Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 20 december 2012

Domedagen den 21 december 2012

Av Pink Ozzy - 20 december 2012 10:06

Enligt en del personer ska domedagen infalla den 21/12-2012 om man tyder mayafolkets kalender. Själv tror jag inte det. Inte heller många andra som har betydligt större kunskap i frågan. De flesta tror dock att det bara rör sig om att mayafolket har räknat ut att de hamnar i en ny era. Ungefär som när vi hamnade i 2000-talet.

Men tänker man efter lite och kollar hur det ser ut i världen så kanske det just är en förändring som börjar den 21/12-2012 . En förändring till det sämre. Vi tar slut på våra resurser i allt snabbare takt. Nästan hela Sydeuropa lever på ruinens brant, Syrien krigar, Etiopien svälter, Nordkorea har råd att skjuta upp raketer, men inte till mat åt folket . Ja det är bara en liten bråkdel av allt elände i världen.

Ser vi till Sverige så fungerar inte SJ som det borde, sjukhusen är överfulla, arbetslösheten är skyhög, ungdomar får inga arbeten, pensionärer får det allt sämre, de arbetslösa har haft samma inkomst i över 5 år och ingen indexökning överhuvudtaget, skolorna drsa med stora ekonomiska bekymmer och mycket mer.

Så nog lever vi allt i en brytpunkt. Kanske är det just början till en helt ny era av massvält och elände på jorden.

Den som lever får se.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se