Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 28 november 2012

Jag älskar henne

Av Pink Ozzy - 28 november 2012 17:20

Har ud, som kille/man, någon gång sagt "jag älskar henne" om en tjej/kvinna, eller har du som tjej/kvinna någon gång sagt "jag älskar honom" om en kille/man och fått förvånade blickar? Eller tvärtom, d v s kille till kille och tjej till tjej.

Det har jag. En del tittar på mig som jag vore en läskig sexdåre som var ute för att vänstra. Men nej, nej, nej.

Jag ska ta något exempel.

Ta t ex Caroline av Ugglas. Jag älskar henne. Men inte på det sättet många tror utan för det sätt hon är. Enkel, gör det som faller henne in, skiter i mallar, är glad och mycket annat.

Eller varför inte Tomas di Leva? Jag älskar även honom för det sätt han har. Han lever i sin värld och älskar alla. Han vill ha fred på jorden och sjunga sin musik.

Jag har killar och tjejer i skolan som jag älskar för att de är just som de är. Snälla, rara, vänliga mm.


Självklart man älskar en sådana personer. För den skull betyder det i mina ögon inte att man vill gå i säng med dom. Man kan väl bara vara glad över att veta att det finns personer som vill göra sitt och andras liv trevligare.

Så älska på alla läsare. Älska hur många ni vill, men ÄLSKA bara med en.


 
ANNONS
 
LiLo

LiLo

29 november 2012 16:24

Såklart!
Självklart kan man älska en massa olika personer av olika skäl.
Barn, vuxna, jaa till och med tonåringar :)

Man kan faktiskt älska med fler också....om man vill...

http://www.kucke-li-lo.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

29 november 2012 17:56

Ja, men en del tycks tro att man bara kan älska någon på ett sätt, om du förstår vad jag menar.
Och att älskar med flera går ju bra om alla vet om och är införstådda med det.

 
LiLo

LiLo

30 november 2012 17:08

Såklart jag förstår vad du menar ;)

http://www.kucke-li-lo.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

30 november 2012 21:35

Ha en bra helg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 15 aug 09:26

För 6 år sedan tog Petter för rattfylla. I natt var det dags igen. Fortkörning och narkotikainnehav. Men jag ska inte skälla på Petter. Jag kan tänka mig att han inte hade så många vänner under sin aktiva karriär och nu vill ta igen det på något sä...

Av Pink Ozzy - Fredag 14 aug 09:52

Det finns bl a Facebook, Instagram, Twitter, snap chatt, miljoner med spel på appar. Dessutom har Tiktok tillkommit. En omstridd app som man vill förbjuda i flera länder för att man tror att kineserna kan plocka ut dina personliga data. Vad jag först...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:49

Just nu finns det två grupperingar i Sverige. Dom som är för munskydd och dom som är emot. Själv har jag tittat lite på folk och sett att många som bär munskydd bär den just bara över munnen och inte näsan. Vad är vitsen med det? Sedan har de som...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:39

Det är ju inte klokt. Har ett barnbarn i 7an som nu tränar 6 gånger per vecka. Men inte nog med det. De kan sluta träningen 20,30 ena dan och börjar träningen klockan 6 nästa morgon. 2-3 gånger per vecka börjar träningen vid 6 tiden. Bl a både lördag...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se