Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 17 februari 2013

Melidifestival del 3 - Vilket plagiat.

Av Pink Ozzy - 17 februari 2013 09:21

kollade du på den s k melodifestivalen igår? Verkar som om spevtaklet har gått i stå. Man använder sig av f d Idoldeltagare, gamla gubbar och plagierade låtar i en salig röra av osmakligt dåliga låtar.

Här sägs det att Sverige producerar låtar till en lång rad världsartister. Men det kan väl knappast varit en sådan låt som Tommy Körberg och gänget framförde.

Men ännu mer osmakligt är det när man tar gamla hits och gör om dom lite.


Kolla in den här låten med 80-talsbandet Modern Talking och jämför med Martin Rolinskis kopia. Ska det vara tillåten?

Musik · TV
 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

17 februari 2013 11:32

NU förstår du kanske vad jag menar. En majoritet av de röstande anser att "gubbarna" var en av de två bästa. Du tycker den var dålig. Hade du haft fler som ansåg som du hade den låten inte kommit vidare.
Läser du "debattsidor" på AB tex ser du att väldigt många tycker att det var en bra sång. Det är den enda som JAG har kvar i skallen efter tävlingen. Hur många kan DU nynna eller sjunga...
Caroline av Ugglas sång tyckte jag också om.

En av deltagarna ansåg sin sång så dålig att han var tvungen att ha ett antal färgkastande damer med sig.

"Skämten" av den kvinnliga programledaren var usla. Men hade inte väntat mig något bättre. Var det roligt det hon sa om Anna Book?
Plagiat eller inte. DET sägs varje år om någon av låtarna.

JAG gjorde ett undantag och tittade för att se gubbarna live. Blev nöjd med vad jag såg. Topp 2?? Vet ej, jag anser fortfarande att man inte kan tävla i musik

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

19 februari 2013 13:55

Kan helt hålla med dig om Ugglas låt. Dock inte om gubbarnas. Det är mest en parodi man kan köra på en revy. Den kvinnliga programledaren, som jag tyvärr aldrig kommer ihåg namnet på är dock bäst av alla. En ren naturbegåvning. Men man kanske inte bara borde få rösta på den man VILLE ha med utan även på den man absolut INTE ville ha med och så fick man bara nettopoängen. Det skulle kanske bli ganska kul. Såg förresten slutet av den tyska uttagningen. Där fick olika radiostationer säga sitt och de gav alla maxpoäng åt samma låt. Likaså de s k expertjuryn. Sen räknade dessa poäng om och tittarna fick säga sitt. De ansåg då att en helt annan låt skulle vinna. En låt som i varje fall inte JAG tror på. Men den som lever får se.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:21

Tittar du på Hollywoodfruar? Du säger väl nej som alla andra fast du tittar ändå. Själv tittar jag samtidigt som jag spelar på paddan. Det som förvånar mig mest är att kärringarna inte själva vet hur mycket vi skrattar ÅT dom. Jag tänker så här... A...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:13

Jag var ju sjukskriven ett bra tag innan jag pensionerade mig, men nu börjar jag så sakta slappna av, få rutiner och må bättre. Det tog några månader och tar säkert några månader till innan jag helt känner mig som en pensionär, men jag är på väg. D...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:08

Nu har lille Kristersson lekt klart. Han kände sig som en statsminister, han ville ju så gärna vara statsminister, men han är bara den lille Kristersson som inte lyckats bilda en regering. Vad nu? Jo, för Sveriges del hoppas jag att Sossarna får möj...

Av Pink Ozzy - Torsdag 27 sept 11:45

Nu har det gått en tid och vi är inte närmare en regering än för 2 veckor sedan. När ska de olika partierna kliva upp ur skyttegravarna och börja snacka? Det kan inte vara svårt om viljan finns. Men Lövet och Kd-fröken har ju klart deklarerat sina st...

Av Pink Ozzy - Lördag 15 sept 11:12

Har under flera år haft problem som gjorde att jag de senaste 2 åren inte kunnat jobba överhuvudtaget. Jag började räkna på vad jag fick i sjukersättning och vad jag skullefå i pension och såg att det blev dubbelt upp. Jag blir ju inte friskare bara ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se