Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 12 januari 2013

JA !

Av Pink Ozzy - 12 januari 2013 13:25

Man ska ju inte önska livet ur folk, och det gör jag i regel inte. Men försöker man göra ett rån med fejkade vapen och polisen dyker upp så får man faktiskt skylla sig själv om de blåser av huvudet på nån.

Utan att veta så tror jag att polisen skrikit någon form av varning och sagt att de ska lägga ner sina vapen eller liknande. Ja, då är det ju bara att kasta ut vapnet och komma fram. Att ligga kvar och tro att man ska klara sig ur situationen på något sätt är ju bara fånigt.

Nej, den ende jag tycker synd om i detta fall är polisen som tvingades skjuta. Hade jag varit i samma situation hade jag gjort detsamma. Så hade även du. Även om du kanske inte vill medge det. Det här är ju inte en blåst "thriller" som Inkognito utan verklighet. Det gäller polisen eller den han har emot sig. Polisen vet inte om det är ett plastvapen eller ett riktigt. så vad fan ska han göra?

Såg senare på TV en expert på riktiga och fejade vapen uttala sig. Han menade att t o m HAN måste hålla i ett sådant vapen och verkligen titta innan han kan avgöra om det är riktigt eller fejk. Han menar också att det är totalt omöjligt på några meters håll.

Så skyll dig själv, var du nu befinner dig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se