Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 20 december 2012

Att mobba är bara så djävla fegt

Av Pink Ozzy - 20 december 2012 09:52

Sedan några dagar är det upplopp i Göteborg. Tydligen har ett antal ungdomar hängts ut som slampor, horor mm. Det är inte acceptabelt och inget jag nånsin ställer mig bakom. Inte heller att ett antal mycket fega personer eventuellt kapat andras konton eller helt enkelt öppnat konton i andras namn.

Hörde även i morse att det är en stor del av ungdomarna vill att vi vuxna ska föregå med gott exempel. Och det är väl där det brister. Det finns flera bloggar som jag sett kasta mycket skit som världens dyngspridare. Att kalla folk till höger och vänster för både det ena och andra är oftast djävligt lågt.

Men det är väl de som i brist på ord och för att försöka göra sig märkvärdiga mobbar på detta fega sätt.

Jag följer speciellt en blogg som skriva av någon som är över 55 år och som bara sprider skit om allt och alla utan respekt för andra. Han anser sig ha rätt att skriva vad han vill. Vilket jag anser man inte har. Därför har jag också sedan flera år slutat att kommentera hans elaka inlägg på folk. Jag kommer dock inte att lägga ut hans adress här eftersom jag inte anser att han ska ha "gratisreklam".

Men vad är dessa mobbar för personer?

Eftersom jag numera arbetar på en skola har jag kommit på att det är de fegaste, osäkraste och otryggaste personerna som mobbar. De som är säkra i sig själv, modiga och trygga har inget behov av att nedvärdera andra.

SLUTA MOBBA OCH LÄGG INTE UT SKIT PÅ NÄTET!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se