Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 11 augusti 2012

Har en del tappat respekt för det mänskliga livet helt och hållet?

Av Pink Ozzy - 11 augusti 2012 10:14

Läser med stor bedrövan dagens tidningar och undrar om vi helt tappat respekten för det mänskliga livet. Respekten för barn och kvinnor och respekten för ett "nej". Här några rubriker från idag:

  • En yngre man dödad i knivbråk i Skogås.
  • Kvinna våldtagen i Upplands Väsby.
  • Spädbarn hittat död i Halmstad - troligen mördat.
  • 51-åring sköts till döds
  • Misshandlade sin 102-åriga mamma
  • 5 bränder i Göteborg tros vara anlagda
  • 3 syskon våldtagna av styvpappa

Ja, det är lite av dagens skörd i tidningarna. Är det inte bedrövligt och sorgligt att vissa personer inte respekterar andras liv och sätter sig over lag och ordning. Verkar som vi borde sätta till större resurser för denna typ av brott. Men det verkar samtidigt som att hela samhället har blivit slappare. Vi har 30km-gräns på vår ort. Mopeder och andra skiter fullständigt i det. Hundägare har sina hundar lösa trots att det inte är tillåten. En del hundägare tar inte heller upp skiten efter sig. Handicapparkeringar används av alla och framförallt att de som INTE har något handicap. Fick stå och vänta mitt i gatan för någon dag sedan bara för en lastbilsförare skulle lasta av varor och orkade tydligen inte att ställa sig 15 meter längre bort så att bilarna kommer förbi. Så verkar det vara idag. Bara jag, jag, jag. Bara JAG får göra som JAG vill. Nu kanske du tycker att det är småsaker som jag räknade upp, men dessa småsaker gör att gränsen för det tillåtna sakta flyttas fram och resulterar i de 7 händelser jag poängterade ovan.

Så respekten för varann tycks inte finnas. OCH DET STÖR MIG DJÄVLIGT MYCKET!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se