Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under januari 2013

Av Pink Ozzy - 12 januari 2013 13:15

Tittade på de tre delarna av "Inkognito". Skulle vara en thriller med bl a Per Morberg. Vad fick jag se? Jo, en Per Morberg som försökte vara den "gode" för en gång skull. Ok, för det. Han lyckades inte. Men vad gör det när hela produktionen bara är skit, skit, skit. Hur kan man göra en s k thrillerserie utan att tydligen ha några som helst kunskaper i hur poliser och datorhackers arbetar. Men på film tycks allt gå.

En liten hacker kommer tydligen t o m in i toaletter på restauranger, han kan gå igång datorkameror och mycket mer. Helt enkelt ett geni. Visst, det går att hacka in sig både här och där. Men det som visades upp i denna serie var ju bara larv. Jag funderade hela tiden om det var en parodi eller om någon verkligen var så korkad att han försökte göra en seriös thriller.

Mitt betyg på skräpet blir :

5 KALKONER

TV
Av Pink Ozzy - 5 januari 2013 11:36

Såg Niclas Strömstedt gästas av Tomas Ledin på TV igår. Senare gick jag in i badrummet, där jag alltid måste sätta på radion. Där pratade Peter Wahlbeck i Karlavagnen. Direkt kom jag att tänka på en sak.

Jag ogillar bägge som personer. Vet inte riktigt varför, men i Tomas fall kanske det beror på att han såg så barnslig ut tidigare och att han ibland ville vara lite överlägsen. I Peters fall beror det nog mer på att han vill vara stjärna med aldrig lyckats.

Men vi har en stor skillnad. Jag älskar Tomas Ledins låtar. Dessutom är de flesta gjorda för honom och kan inte sjungas bra av någon annan. Och eftersom Tomas och jag inte ska dela säng så accepterar jag Tomas så länge han producerar sådana fantastiska låtar.

Hur är det då med Peter Wahlbeck? Nja, har han gjort en enda grej som är värt att komma ihåg? På Wikipedia sägs det att han är svensk komiker, författare, manusförfattare, konstnär och skådespelare. Oj då, komiker?!?! Nåja komisk är han ju alltid, men komiker? Nej!

Konstnär? Har kollat runt lite och han målar väl som en 10-åring ungefär.

Nej, nej, nej, Pet Wahlbeck gillar jag inte. Han är i mina ögon varken sympatisk eller konstnärlig begåvad på något vis. Så enligt mig blir det:


Tomas Ledin - Peter Wahlbeck 100-0

Av Pink Ozzy - 5 januari 2013 11:24

Ja du, nu vill bönderna ha mer betalt för mjölken igen. Arla sänker istället priset för mjölken till bönderna med ca 6 öre per liter. Det tycker jag Arla gör rätt i. De svenska bönderna hänger inte med i utvecklingen och hela EU´s bondepolitik är åt helvete.

För det första så måste bönderna anpassa sig till marknaden genom att rationalisera och reducera sitt slöseri. Jag har kollat på ett antal gårdar de senaste åren och det visar sig att det finns en hel del att göra där.

Bönder som kan visa på rationaliseringar och reducering av slöseriet som inte blir på djurens bekostnad ska primeras av EU. Bönder som missköter sina djur, har dåliga stallar och lador, skickar djuren längre än till närmsta eller nästnärmsta slakteri ska bötfällas till EU. Bönderna ska bestraffas för varje dött eller missbildat djur och penecilin och liknande preparat ska ha mycket höga skattepålägg. Även en del andra mediciner bönderna ger sina djur i "förebyggande syfte" ska straffbeskattas.

Det är först DÅ vi konsumenter får bra kött att äta och bra mjölk att dricka. Att, som några vill, ge bönderna 1 krona mer per liter mjölk är helt fel väg att gå. Det innebär bara att jag måste tjäna mer för att köpa mjölken och bonden måste betala mer för mina tjänster och då vill bonden ha en krona till och vad får vi då? Jo, en djävla inflation. Vem tjänar på det? INGEN

Av Pink Ozzy - 4 januari 2013 15:18

Jag tror jag snart blir tokig. Detta djävla tilltag som heter "Play" och som SVT, Viasat, femman och andra håller på med. Vi HAR TV!!!

Ta denna dag då man visar damernas första åk i slalom direkt på SVT. Ska man titta på andra åket så hänvisas man till Play.

Men det här är säkert inget som bara SVT kör med. Jag ser att Eurosport bara har ett sammandrag på 15 minuter kring 19-tiden. Och de tyska kanalerna slutar också att sportsända vid 16-tiden.

Jag misstänker starkt att TV-tillverkarna och TV-utsändarna har gjort gemensam sak bara för att vi både ska köpa en s k SMART-TV och dessutom ta dyra internetabbonemang. För du bara MÅSTE ha en SMART-TV eftersom det blir djävligt trångt med 5 personer framför en liten dator. Allt för att skinna oss på ännu mer pengar.

Men gå inte på det! Bojkotta hela skiten. Köp inte Play om det kostar. Det är inte värt det. Luta dig tillbaka och titta på en annan kanal. Skicka också ett mejl till det Alpina förbundet så att de får reda på hur det ligger till. Eller är de också involverade i detta elände?

Nej SVT och andra. Sluta sänd sport direkt på Play. Om du tar dagens exempel så är det ju som att se första halvlek av en landskamp i fotboll på ettan och andra halvlek får du se på datorn. Djävligt kul om man är några stycken och ska se en match ihop.

Eller vad kommer härnäst? Kanske visar Fyran sina långfilmer mellan 21 och 22 på TV för att sedan visa slutet på Play.

Nej som sagt, BOJKOTTA PLAY´s direktsända program.

