Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 28 november 2012

Jag älskar henne

Av Pink Ozzy - 28 november 2012 17:20

Har ud, som kille/man, någon gång sagt "jag älskar henne" om en tjej/kvinna, eller har du som tjej/kvinna någon gång sagt "jag älskar honom" om en kille/man och fått förvånade blickar? Eller tvärtom, d v s kille till kille och tjej till tjej.

Det har jag. En del tittar på mig som jag vore en läskig sexdåre som var ute för att vänstra. Men nej, nej, nej.

Jag ska ta något exempel.

Ta t ex Caroline av Ugglas. Jag älskar henne. Men inte på det sättet många tror utan för det sätt hon är. Enkel, gör det som faller henne in, skiter i mallar, är glad och mycket annat.

Eller varför inte Tomas di Leva? Jag älskar även honom för det sätt han har. Han lever i sin värld och älskar alla. Han vill ha fred på jorden och sjunga sin musik.

Jag har killar och tjejer i skolan som jag älskar för att de är just som de är. Snälla, rara, vänliga mm.


Självklart man älskar en sådana personer. För den skull betyder det i mina ögon inte att man vill gå i säng med dom. Man kan väl bara vara glad över att veta att det finns personer som vill göra sitt och andras liv trevligare.

Så älska på alla läsare. Älska hur många ni vill, men ÄLSKA bara med en.


 
ANNONS
 
LiLo

LiLo

29 november 2012 16:24

Såklart!
Självklart kan man älska en massa olika personer av olika skäl.
Barn, vuxna, jaa till och med tonåringar :)

Man kan faktiskt älska med fler också....om man vill...

http://www.kucke-li-lo.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

29 november 2012 17:56

Ja, men en del tycks tro att man bara kan älska någon på ett sätt, om du förstår vad jag menar.
Och att älskar med flera går ju bra om alla vet om och är införstådda med det.

 
LiLo

LiLo

30 november 2012 17:08

Såklart jag förstår vad du menar ;)

http://www.kucke-li-lo.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

30 november 2012 21:35

Ha en bra helg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 17:42

Har just varit hos dotra och hjälpt henne att hämta tillbaka studsmattan. Samtidigt flyger en annan studsmatta från en annan tomt iväg. Undrar hur många studsmattor som flyger iväg och går sönder en så här blåsig dag? Tänk på att förankra era studs...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:53

I dagens Aftonbladet kan man läsa om en manlig förälder som sökt upp en pedofil som arbetar på en typ av förskola. Han gick hem till honom och slog honom. Nu anmäls han. OK, jag förstår att vi har lagar som ska sköta om sånt, men jag hade garanterat...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:40

Sveriges största skidanläggningsföretag Skistar släcker ner fr o m i helgen. Andra har dock än så länge sagt att de kommer att ha öppet. Eftersom de inte har förstånd själva borde regeringen gå in och stänga alla anläggningar tills vidare. Läser ock...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se