Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 18 juli 2012

Zlatan till PSG

Av Pink Ozzy - 18 juli 2012 09:41

Jaha, då är det klart. Zlatan Ibrahimovic ska till PSG i Frankrike. Undar hur det kommer att gå? Nåja, han är ju fortfarande en bra spelare och kan säkert sätter några pytsar. Men man är ju inte bättre än sina medspelare och det är ju helt klart att den franska ligan ligger efter både den spanska och italienska som han tidigare spelat i. Sen har du ju även den tyska och engelska som är bättre. Undrar om inte den franska spelar "i samma liga" som den holländska där han en gång började sitt proffsliv. Sen har vi ju det med språket. Vad jag vet kan han ju jugge-skånsk-svensk och en del italienska. Han har säkert fått lära sig en den engelska när han var i Holland och kanske även en del holländska. Men franska....Nej, det tror jag han kommer att missa. Innebär att han kommer ha svårigheter att prata med sina medspelare, vilket i sin tur kommer att innebära att de perfekta passningarna till honom och från honom inte kommer att nå sitt mål.

Jag har ännu inte kollat vilka som visar den franska ligan p å TV. En liga som jag egentligen ger fullständigt f-n i.

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

18 juli 2012 15:19

Har för mig att 4an köpte rättigheterna när det först talades om att Zlatan skulle dit...
Språket: Hur många fransktalande finns i laget? Han får ju med sig en lagkompis från Italien..

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

19 juli 2012 12:55

Hörde honom på TV igår. Han var riktig bra på engelska också.

 
Gundozer

Gundozer

19 juli 2012 09:48

Kul med zlatan i Frankrike....inte för att jag tror jag ska kolla på franska ligan annat än vad justZlatan gör. Såg att det endast var 1-2 franska spelare som förväntas ta plats i A-laget så han behöver nog inte prata franska.

http://backinblack.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

19 juli 2012 12:53

Nej, jag kollar nog inte grodätarligan jag heller.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 13 aug 10:08

Nu börjar eländet. Affischer i varje gathörn, valstugor på varje torg, halva Rapport fylld av utsagor, analyser, lögner och löften. Lagom till valdagen är man så trött så man knappt orkar ta sig till vallokalen. Men det ska jag, som alltid. Men jag...

Av Pink Ozzy - Tisdag 7 aug 20:15

Har sedan några år följt en person i chefsposition och blir lite full i skratt. Är man Che bör man stå med bägge fötterna på jorden, vara psykisk stark och inte ha behovet att visa sin förträfflighet. Denna person har numera dryga 2000 ?vänner" på F...

Av Pink Ozzy - Tisdag 7 aug 20:04

Att skjuta handikappade Erik ställer fler och fler frågetecken. Ett tag sas det att det hela berodde på att man jagade en våldsman och att detta föranledde det faktum att man tvingades skjuta en 20-årig kille med down syndrom och en plastpistol med f...

Av Pink Ozzy - Tisdag 7 aug 19:55

Tänkte skiva om skolan idag. Anledningen till det är många. Nyligen krossades ett stort antal fönster i en skola. Varför? Är det ?dom där djävla ungarna" igen? Nej, det var inte dom utan deras föräldrar som hemma vid köksbordet pratat negativt om sko...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 aug 10:22

Nu får väl alla partier ge sig ! Det är väl om ca 1 månad. Det är snustorrt i markerna. Bönderna saknar foder till djuren. Skogen brinner och skogsägarna klagar. Det fattas sjuksköterskor, lärare och poliser. Vad gör våra s k folkvalda då? Jo, man ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se