Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 16 november 2012

Zlatan är större än Zlatan

Av Pink Ozzy - 16 november 2012 15:55

Jag tillhör dom som gillar Zlatan. Jag tillhör också de som ibland har tvivlat och tyckt att han är OK, men inte är i t ex Messi´s klass. Men jag får be Zlatan om ursäkt. Zlatan är inte Zlatan. Zlatan är inte i klass med Messi. Zlatan är efter 4 mål mot England större än Zlata. Zlatan kommer från och med nu vara fotbollsguden för den här generationen svenskar som är mellan 5 och 70 år.

Ena dagen får han den svenska guldbollen och utmärkelsen för snyggaste målet. Två dagar senare visar han att nästa års omröstning till dessa kategorier kan slopas. Det är bara att posta guldbollen och utmärkelsen för snyggaste målet till Zlatan redan nu.

Varför är Zlatan den han är idag? Ja det ni ungar kan ni ta efter. Det som gäller för att bli en ny Zlatan är inte bara rätt gener. Det är också mer träning än någon annan samt ett enormt psyke som klarar av att fokusera i 90 minuter och ta vara på varenda liten chans. Dessa chanser som bara inträffar under kanske 0,1 sekunder av dessa 90 minuter. Men när denna tiondels sekund kommer så gäller det att vara fokuserat så att du träffar bollen på exakt rätt millimeter.

Det är det som gör att Zlatan inte bara är Zlatan utan större än vad Zlatan själv tror.

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

16 november 2012 16:31

Bara en liten fråga dock i all uppståndelsen: Vad hade hänt om inte en viss herr Svensson från Elfsborg hade givit en kanonpassning vid ett av målen.... Hade hans passning varit en meter kortare hade det inte blivit något drömmål av Z.
Vid ett annat mål en Martin Olsson som passade. Samma fråga även där.

Tar inte från Zlatan målen men föredrar nog Hamréns tolkning att det var en laginsats.

Ska man fortsätta vara negativ kan konstateras att INNAN dessa mål föredrog Z att skjuta själv hellre än att passa en lagkamrat som stod bättre placerad.

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

16 november 2012 17:23

Självfallet behövs det lagkramater som levererar. MEN det gäller att kunna göra något AV bollen också. En bakåtspark från 27 meter till exempel. Där var det dessutom så att motståndarlagets målvakt levererade passningen. Dessutom tycks Zlatan, tvärtemot mina farhågor, vara just den ledare laget behöver. En ledare som tar ansvar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 6 april 21:05

Idag var det verkligen vår. Altanglasen tvättades och altanen kunde fixas till. Sen var det bara att äta årets första middag där och bara njuuuta. Mycket jobb återstår i trädgården. Lådorna ska krattas jämna och smågrejer mm läggs i komposten. Inn...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se