Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 12 januari 2013

JA !

Av Pink Ozzy - 12 januari 2013 13:25

Man ska ju inte önska livet ur folk, och det gör jag i regel inte. Men försöker man göra ett rån med fejkade vapen och polisen dyker upp så får man faktiskt skylla sig själv om de blåser av huvudet på nån.

Utan att veta så tror jag att polisen skrikit någon form av varning och sagt att de ska lägga ner sina vapen eller liknande. Ja, då är det ju bara att kasta ut vapnet och komma fram. Att ligga kvar och tro att man ska klara sig ur situationen på något sätt är ju bara fånigt.

Nej, den ende jag tycker synd om i detta fall är polisen som tvingades skjuta. Hade jag varit i samma situation hade jag gjort detsamma. Så hade även du. Även om du kanske inte vill medge det. Det här är ju inte en blåst "thriller" som Inkognito utan verklighet. Det gäller polisen eller den han har emot sig. Polisen vet inte om det är ett plastvapen eller ett riktigt. så vad fan ska han göra?

Såg senare på TV en expert på riktiga och fejade vapen uttala sig. Han menade att t o m HAN måste hålla i ett sådant vapen och verkligen titta innan han kan avgöra om det är riktigt eller fejk. Han menar också att det är totalt omöjligt på några meters håll.

Så skyll dig själv, var du nu befinner dig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 16 juli 19:40

Jag kan inte släppa det jag läste om på Twitter igår mellan #robertovacchi och nån mer. Med tanke på de synpunkter som Vacchi framförde har jag några andra sporter som han säkert skulle lovordar. ? Speedway med en halv kurva med kullersten eller as...

Av Pink Ozzy - Måndag 16 juli 09:12

Följde en tråd på Twitter där Roberto Vacchi, kommentator på Eurosport och nån kille inte var överens om bansträckningen igår. Ju längre jag läste ju mer förbannad blev jag. Jag såg själv etappen till stora delar och undrade vad dom höll på med. På g...

Av Pink Ozzy - Torsdag 12 juli 16:34

Valet närmar sig. Många vet vad de ska rösta på av gammal vana. Många vet vad de INTE ska rösta på. Dels p g a ideologi och dels p g a bl hat mot andra partier. Många röstar på sin ideologi och inget annat Många röstar på ett parti p g a avun...

Av Pink Ozzy - Torsdag 12 juli 16:10

Finalen närmar sig och trots kroaterna illdåd på 60 och 70-talet håller jag på dom i finalen. Anledningen är flera. De är de underdog. Brukar hålla på dom. Kroaterna har på ett fantastiskt sätt rest sig ur kriget och det finns knappt ett mer nationa...

Av Pink Ozzy - Fredag 6 juli 10:05

Fotbolls-VM i full gång och ni som läst mina tidigare inlägg har nog lagt märke till hur fel jag hade. Nästan inget har slagit in och de tilltänkta mästarna är redan borta. Iniesta, Ronaldo, Müller, Messi och många fler får se resten av VM i sina va...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se