Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 27 november 2012

Böndernas EU-bidrag

Av Pink Ozzy - 27 november 2012 09:59

Nu i dagarna betalas det ut ca 5,7 miljarnder till Bönderna i Eu-stöd. Mest får bönderna i Skåne. En storbonde får över 6 miljoner.

Varför denna idioti? Vore ju betydligt bättre om man kunde hantera detta internt inom Sverige och inte blandade in apparaten EU. Vi betalar in stora summor till EU. En stor del av dessa summor fastnar inom EU´s maktapparat eller går till fattigare medlemmar. Något går sedan till de svenska bönderna. Frågan är om det är det mest effektiva sättet att hålla nere matpriserna. Jag tror inte det.

Att dela ut pengar på detta viset är ju bara ett sätt för ett antal byråkrater att sko sig. Dessa byråkrater som sitter i Bryssel och säger sig vilja göra rättvisa fördelningar. Så fan heller. Denna rättvisa hamnar till stor del i deras egna fickor.

Har du ställt dig frågan vems pengar de fördelar? Jo, dina och mina. Det är våra surt förvärvade skattepengar som de delar ut till bönder, men även till sig själva.

Skippa maktcentret EU så får vi säkert ett bättre Sverige.

 
ANNONS
 
Gubbfan

Gubbfan

27 november 2012 12:18

Kan bara hålla med dig!

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 17:42

Har just varit hos dotra och hjälpt henne att hämta tillbaka studsmattan. Samtidigt flyger en annan studsmatta från en annan tomt iväg. Undrar hur många studsmattor som flyger iväg och går sönder en så här blåsig dag? Tänk på att förankra era studs...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:53

I dagens Aftonbladet kan man läsa om en manlig förälder som sökt upp en pedofil som arbetar på en typ av förskola. Han gick hem till honom och slog honom. Nu anmäls han. OK, jag förstår att vi har lagar som ska sköta om sånt, men jag hade garanterat...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:40

Sveriges största skidanläggningsföretag Skistar släcker ner fr o m i helgen. Andra har dock än så länge sagt att de kommer att ha öppet. Eftersom de inte har förstånd själva borde regeringen gå in och stänga alla anläggningar tills vidare. Läser ock...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se