Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 12 januari 2013

JA !

Av Pink Ozzy - 12 januari 2013 13:25

Man ska ju inte önska livet ur folk, och det gör jag i regel inte. Men försöker man göra ett rån med fejkade vapen och polisen dyker upp så får man faktiskt skylla sig själv om de blåser av huvudet på nån.

Utan att veta så tror jag att polisen skrikit någon form av varning och sagt att de ska lägga ner sina vapen eller liknande. Ja, då är det ju bara att kasta ut vapnet och komma fram. Att ligga kvar och tro att man ska klara sig ur situationen på något sätt är ju bara fånigt.

Nej, den ende jag tycker synd om i detta fall är polisen som tvingades skjuta. Hade jag varit i samma situation hade jag gjort detsamma. Så hade även du. Även om du kanske inte vill medge det. Det här är ju inte en blåst "thriller" som Inkognito utan verklighet. Det gäller polisen eller den han har emot sig. Polisen vet inte om det är ett plastvapen eller ett riktigt. så vad fan ska han göra?

Såg senare på TV en expert på riktiga och fejade vapen uttala sig. Han menade att t o m HAN måste hålla i ett sådant vapen och verkligen titta innan han kan avgöra om det är riktigt eller fejk. Han menar också att det är totalt omöjligt på några meters håll.

Så skyll dig själv, var du nu befinner dig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Tisdag 23 okt 09:05

Nu börjar väl Trump nå den verkliga botten. Han vill införa att barn vid födseln ges ett kön som de sedan tvingas behålla. Vilken djävla idiot! Själv är jag ingen HBTQ-person men kan trots detta tänka mig hur de måste känna sig framöver. Får de växa ...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:21

Tittar du på Hollywoodfruar? Du säger väl nej som alla andra fast du tittar ändå. Själv tittar jag samtidigt som jag spelar på paddan. Det som förvånar mig mest är att kärringarna inte själva vet hur mycket vi skrattar ÅT dom. Jag tänker så här... A...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:13

Jag var ju sjukskriven ett bra tag innan jag pensionerade mig, men nu börjar jag så sakta slappna av, få rutiner och må bättre. Det tog några månader och tar säkert några månader till innan jag helt känner mig som en pensionär, men jag är på väg. D...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:08

Nu har lille Kristersson lekt klart. Han kände sig som en statsminister, han ville ju så gärna vara statsminister, men han är bara den lille Kristersson som inte lyckats bilda en regering. Vad nu? Jo, för Sveriges del hoppas jag att Sossarna får möj...

Av Pink Ozzy - Torsdag 27 sept 11:45

Nu har det gått en tid och vi är inte närmare en regering än för 2 veckor sedan. När ska de olika partierna kliva upp ur skyttegravarna och börja snacka? Det kan inte vara svårt om viljan finns. Men Lövet och Kd-fröken har ju klart deklarerat sina st...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se