Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 9 april 2012

Det religiösa hyckleriet

Av Pink Ozzy - 9 april 2012 10:35

Jag blir så trött på all denna religiösa hyckleri som pågår just nu och egentligen alltid pågått. 

Just nu är det islam som alla s k "kristna" är emot. Under andra världskriget ansåg den "kristne" Hitler att judarna var faran. Numera utgör judarna bara en fara för de palestinier som fått sitt land stulen av judarna.

Men åter till islamisterna. Jag tror att en stor del är bra folk. Sen har vi "mellanfolket" som låter sig styras till stor del av dessa mullor, ayatollor och fan vet allt dom heter. De lyder utan att för den skull kunna begå brott. Däremot lyder de och bär burkor och sånt skit. Sen har vi en liten klick som lyder under särskilda mullor, eller ska vi kalla dom terroristledare, och som gör vad dessa ledare säger. Även om det saknas stöd i deras Koran. 

Men hur är det med oss kristna då? Ja inte är vi så mycket bättre. Och speciellt så VAR vi inte så mycket bättre. Du behöver bara gå sådär 200 år tillbaka så var vi inte så långt från islamska lagar vi heller. Kvinnor skulle vara i köket. Mannen bestämde. Storbonden fick pippa pigorna som han ville och slå drängen om han behagade osv. Går vi lite längre tillbaka hade vi bl a Karl den XII som red runt i Europa och dödade hedningar och andra som inte gjorde som han sa. 

Och du behöver ju inte gå så långt tillbaka egentligen. Titta bara på Nordirland där kristna ( katoliker ) slåss mot kristna ( protestanter).  Eller kolla in Breivik i Norge. Snacka om stolpskott till kristen. Eller den katolske påven som förbjuder skydd vid samlag och som förbjuder t ex all form av homosexualitet.

Sen har vi ju Koranen och Bibeln som "regerar" och bestämmer hur respektive religions anhängare ska bete sig. Men jag tror att det bara är uppdiktade historier. Läser man dom så är ju ganska mycket lika. Dessutom är det ett hopplock från flera århundraden. Jag tror också att det finns naturliga förklaringar till en hel del av alla dessa "under" som Jesus sägs ha utfört. 

Dessutom kan inte islam och kristna ens hålla sams inbördes. Det finns ju en hel drös med islamska och kristan grenar. Och vad är de ute efter? MAKT.  

Nej, det där med religion är sjukt. Vi lever ett så kort liv så det borde vara mer värt än att slåss mot varann hela tiden. Försök att lev i samförstånd istället den korta jordetid vi har. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 19:55

En ung flicka sköts i natt enligt uppgift efter kl 3. En mopedbil med 3 personer krockar med en polisbil för att de inte respekterade väjningsplikten. En av ungdomarna dog. Man kan sörja och tycka synd om folk hur mycket man vill, men seriöst, vad ...

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 15:54

Ibland är det bara så. Eländigt. Luften är ... eländig. Lusten är ...usel. Man bara hoppas att dan ska gå över så man får ny luft och mer lust och att eländet försvinner. ...

Av Pink Ozzy - Lördag 1 aug 13:55

Tre ryska systrar dödade sin får som låste in dom, misshandlade dom, behandlade dom som slavar och utsatte dom för sexuellt våld. Nu riskerar dom 20 års fängelse. Helt fel. De borde få en medalj istället för att de gjorde sig av med aset. Hoppas rä...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 12:28

Att en 24 åring MMA-fighter, Anton Turkalj från Göteborg säger sig bli större än Zlatan. Måste väl betraktas som göteborsk humor. Eller så förstår han dig inte på fotboll. Hur många utövare finns det i hans viktklass i världen? Inte många. Inför lörd...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 10:50

Jag tror inte man ka träna sig till att bli bäst i världen, men det är en del i det hela. Gör det första måste du ha anlag och rätt gener. Du bör ha rätt kroppsbyggnad. Här finns det dock ett lysande undantag. Stefan Holm. Med hans längd ska det ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se