Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under november 2012

Av Pink Ozzy - 11 november 2012 13:54

Saknar vi Anja i pisterna? Nej, inte en sån här helg. Det gick ju bra för både killarna och tjejerna. Dessutom så har vi vår Anja kvar, men nu bakom mikrofonen. Och så bra hon är ! Skönt att bli av med Anna Ottosson. OK, Anna är säkert bra på saker hon också, men inte på att vara expertkommentator. Det skiljer lika mycket mellan Anja och Anna bakom micken som mellan dom i backen.

Anjas inlevelse i varje åk är hur skönt som helst. Jag höll nästan på att grina av att höra hennes totala inlevelse. Dessutom har hon ju sitt enorma kunnande. Att hon nu är expert i TV är lika stort som om Zlatan skulle referera fotboll i radio. Även om jag tror att Anja gör ett bättre jobb än Zlatan skulle klara av.

Nej, fortsätt så Anja. Låt oss få höra dig hela vintern. Vi ÄÄÄÄÄÄLLLLLSSSSKKKKAAAAARRRRR Dig !

Sport · TV
ANNONS
Av Pink Ozzy - 11 november 2012 12:28

Jag har Canal Digital och börjar så smått tröttna på deras sätt att hantera oss kunder. Nu har man t ex infört TV4 Sport Extra. Och i detta fall tycks Extra stå för att dom vill ha extra betalt. Man tycker ju att om man betalar över 500 kronor i månaden att alla kanaler borde ingå. Men icke. Dessutom tog jag Canal Digital för bl a den italienska fotbollen. Nu har Zlatan gått till den franska ligan och vips så flyttas den italienska till en kanal jag inte har.

Detta tycker jag är att lura folk.

Ett annat sätt att lura folk är att införa TV1 HD och TV2 HD och då kräva extra betalt för dom. Andra HD-kanaler får jag in, men inte TV1 och 2.

Detta tycker jag är att lura folk.

Jag kontaktade dom och fick då till svar att jag hade för svag mottagningssignal!!!! Hur kommer det sig? Jag får ju in alla andra HD-kanaler. Dessutom har jag köpt ett komplett paket med parabol, huvud och box från Canal Digital. Ska inte det räcka?

Detta tycker jag är att lura folk.

Så hur jag gör i framtiden får jag väl se. Som det ser ut nu så kanske man får flytta huvudet 1 dm för att i stället kolla på Viasat, även om jag egentligen inte vill det.

Men vad ska man göra när man får fåniga svar av deras s k Support?ANNONS
Av Pink Ozzy - 10 november 2012 11:17

Jag tillhör dom som djupt ogillar alla de former av konstgjord andning som t ex FAS 3. Det är inte bara FAS 3, utan en mängd bidragsformer som gör att arbetsgivare får mer eller mindre gratis arbetskraft och den arbetssökande en otrygg tillvaro.

Själv bestämde jag mig direkt för att jag inte skulle till någon privat arbetsgivare utan ringde upp ortens rektor. Omgående fick jag ett positivt svar och har nu varit 4 veckor ( + 2 veckor då jag var på semester ) på skolan och trivs enormt bra. Snacka om att hålla på med något som är givande och där du omgående får svar på om du gjort något bra eller mindre bra.

Rektor, lärare, elever och flera föräldrar har uttryckt sitt gillande. Vilket värmer. Tyvärr så kan rektorn inte anställa mig p g a alla sparkrav från de "folkvalda" politikerna. Som tur kan jag svära mig fri eftersom det parti jag röstade på inte tillhör dne regerande röran av makthungriga partier. I denna kommun gör man vad som helst för att spara pengar bara för att visa att man inte höjer skatten. Men fan vad de bedrar sig. Att de sparar nu kastas bara tillbaka till dom i framtiden när ungdomarna inte orkar läsa i skola eller gymnasium, när krossade fönster blir vardagsmat och när olydnad mot föräldrar, lärare och andra vuxna tillhör vardagen i ännu större utsträckning än idag.

Men man får väl hoppas att de som krossar fönster och förstör förstör hos de politiker som är ansvariga för eländet och inte hos de vanliga medborgarna som håller med ungdomarna men inte kan göra annat än att rösta på partier som vill satsa på dagens ungdom.

Men det var ju FAS 3 jag började skriva om. Jo, som sagt så ogillar jag formen men älskar det jag just nu får hålla på med.

Av Pink Ozzy - 7 november 2012 15:00

 

Här ovan skulle det egentligen finnas en Youtubefilm enligt ovan. Men någon har tagit bort den från Youtube. Någon med väldig lite sinne för humor tror jag.

Av Pink Ozzy - 3 november 2012 09:16

USA-valet står för dörren. På tisdag startar spektaklet. En mörk amerikan som dessutom har lite empati mot en högerpolitiker som inget vill hellre än att sänka skatter för dom rika och låta de fattiga bli både fler och fattigare.

Man säger att USA är världens största ekonomi med 20% av världsekonomin. Men humant är USA ett fattigt folk man sänker hellre skatter och bensinpriser än att ge de fattiga mat för dagen, sjukvård vid behov, ordentliga bostäder och en bra skola att gå till.

Själv ser jag inte USA som det förlovade landet utan det land som drivs av girighet och förakt för de svaga i samhället.

Men eftersom vi har att välja mellan pest och kolera – förlåt – Obama eller Romney, så hoppas jag innerligt att Obama vinner valet.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se