Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under augusti 2012

Av Pink Ozzy - 13 augusti 2012 09:47

Thank´s Al-Quaida, right-wing extremists, leftists, Nazis, Muslims, Jews, Christian fanatics and others.

Why I will thank you? For you have contributed to make the Olympic games without any disturbances.

You have left the games go on without any troubble. Thank´s ! Make your gods be with you and put now your ases behind the negotiating table and let the peace continue in the future as well.

Av Pink Ozzy - 12 augusti 2012 10:32

När Sovjet föll så skapades ett antal mindre stater. Några, som Estland, Lettland och Litauen försöker i varje fall närma sig ett mer humant beteende. Andra som Ryssland med Putin i spetsen eller Vitryssland med Aleksandr Lukasjenko i spetsen är ljusår från att närma sig demokrati, även om de har val som alltid är riggade. Nu åller denne Aleksandr Lukasjenko på att larva sig med Sverige. Har inte karln vettigare saker att göra? Han vet ju att det han säger är rena lögnen. Han vet ju att han bara lurar sig själv och sitt eget folk. Fy fan för den typen av ledare. Han kan ställa sig i samma skamvrå som t ex Putin, Norkoreas Kim Jong-un, Kinas Hu Jintao med flera andra diktatorskräk.

Av Pink Ozzy - 12 augusti 2012 10:22

Sorgligt att se Aftonbladetsoch Expressens nätupplaga nu ( klockan 10,23 ). Största nyheten är tydligen att en man klappade till prinsen efter ett nattklubbsbesök. Var befann sig SÄPO kan man ju undra?

Man lägger prinshändelsen, efter en sen och blöt natt på en nattklubb i Cannes, FÖRE händelserna i Syrien, FÖRE jordbävningen i Iran, FÖRE händelserna i Vitryssland, FÖRE tyranneriet i Kina, Nordkorea och andra länder, FÖRE hungersnöden i Nordkorea och Sydsudan med flera länder.

Snacka om dålig prio. Eller är det så att Aftonbladet jämför sig och konkurrerar med Hänt i veckan numera?

Av Pink Ozzy - 12 augusti 2012 10:16

Man får ha vilka åsikter man vill om Zlatan Ibrahimovic, men han levererar. Fick börja från start mot ett av den franska ligans sämre lag. Det blev 2-2 och Zlatan gjorde båda målen. Så även om en del tycker han tjänar för mycket, vilket jag skiter i, så gör han ju sina ägare glada och gör det man förväntar sig av honom. Märklig människa. Lite Stenmark över honom, även om han saknar Stenmarks ödmjukhet. Men båda har tydligen utmärkta gener, en djävla vilja att vinna, en enorm uthållighet för att träna stenhård och sinne för sporten. Det är inte många som har det på samma vis som dessa två och några andra fenomen till. Grattis till debuten Zlatan!

Av Pink Ozzy - 11 augusti 2012 10:14

Läser med stor bedrövan dagens tidningar och undrar om vi helt tappat respekten för det mänskliga livet. Respekten för barn och kvinnor och respekten för ett "nej". Här några rubriker från idag:

  • En yngre man dödad i knivbråk i Skogås.
  • Kvinna våldtagen i Upplands Väsby.
  • Spädbarn hittat död i Halmstad - troligen mördat.
  • 51-åring sköts till döds
  • Misshandlade sin 102-åriga mamma
  • 5 bränder i Göteborg tros vara anlagda
  • 3 syskon våldtagna av styvpappa

Ja, det är lite av dagens skörd i tidningarna. Är det inte bedrövligt och sorgligt att vissa personer inte respekterar andras liv och sätter sig over lag och ordning. Verkar som vi borde sätta till större resurser för denna typ av brott. Men det verkar samtidigt som att hela samhället har blivit slappare. Vi har 30km-gräns på vår ort. Mopeder och andra skiter fullständigt i det. Hundägare har sina hundar lösa trots att det inte är tillåten. En del hundägare tar inte heller upp skiten efter sig. Handicapparkeringar används av alla och framförallt att de som INTE har något handicap. Fick stå och vänta mitt i gatan för någon dag sedan bara för en lastbilsförare skulle lasta av varor och orkade tydligen inte att ställa sig 15 meter längre bort så att bilarna kommer förbi. Så verkar det vara idag. Bara jag, jag, jag. Bara JAG får göra som JAG vill. Nu kanske du tycker att det är småsaker som jag räknade upp, men dessa småsaker gör att gränsen för det tillåtna sakta flyttas fram och resulterar i de 7 händelser jag poängterade ovan.

Så respekten för varann tycks inte finnas. OCH DET STÖR MIG DJÄVLIGT MYCKET!


Av Pink Ozzy - 10 augusti 2012 11:34

Äntligen kan det bli möjligt att Pia Sundhage tränar det svenska damlandslaget. Jag tror inte att det finns en mer kompetent tränare att tillgå. Hon har troligen allt som behövs för att få ett lag på fötter. En enorm kunskap i sporten och rätt sätt att ta tjejerna på. Att få henne som tränare till vårt landslag vore ju rena drömmen. Jag tror att hon kan utgöra skillnaden mellan att åka ut tidigt i VM eller OS eller att spela final. Vi får hoppas hon får jobbet.

Av Pink Ozzy - 8 augusti 2012 10:22

Det är ta mig fan en stor skam att värdelösa offentliga chefer i Sverige ska få lön under många år även när de fått sparken. Nu senast var det Christina Lugnet som fick sparken från Tillväxtverket. Trots detta kommer hon under 3 år att få 91000:-/månad. Men hon är inte ensam. Kommer ni ihåg Katri Linna som var DO? Hon sitter nu med en månadslön på 89000:-, Anders Nordström som var GD på Sida har t o m 109700:-/månad, Aud Sjökvist som var GD på HSAN har 77500:-, Henrik Landerholm som bl a  var GD för Folke Bernadotteakademin uppbär en lön av 90300:-, Mats Sjöstrand GD Skatteverket får 125000:-/månad!, och Lars Nylén som har varit GD för kriminalvården får 1133400:- . Totalt kostar dessa damer och herrar oss skattebetalare 13 miljoner per år. Pengar som säkert skulle göra sig bättre i våra skolor och i vår sjukvård. Men icke, dessa pengar går till vår elefantkyrkogård. Vi gråter, men de skrattar säkert gott åt våra slappa politiker som låter detta fortgå.

Att få sparken i statlig tjänst och som högre chef innebär i de flesta fall att du flyttas någon annanstans med bibehållen lön! Detta kallas för Frälseregeln. Vad jag vet är det bara Centern som nu reagerar och vill ha bort den. Om detta är ärligt menat, eller om Lööf försöker plocka röster igen vet jag inte. Men det vore ju bra om de precis som jag fick ut netto ca 11000:- / månad från A-kassan.

Av Pink Ozzy - 7 augusti 2012 13:26

Nu blev det som jag skrev i ett tidigare inlägg. Nåja nästan i varje fall. GD Lugnet har fått "sparken". Men i detta politiska liv vi lever i betyder "sparken" inte att man kickas ut på gatan. Nejdå. Man flyttas till något kansli med samma lön som hon hade som GD under ytterligare 3 år !!!!! Är inte det sjukt? Man kan tydligen bete sig som man vill inom den politiska världen. Visst, man kanske flyttas, men man behåller lönen. Jag kan nästan slå vad om att hon blir landshövding inom 3 år.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards