Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 18 juli 2012

Zlatan till PSG

Av Pink Ozzy - 18 juli 2012 09:41

Jaha, då är det klart. Zlatan Ibrahimovic ska till PSG i Frankrike. Undar hur det kommer att gå? Nåja, han är ju fortfarande en bra spelare och kan säkert sätter några pytsar. Men man är ju inte bättre än sina medspelare och det är ju helt klart att den franska ligan ligger efter både den spanska och italienska som han tidigare spelat i. Sen har du ju även den tyska och engelska som är bättre. Undrar om inte den franska spelar "i samma liga" som den holländska där han en gång började sitt proffsliv. Sen har vi ju det med språket. Vad jag vet kan han ju jugge-skånsk-svensk och en del italienska. Han har säkert fått lära sig en den engelska när han var i Holland och kanske även en del holländska. Men franska....Nej, det tror jag han kommer att missa. Innebär att han kommer ha svårigheter att prata med sina medspelare, vilket i sin tur kommer att innebära att de perfekta passningarna till honom och från honom inte kommer att nå sitt mål.

Jag har ännu inte kollat vilka som visar den franska ligan p å TV. En liga som jag egentligen ger fullständigt f-n i.

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

18 juli 2012 15:19

Har för mig att 4an köpte rättigheterna när det först talades om att Zlatan skulle dit...
Språket: Hur många fransktalande finns i laget? Han får ju med sig en lagkompis från Italien..

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

19 juli 2012 12:55

Hörde honom på TV igår. Han var riktig bra på engelska också.

 
Gundozer

Gundozer

19 juli 2012 09:48

Kul med zlatan i Frankrike....inte för att jag tror jag ska kolla på franska ligan annat än vad justZlatan gör. Såg att det endast var 1-2 franska spelare som förväntas ta plats i A-laget så han behöver nog inte prata franska.

http://backinblack.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

19 juli 2012 12:53

Nej, jag kollar nog inte grodätarligan jag heller.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:21

Tittar du på Hollywoodfruar? Du säger väl nej som alla andra fast du tittar ändå. Själv tittar jag samtidigt som jag spelar på paddan. Det som förvånar mig mest är att kärringarna inte själva vet hur mycket vi skrattar ÅT dom. Jag tänker så här... A...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:13

Jag var ju sjukskriven ett bra tag innan jag pensionerade mig, men nu börjar jag så sakta slappna av, få rutiner och må bättre. Det tog några månader och tar säkert några månader till innan jag helt känner mig som en pensionär, men jag är på väg. D...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:08

Nu har lille Kristersson lekt klart. Han kände sig som en statsminister, han ville ju så gärna vara statsminister, men han är bara den lille Kristersson som inte lyckats bilda en regering. Vad nu? Jo, för Sveriges del hoppas jag att Sossarna får möj...

Av Pink Ozzy - Torsdag 27 sept 11:45

Nu har det gått en tid och vi är inte närmare en regering än för 2 veckor sedan. När ska de olika partierna kliva upp ur skyttegravarna och börja snacka? Det kan inte vara svårt om viljan finns. Men Lövet och Kd-fröken har ju klart deklarerat sina st...

Av Pink Ozzy - Lördag 15 sept 11:12

Har under flera år haft problem som gjorde att jag de senaste 2 åren inte kunnat jobba överhuvudtaget. Jag började räkna på vad jag fick i sjukersättning och vad jag skullefå i pension och såg att det blev dubbelt upp. Jag blir ju inte friskare bara ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se