Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 5 juli 2012

Ny dator nya bekymmer

Av Pink Ozzy - 5 juli 2012 10:01

Ur led är (dator)tiden. OK, det var en del bekymmer med MSW3.11 och efterföljande program. Min förra häck som hade Vista var inte heller den smartaste av datorer efter 3 år. Eller ska vi säga den snabbaste. Hur som helst så stod han mest där och funderade på vad han skulle gör härnäst. Oftast blev det inget eftersom den hängde sig. Nu har jag köpt en ny som ska vara såååååå bra enligt försäljaren. Men att enkelt föra över favoriter, adresser och spellistor från t ex ipoden går inte. Jo, de säger att det ska gå, men det går i alla fall inte.

Visst är den snabbare, men hur länge. Med den hastighet JAG nu har med att föra över alla program och dokument så blir jag väl klar samtidigt som den här blir seg och måste bytas ut mot en ännu snabbare med ännu mer minne och ännu mer finnesser som inte fan har nytta av.

För någon vecka sedan var jag för övrigt på vår vårdcentral. Fick sitta i 1,5 timmar totalt varav jag var hos läkaren i ca 10 minuter. Varför? Jo, datorerna stod stilla så inget fungerade.

Att vi kunde leva innan 90-talet är egentligen ett under i sig. Hur gick det egentligen till?


 
ANNONS
 
jeppe

jeppe

5 juli 2012 19:03

själv är jag helt säker på att alla datorer är inprogramerade att sluta att fungera två sekunder efter att garantin gått ut.

http://baraenjeppe.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

6 juli 2012 09:55

Härligt att ha dig tillbaka.

 
jeppe

jeppe

10 juli 2012 14:07

Tack för det!!

http://baraenjeppe.bloggplatsen.se

 
Gundozer

Gundozer

19 juli 2012 09:44

Skrämmande det med datorer och läkare/sjukhus egentligen. Just själva vården klara de väl av- men har själv fått vänta just på ingenting annat än att "datan har pajat" vid sjukhusbesök/läkarbesök.

http://backinblack.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se