Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 18 juli 2012

Zlatan till PSG

Av Pink Ozzy - 18 juli 2012 09:41

Jaha, då är det klart. Zlatan Ibrahimovic ska till PSG i Frankrike. Undar hur det kommer att gå? Nåja, han är ju fortfarande en bra spelare och kan säkert sätter några pytsar. Men man är ju inte bättre än sina medspelare och det är ju helt klart att den franska ligan ligger efter både den spanska och italienska som han tidigare spelat i. Sen har du ju även den tyska och engelska som är bättre. Undrar om inte den franska spelar "i samma liga" som den holländska där han en gång började sitt proffsliv. Sen har vi ju det med språket. Vad jag vet kan han ju jugge-skånsk-svensk och en del italienska. Han har säkert fått lära sig en den engelska när han var i Holland och kanske även en del holländska. Men franska....Nej, det tror jag han kommer att missa. Innebär att han kommer ha svårigheter att prata med sina medspelare, vilket i sin tur kommer att innebära att de perfekta passningarna till honom och från honom inte kommer att nå sitt mål.

Jag har ännu inte kollat vilka som visar den franska ligan p å TV. En liga som jag egentligen ger fullständigt f-n i.

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

18 juli 2012 15:19

Har för mig att 4an köpte rättigheterna när det först talades om att Zlatan skulle dit...
Språket: Hur många fransktalande finns i laget? Han får ju med sig en lagkompis från Italien..

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

19 juli 2012 12:55

Hörde honom på TV igår. Han var riktig bra på engelska också.

 
Gundozer

Gundozer

19 juli 2012 09:48

Kul med zlatan i Frankrike....inte för att jag tror jag ska kolla på franska ligan annat än vad justZlatan gör. Såg att det endast var 1-2 franska spelare som förväntas ta plats i A-laget så han behöver nog inte prata franska.

http://backinblack.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

19 juli 2012 12:53

Nej, jag kollar nog inte grodätarligan jag heller.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se