Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 18 november 2012

Vad håller Bajen på med?

Av Pink Ozzy - 18 november 2012 10:12

Som urgammal Bajenfan börjar jagredan bli orolig inför nästa fotbollssäsong. Avslutningen i år var ju rätt bra, vilket fick mig att hoppas. Men nu läser jag att man byter ut en massa spelare. Visserligen värvade man Kennedy Bakircioglu men efter säsongen har klubben rensat rejält.

Sedan tidigare har José Monteiro, Max Forsberg, Fredrik Forsberg, Fadi Malke, George Moussan, Sebastian Bojassen samt Luis Antonio Rodriguez lämnat och nu får de sällskap av tre nya namn. Det mest namnkunniga är lagkaptenen Andreas Dahl som inte får något nytt kontrakt och lämnar efter 95 seriematcher. Inte heller Marcus Törnstrand eller Luca Sciacca får förnyat förtroende.

OK, en del har inte presterat eller ens spelat några matcher i A-laget. Men spelare som Dahl, Forsberg och Bojassen är väl ändå spelare som platsar.

Fan ta styrelsen om de återigen klantar till det så att Bajen blir kvar i ettan. Nu får de faktiskt ta klivet upp.

Bajen Fans leder sin hockeyserie. Dessutom är Bajen med i toppen i både handboll och bandy. Så nur faktiskt fotbollen skärpa till sig ! ! !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 15 aug 09:26

För 6 år sedan tog Petter för rattfylla. I natt var det dags igen. Fortkörning och narkotikainnehav. Men jag ska inte skälla på Petter. Jag kan tänka mig att han inte hade så många vänner under sin aktiva karriär och nu vill ta igen det på något sä...

Av Pink Ozzy - Fredag 14 aug 09:52

Det finns bl a Facebook, Instagram, Twitter, snap chatt, miljoner med spel på appar. Dessutom har Tiktok tillkommit. En omstridd app som man vill förbjuda i flera länder för att man tror att kineserna kan plocka ut dina personliga data. Vad jag först...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:49

Just nu finns det två grupperingar i Sverige. Dom som är för munskydd och dom som är emot. Själv har jag tittat lite på folk och sett att många som bär munskydd bär den just bara över munnen och inte näsan. Vad är vitsen med det? Sedan har de som...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:39

Det är ju inte klokt. Har ett barnbarn i 7an som nu tränar 6 gånger per vecka. Men inte nog med det. De kan sluta träningen 20,30 ena dan och börjar träningen klockan 6 nästa morgon. 2-3 gånger per vecka börjar träningen vid 6 tiden. Bl a både lördag...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se