Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 18 november 2012

Vad håller Bajen på med?

Av Pink Ozzy - 18 november 2012 10:12

Som urgammal Bajenfan börjar jagredan bli orolig inför nästa fotbollssäsong. Avslutningen i år var ju rätt bra, vilket fick mig att hoppas. Men nu läser jag att man byter ut en massa spelare. Visserligen värvade man Kennedy Bakircioglu men efter säsongen har klubben rensat rejält.

Sedan tidigare har José Monteiro, Max Forsberg, Fredrik Forsberg, Fadi Malke, George Moussan, Sebastian Bojassen samt Luis Antonio Rodriguez lämnat och nu får de sällskap av tre nya namn. Det mest namnkunniga är lagkaptenen Andreas Dahl som inte får något nytt kontrakt och lämnar efter 95 seriematcher. Inte heller Marcus Törnstrand eller Luca Sciacca får förnyat förtroende.

OK, en del har inte presterat eller ens spelat några matcher i A-laget. Men spelare som Dahl, Forsberg och Bojassen är väl ändå spelare som platsar.

Fan ta styrelsen om de återigen klantar till det så att Bajen blir kvar i ettan. Nu får de faktiskt ta klivet upp.

Bajen Fans leder sin hockeyserie. Dessutom är Bajen med i toppen i både handboll och bandy. Så nur faktiskt fotbollen skärpa till sig ! ! !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 17:42

Har just varit hos dotra och hjälpt henne att hämta tillbaka studsmattan. Samtidigt flyger en annan studsmatta från en annan tomt iväg. Undrar hur många studsmattor som flyger iväg och går sönder en så här blåsig dag? Tänk på att förankra era studs...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:53

I dagens Aftonbladet kan man läsa om en manlig förälder som sökt upp en pedofil som arbetar på en typ av förskola. Han gick hem till honom och slog honom. Nu anmäls han. OK, jag förstår att vi har lagar som ska sköta om sånt, men jag hade garanterat...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:40

Sveriges största skidanläggningsföretag Skistar släcker ner fr o m i helgen. Andra har dock än så länge sagt att de kommer att ha öppet. Eftersom de inte har förstånd själva borde regeringen gå in och stänga alla anläggningar tills vidare. Läser ock...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se