Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 12 januari 2013

JA !

Av Pink Ozzy - 12 januari 2013 13:25

Man ska ju inte önska livet ur folk, och det gör jag i regel inte. Men försöker man göra ett rån med fejkade vapen och polisen dyker upp så får man faktiskt skylla sig själv om de blåser av huvudet på nån.

Utan att veta så tror jag att polisen skrikit någon form av varning och sagt att de ska lägga ner sina vapen eller liknande. Ja, då är det ju bara att kasta ut vapnet och komma fram. Att ligga kvar och tro att man ska klara sig ur situationen på något sätt är ju bara fånigt.

Nej, den ende jag tycker synd om i detta fall är polisen som tvingades skjuta. Hade jag varit i samma situation hade jag gjort detsamma. Så hade även du. Även om du kanske inte vill medge det. Det här är ju inte en blåst "thriller" som Inkognito utan verklighet. Det gäller polisen eller den han har emot sig. Polisen vet inte om det är ett plastvapen eller ett riktigt. så vad fan ska han göra?

Såg senare på TV en expert på riktiga och fejade vapen uttala sig. Han menade att t o m HAN måste hålla i ett sådant vapen och verkligen titta innan han kan avgöra om det är riktigt eller fejk. Han menar också att det är totalt omöjligt på några meters håll.

Så skyll dig själv, var du nu befinner dig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 22 jan 10:46

Nu ska jag snart träffa chefen igen. Jag skrev till honom för nån vecka sedan och beskrev nuläget. Jag tycker att en chef har rätt att få veta det. Om det är en bra chef vill säga. Är hen usel så kan det kvitta. Då får hen klara ut allt själv. Den hä...

Av Pink Ozzy - Måndag 22 jan 10:25

Nu har Trump suttit 1 drygt år vid makten. Under den tiden har han tagit bort mängder av lagar som Obama s regering skapad. Bl a nästan lagar som rör miljön. Nej, han har inte skärpt miljökraven. Tvärtom, han har tagit bort en massa krav så att de ri...

Av Pink Ozzy - Måndag 22 jan 10:09

Läser ofta, bl a på Facebook, om små minimala händelser som gör folk galna. Nåja, ibland blir jag också förbannad. Men just den saken har jag hittat den mest ultimata lösningen på. Jag skriver kort att jag lägger ner tråden och säger hej då. Efter nå...

Av Pink Ozzy - Lördag 20 jan 18:01

Ibland är det lite sorgligt. Kring 1968-1971 hade jag ihop det med en mycket fin tjej. Avståndet och studier mm gjorde dock att det dog ut. Har dock aldrig glömt henne. Kollade runt lite och fick för ca 2 år veta var hon och hennes man bör och att h...

Av Pink Ozzy - Lördag 20 jan 13:08

Nu har ju tillverkat och Postnord gått ihop om en ockeravgift mot bl a Wish's kunder vilket får följder man i nuläget inte tycks ha tagit med i beredning. OK, ta tull mm på varor över ett visst pris. Låt oss säga 1000 kronor. Men nu kommer man att...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se