Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 19 juni 2012

Aftonbladets "fotbollsexperter" är rena skräpet.

Av Pink Ozzy - 19 juni 2012 10:23

Har du också köpt Aftonbladets "EM-Bibel"? Den är skriven av Aftonbladets s k "experter". Några som man m a o ska kunna lita på och ska kunna sin sak. De har t o m tippat utgången av fotbolls-EM. Här har jag sammlat deras tips. 

Michael Wagner : Tyskland-Holland i final, Holland vinner. Sverige i kvarten.  Sket sig

Simon Bank:  Spanien-Tyskland i final, Spanien vinner. Sverige 3:a !!! Sket sig

Erik Niva: Holland-Tyskland i final, Tyskland vinner. Sverige i kvarten. Sket sig

Jennifer Wegerup: Spanien-Tyskland i final, Tyskland vinner. Sverige 4:a i gruppspelet. OJ! Fortfarande möjligt.

Robert Laul: Tyskland-Italien i final, Tyskland vinner. Sverige 3:a i gruppspelet.  Nåja, nästan möjligt.

Johan Flink: Spanien-Tyskland i final, Tyskland vinner. Sverige 3:a i gruppspelet.  Nåja, nästan möjligt.

Petra Thorén: Holland-Tyskland i final. Tyskland vinner. Sverige 3:a i gruppspelet. Sket sig.

Peter Wennman: Holland-Tyskland i final. Holland vinner. Sverige 3:a i gruppspelet. Sket sig

Markus Wulcan: Spanien-Holland i final. Spanien vinner. Sverige i kvarten. Sket sig

Henrik Lundgren: Holland-Tyskland i final. Tyskland vinner. Sverige i kvarten. Sket sig

Johan Linderstam. Holland-Tyskland i final. Holland vinner. Sverige i kvarten. Sket sig

Andreas Bardell. Spanien-Tyskland i final. Spanien vinner. Sverige till semin. Sket sig.  


Med andra ord vet 9 sv 12 "experter" inte mycket om fotboll. Att två sedan tippat Sverige som 3:a i s f 4:a är väl OK. De har dessutom olika finalmotståndare till Tyskland. Det är bara Jennifer Wegerup som fortfarande kan få helt rätt på sitt tips. Med andra ord 1 av 12 experter. Säger väl det mesta om vad "experter" kan och inte kan. Men de har säkert bra betalt.  Kan inte jag få vara expert nästa gång? 

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

19 juni 2012 18:09

Jag är knappast expert men innan EM var mitt tips att Sverige skulle komma sist. Gardering näst-sist. Ingen vinst mot England eller Frankrike. Trolig förlust mot Ukraina som har hemmaplan. Antagligen har experter som tippat Sverige 3a varit säkra på vinst mot U, medan de som placerat dem sist insett svårigheterna med just Ukraina. kan därför inte påstå att jag är besviken eller förvånad över "fiaskot" som många envisas med att säga eftersom många tycks anse att Sverige alltid är bäst i allting och när det inte blir så är det fiasko

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

21 juni 2012 14:50

Tycker svenskarnas sista match var en hjältematch. Sen ska den svenska publiken har en enorm eloge för att de uppträdde som de gjorde. När de sjönk "Du gamla du fria" mitt under matchen så var det STORT.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se