Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 12 januari 2013

JA !

Av Pink Ozzy - 12 januari 2013 13:25

Man ska ju inte önska livet ur folk, och det gör jag i regel inte. Men försöker man göra ett rån med fejkade vapen och polisen dyker upp så får man faktiskt skylla sig själv om de blåser av huvudet på nån.

Utan att veta så tror jag att polisen skrikit någon form av varning och sagt att de ska lägga ner sina vapen eller liknande. Ja, då är det ju bara att kasta ut vapnet och komma fram. Att ligga kvar och tro att man ska klara sig ur situationen på något sätt är ju bara fånigt.

Nej, den ende jag tycker synd om i detta fall är polisen som tvingades skjuta. Hade jag varit i samma situation hade jag gjort detsamma. Så hade även du. Även om du kanske inte vill medge det. Det här är ju inte en blåst "thriller" som Inkognito utan verklighet. Det gäller polisen eller den han har emot sig. Polisen vet inte om det är ett plastvapen eller ett riktigt. så vad fan ska han göra?

Såg senare på TV en expert på riktiga och fejade vapen uttala sig. Han menade att t o m HAN måste hålla i ett sådant vapen och verkligen titta innan han kan avgöra om det är riktigt eller fejk. Han menar också att det är totalt omöjligt på några meters håll.

Så skyll dig själv, var du nu befinner dig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 16 april 10:17

Vill du ha en bra tomattips i dessa odlingsdagar? Många ställer sina små plantor lite mörkt, vilket resulterar i långa och veka stjälkar. Men det kan också vara bra. Ta en mjölkförpackning och klipp av toppen. Ta en vass kniv och gör några Jack längs...

Av Pink Ozzy - Måndag 16 april 10:05

Postnord bluffar om Kinapaketen. Man säger sig ta 75 kronor för att dra in momsen till staten. Nu har tusentals paket skickats tillbaka. Småsaker som kanske skulle bringa in 1 krona eller mindre till staten. Dessutom vet de ju inte värdet av försände...

Av Pink Ozzy - Torsdag 12 april 10:13

Nu får en del föräldrar precis som de vill. Vissa skolor sätter in vakter och det lär bli fler. Eleverna sköter sig inte och lärarna har fråntagits all makt, men har trots det det fulla ansvaret att utbilda. Men inte bara utbilda, de ska, enligt mång...

Av Pink Ozzy - Torsdag 12 april 09:51

Världen är i oro. En utrensning av den syriska presidenten fick abrupt avbrytas när IS startade sitt krig mot allt och alla. Nu, när andra länder hjälpt till, börjar idioten att förgifta sitt eget folk igen. Trump, som jag än när tycker är en stor pa...

Av Pink Ozzy - Onsdag 11 april 09:40

Jag följde en tråd på Facebook och blev både förvånad och förbannad. I vår omgivning händer det dagligen saker där våra barn är involverade. Slagsmål, stöld, förstörelse, uppkäftighet och liknande. När jag följde tråden var svaren nästan alltid att s...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se