Men dog de AV Covid-19 eller var det bara droppen som fick bägaren att rinna över? Hur många dog verkligen AV Covid-19? Hur många hade tex Kol, grav diabetes, svåra hjärt- eller lungproblem ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se