Media · Sport · TV
Av Pink Ozzy - 4 januari 2013 11:07

Mannen till vänster heter Safiullah Jan Noor Zaman och har mördat sin vackra fru till höger som heter Manidja. Han har slagit henne, våldtagit henne och sedan dödat henne. Allt enligt hans tro på "heder". Vilken djävla heder?

Nej, buset bakom galler. Om ni ser fanskapet så visar honom vad riktig "heder" är för något....

Visa honom vad vi män anser om sådana som begår hedersrelaterad våld i vårt land.

Ge honom det enda straff han förtjänar. Rikligt med stryk och ett bollträ i arschlet.



 

Av Pink Ozzy - 4 januari 2013 10:30

Jag har och för sig vetat tidigare att en del sjuka män dödar sina kvinnor eller ex-kvinnor. Jag har också vetat att vissa barn får se skiten. Men jag hade ingen aning om att det rör sig om ca 10-12 barn som varje år förlorar sin mamma på det sättet och att dessutom 3-4 får se vad som händer.

Det är ju inte ätt att sätta sig in i deras framtida situation. Många av dom måste dessutom tillbaka till pappan eftersom aset lyckats få vårdnaden om barnen. Hur sjukt är vårt samhälle?

Till detta otroligt sjuka får du säkert lägga till 1000-tals som blir slagna av sina män. Det är ju sinnessjukt.


Nej, alla ni som misstänker något. Var inte så djävla fega, utan anmäl personerna så de hamnar där de hör hemma - på dårhus eller fängelse. Fängelse är bra, om de hamnar blad det övriga buset. De brukar lätt ta hand om dessa grisar till s k "män" på sitt eget lilla sätt.


Jag har tidigare tyckt, och tycker fortfarande att våldtäktsmän ska kastreras med slö fårsax och piller som tar bort allt vad sexlust heter. De som slår sina kvinnor eller t o m mördar dom ska in på Hall eller liknande anstalt bland de riktiga busarna så de får lite att "leka" med. Och ni väktare kan väl titta åt ett annat håll en liten stund.....



Av Pink Ozzy - 3 januari 2013 10:25

Ser att SIFO gjort en undersökning om svenska folkets förtroende för den kungliga familjen. Själv tycker jag väl att hovet har gjort sitt som institution. Däremot kan man ju tycka om de enskilda personerna.

Så därför gör jag så nu:

  • Kungen: Har varit en slöfock i unga år men förvandlats till en trevlig person, för att numera mest framstå som en svammelpetter som aldrig ger helt klara och helt ärliga svar.
  • Drottningen: Från att ha varit en skönhet har hon numera övergått till att mest likna Jokern i en av Läderlappenfilmerna. En enda ansiktslyftning till och hon får pipskägg! Hon har blivit helt fel ideal för våra ungdomar. Jag förstår inte heller varför svenska folket ska stå för hennnes eviga "skönhets"operationer.
  • Viktoria: Har hela tiden blivit trevligare och trevligare. Inte för att hon är min typ, men vore kul att ha som kompis. Har nog mer bakom pannbenet än kungen och lillprinsen tillsammans. OK, OK, som stadsöverhuvud skulle hon sälja många vykort, souvenirer och annat trams.
  • Daniel: Blir inte klok på karln. Så djävla tillgjord. Verkar som han läser innantill vad han än säger. Tur att han har Vickan framför sig.
  • Carl Filip: Är väl inte den vassaste kniven i lådan. Har väl fått leva sitt liv på en räkmacka utan att egentligen förtjäna det. Tur att han har sitt appanage, för något bra jobb skulle han nog aldrig få. Ganska likt kungen faktiskt. Så kanske han har en period i livet där vi accepterar honom, för att senare också leta upp någon fame fatal.
  • Madeleine: Har tydligen minst förtroende bland sina undersåtar. Jag fattar dock inte riktigt varför. OK, hon drar till USA och jobbar inte speciellt mycket. Men jag skulle ju inte säga nej......! Men att hon kastade ut killen som bedrog henne var väl helt rätt, så det bör ju inte belasta henne.
  • Chris: Nykomlingen i gänget. Ja, jag vet egentligen ingenting om honom.
Av Pink Ozzy - 1 januari 2013 12:10

Jaha, då var det den 1/1 igen. Och som vanligt är man ju inte helt pigg, men OK. Blir bara så irriterad över att all snö är antingen borta eller har förvandlats till is.

Undrar vad det här året har att bjuda på? Låt mig gissa lite.

  • Får jag något jobb? Nej, tyvärr. Men mitt FAS3-jobb är ju hur kul som helst också.
  • Får jag fler barnbarn? Ja, ett är ju på G, så då har jag 6.
  • Kommer börsen att stiga? Nej, knappast, så mina aktier får ligga och vila minst ett år till.
  • Kommer regeringen att överleva året? Ja, tyvärr
  • Hur går det med Syrien? Troligen störtas skitregeringen, men ersätts av andra krigsherrar som förstör landet i grunden.
  • Kommer svensken att få det bättre? Nej, bara de rika och giriga.
  • Kommer jag att gå från 119 kg till under 110 till sommaren? Ja, det är målet.
  • Kommer jag att vara gift hela året? Ja har man varit gift i snart 40 år så klarar man nog några till.
  • Kommer en ny stor terrorattack att ske någonstans? Tyvärr är jag rädd för det.
  • Kommer Reinfeldt att få en ny kvinna? Nej, tror inte det. Vem vill vara med någon som ser ut som en ledsen hund?
  • Kommer sommaren att bli bra? Ja man kan ju alltid hoppas. Förra sommaren var ju en bedrövelse.

Ja, det var kanske inga större profetior, men bara några tankar som slog mig i hastigheten.

Ha ett gott nytt år mina kära läsare.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Skapa flashcards