Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2012

Kristendom vs Islam

Av Pink Ozzy - 13 augusti 2012 10:15

Vi har många islamofober i vårt land. Själv är jag sedan lång tid ateist eftersom jag har insett att det
finns makthavare snart sagt överallt som skjuter olika religioner framför sig för egen vinnings skull. Du menar jag inte bara islamska ledare som hetsar sitt folk mot de kristna utan också många kristna ledare som gör precis likadant. Obama och hela USA tycker ju att det bara finns en gud och de som avgudar den islamska tron har sin gud. Sen finns det förstås en djävla massa utbrytargrupper på båda sidor. De kristna har ju t ex protestanter, katoliker, ortodoxa, pingstvänner, Jehovas, m fl. Många i väst tycker kanske att islam är konstigt och udda. Detsamma tycker islamister om oss. Men det är uppfattningar de fått från sina ledare och präster. De flesta i både “öst och väst” vill bara leva och inte kriga.

Det konstiga är att de kristna bara tycker illa om Islamister. Men har de då glömt Utöja? Eller varför inte kolla på det här sjuka inslaget med Carola.

Så snacka inte så mycket om att kristna skulle vara bättre än någon annan religion.

 
 
Ingen bild

Nancy A

13 augusti 2012 19:25

Religioner samt Livsåskådningar finns för att hjälpa oss genom livets väg. Alla dessa har en god kärna i sig. De förmedlar kärlek, tröst, hopp och balans. Det vill säga det finns ingen religion som är bättre än den andra.

http://tankar-om.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

14 augusti 2012 09:49

Det du skriver kan jag hålla med om. Det som är problemet är att det finns typer, d v s allt från vanliga bloggare till stadsöverhuvuden, som använder religionen för att hetsa folk mot varann. Det är DET som gör religion så farlig. Sen spelar det ingen roll vilken religion det än må vara.

 
ana

ana

14 augusti 2012 03:14

bläh religion å skit,inte heller min grej asså.
läget med dig?
Hur går det med vikten och hälsan?

kramiz

http://minus83kg.bloggagratis.se

Pink Ozzy

14 augusti 2012 09:47

Jag var inne på akuten p g a tjall i kistan. Men de hittade inget. Hade t ex 120/70 i blodtryck. Inget fel på EKG heller. Vikten tar vi och pratar en annan gång om. Alla har ju inte den inre kraft som du tycks ha.

 
Hanna

Hanna

21 augusti 2012 13:02

Det är klart att det är många som säger att kristna är bättre eftersom vi bor i ett kristet land, men visst är kristna inte bättre själva. Vilka är det som stått för judeförföljelsen de senaste 2000 åren? Inte muslimerna i varje fall, nej juste det, det var de kristna! Att använda religion som maktmedel är också något som gjorts sen urminnes tider. Ifall inte religion fanns så skulle dock makthavarna använda något annat för att få sitt folk att lita på dem. I USA så måste du ha någon trotillhörighet för att få röster, ifall du är katolik eller protestant kan vara viktigare än ifall du är för aga eller inte typ.
Finns mycket att säga om religion. I likhet med dig så tror jag inte på någon religion dock eftersom jag som du mest tror att det är ett maktmedel.
Kram

http://hannastankar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 28 mars 14:37

Dogge Doggelito hande tydligen sex när han var ca 7-8 och tjejen 15 år. Det berättade han i nåt forum och direkt kommer PK-maffian. Lasse Holm har t ex brutit med Dogge så han får inte vara med i Dobido i sommar. Då ska jag vara jävlig tillbaka och i...

Av Pink Ozzy - Torsdag 28 mars 09:49

Köper du påskmat eller lever du som vanligt? Själv har vi det nästan som vanligt. Långfredagen äter vi bara Jansson och ägg. Lördag är vi bjudna på påskmat/födelsedag. Söndag och måndag tar vi lite påskmat, men inga mängder. Det var roligare ned ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 28 mars 09:31

Såg på Rapport igår hur många kvinnor som dödas av sina män. Jag blir så förbannad och samtidigt sorgsen. Ofta är kvinnorna dessutom gravida. Jag fattar inte hur dessa män tänker, om de ens tänker.  Jag tycker nog att straffen bör göras om. Samtidi...

Av Pink Ozzy - Torsdag 28 mars 08:58


Eftersom många inte kommer att ha tid med mobil, platta eller dator önskar jag er redan en GLAD PÅSK!          ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 28 mars 08:53

Det är av någon anledning skillnad mellan Facebook och bloggen. Hag går väldigt sällan kommentarer på bloggen men dagligen på Facebook. OK, det är lite skillnad i innehållet. Det blir lätt lite roliga bilder på Facebook medan det på bloggen oftast är...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Skapa flashcards