Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 11 augusti 2012

Har en del tappat respekt för det mänskliga livet helt och hållet?

Av Pink Ozzy - 11 augusti 2012 10:14

Läser med stor bedrövan dagens tidningar och undrar om vi helt tappat respekten för det mänskliga livet. Respekten för barn och kvinnor och respekten för ett "nej". Här några rubriker från idag:

  • En yngre man dödad i knivbråk i Skogås.
  • Kvinna våldtagen i Upplands Väsby.
  • Spädbarn hittat död i Halmstad - troligen mördat.
  • 51-åring sköts till döds
  • Misshandlade sin 102-åriga mamma
  • 5 bränder i Göteborg tros vara anlagda
  • 3 syskon våldtagna av styvpappa

Ja, det är lite av dagens skörd i tidningarna. Är det inte bedrövligt och sorgligt att vissa personer inte respekterar andras liv och sätter sig over lag och ordning. Verkar som vi borde sätta till större resurser för denna typ av brott. Men det verkar samtidigt som att hela samhället har blivit slappare. Vi har 30km-gräns på vår ort. Mopeder och andra skiter fullständigt i det. Hundägare har sina hundar lösa trots att det inte är tillåten. En del hundägare tar inte heller upp skiten efter sig. Handicapparkeringar används av alla och framförallt att de som INTE har något handicap. Fick stå och vänta mitt i gatan för någon dag sedan bara för en lastbilsförare skulle lasta av varor och orkade tydligen inte att ställa sig 15 meter längre bort så att bilarna kommer förbi. Så verkar det vara idag. Bara jag, jag, jag. Bara JAG får göra som JAG vill. Nu kanske du tycker att det är småsaker som jag räknade upp, men dessa småsaker gör att gränsen för det tillåtna sakta flyttas fram och resulterar i de 7 händelser jag poängterade ovan.

Så respekten för varann tycks inte finnas. OCH DET STÖR MIG DJÄVLIGT MYCKET!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 13 aug 10:08

Nu börjar eländet. Affischer i varje gathörn, valstugor på varje torg, halva Rapport fylld av utsagor, analyser, lögner och löften. Lagom till valdagen är man så trött så man knappt orkar ta sig till vallokalen. Men det ska jag, som alltid. Men jag...

Av Pink Ozzy - Tisdag 7 aug 20:15

Har sedan några år följt en person i chefsposition och blir lite full i skratt. Är man Che bör man stå med bägge fötterna på jorden, vara psykisk stark och inte ha behovet att visa sin förträfflighet. Denna person har numera dryga 2000 ?vänner" på F...

Av Pink Ozzy - Tisdag 7 aug 20:04

Att skjuta handikappade Erik ställer fler och fler frågetecken. Ett tag sas det att det hela berodde på att man jagade en våldsman och att detta föranledde det faktum att man tvingades skjuta en 20-årig kille med down syndrom och en plastpistol med f...

Av Pink Ozzy - Tisdag 7 aug 19:55

Tänkte skiva om skolan idag. Anledningen till det är många. Nyligen krossades ett stort antal fönster i en skola. Varför? Är det ?dom där djävla ungarna" igen? Nej, det var inte dom utan deras föräldrar som hemma vid köksbordet pratat negativt om sko...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 aug 10:22

Nu får väl alla partier ge sig ! Det är väl om ca 1 månad. Det är snustorrt i markerna. Bönderna saknar foder till djuren. Skogen brinner och skogsägarna klagar. Det fattas sjuksköterskor, lärare och poliser. Vad gör våra s k folkvalda då? Jo, man ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se