Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 23 december 2012

Stäng alla affärer på julafton

Av Pink Ozzy - 23 december 2012 11:46

Varför ska affärer ha öppet på julafton? Det går ju bra att handla alla andra dagar. Varför ska inte affärspersonal få ha ledigt julafton? Är det bara för att många är så lata och slöa så dom inte får arschlet ur vagnen tidigare?


I min närhet har

ICA öppet till 14.

Coop till 13

Konsum skriver inget speciellt om måndagen utan abra att de har öppet till 21 å¨måndagar. Hoppas det inte är sant.

Lidl har öppet till 16

Willys till 14

Dressman är lite efter sin tid och redovisar bara öppettiden för Christi Himmmelsfärd

Lindex tycker inte heller att det är viktigt att skriva ut sina öppettider.


Hur det än är så tycker jag att alla ska bojkotta affärerna på julafton. Har ni inte handlat innan dess så behöver ni inte handla på julafton heller. Det är nog bara en ytterst, ytterst liten del som verkligen inte har möjlighet, men det är en försvinnande liten del. Och jag tror de kan lösa det hela också om de bara vill.

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

23 december 2012 16:10

maxi har enligt väggskylt "öppet alla dagar 8-22" Tror dock inte att det gäller julafton

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 17:42

Har just varit hos dotra och hjälpt henne att hämta tillbaka studsmattan. Samtidigt flyger en annan studsmatta från en annan tomt iväg. Undrar hur många studsmattor som flyger iväg och går sönder en så här blåsig dag? Tänk på att förankra era studs...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:53

I dagens Aftonbladet kan man läsa om en manlig förälder som sökt upp en pedofil som arbetar på en typ av förskola. Han gick hem till honom och slog honom. Nu anmäls han. OK, jag förstår att vi har lagar som ska sköta om sånt, men jag hade garanterat...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:40

Sveriges största skidanläggningsföretag Skistar släcker ner fr o m i helgen. Andra har dock än så länge sagt att de kommer att ha öppet. Eftersom de inte har förstånd själva borde regeringen gå in och stänga alla anläggningar tills vidare. Läser ock...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se