Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 9 april 2012

Kvinnoöden på TV

Av Pink Ozzy - 9 april 2012 10:04

Har på kort tid sett 3 fantastiska filmer. 

Anklagad med Jodie Foster som våldtas av 3 män och får kämpa för sin rätt.

Svart bok. En norsk film som handlar kriget 1944 och ett kvinnoöde

Inte utan min dotter. Som handlar om en amerikanska som åker på "semester" med sin man till Iran och han bestämmer att deras barn ska vara kvar hos honom. 

Har du inte sett dom så försök att göra det. Alla 3 filmer har verklighetsbakgrund och är mycket gripande. Filmerna visar också att religion inte ensam alltid bär skulden och att det inte spelar roll vilken religion man tillhör. 


Anklagad handlar om en tjej som utmanar killarna lite i fyllan och villan. Killarna hetsar varann och lyssnar inte på när hon säger nej. Har ni hört det förut? Troligen. Men Jodie Foster gör en helt fantastisk rollpresentation och kämpar mot amerikas konservatism för att få de som orsakar det hela fälld. Hur det går får du se i filmen. 


Svart bok handlar om en judinna som får ihop det med ett tyskt befäl för att hjälpa andra judar under kriget 1944-1945. Filmen är norsk men "trots det" mycket, mycket bra.


Sen har vi den gamle filmen "Inte utan min dotter". Av någon anledning har jag inte sett den tidigare. Handlar om en familj bestående av en amerikansk mamma, en iranier med amerikansk pass samt deras dotter. De ska, enligt mannen, åka på semester till Iran efter att Shahen har störtats och Khomeini kommit till makten. I Iran finns dock en mycket stor släkt.....


Alla 3 filmer sker troligen ganska ofta i verkligheten, vilket gör det hela ruggigt. Kvinnor blir våldtagna dagligen. I filmen är det kristna. I verkligheten sker våldtäkterna av män av alla religioner. Även om kriget är slut så måste säkert många kvinnor spela ett spel för att klara sig eller andra som i filmen "Svart bok". Och hur många barn stjäls av sina pappor för att föras bort, ibland till en helt annan och främmande värld. 

Till ovanstående filmer och dessa kvinnoöden vill jag också läga trafficking som omfattar tydligen mer än miljonen flickor och kvinnor. Jag fattar inte hur och varför man vill ligga med någon där kanske 100-tals varit innan och där man t o m ser att kvinnan inte vill och att hon kanske t o m är drogad. Fy fan. 

Är inte en del män riktiga svin ?  Kan inte vi "normala" män gå samman och revoltera mot dessa s k "män" som tror att de är stora och starka när de våldtar, utnyttjar andra kvinnor eller stjäl deras barn. Spöstraff skulle dessa män ha. Fega djävla skitar är dom. Inte värda att ens kallas för män. Amöbor är mer rätt ord.   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 19:55

En ung flicka sköts i natt enligt uppgift efter kl 3. En mopedbil med 3 personer krockar med en polisbil för att de inte respekterade väjningsplikten. En av ungdomarna dog. Man kan sörja och tycka synd om folk hur mycket man vill, men seriöst, vad ...

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 15:54

Ibland är det bara så. Eländigt. Luften är ... eländig. Lusten är ...usel. Man bara hoppas att dan ska gå över så man får ny luft och mer lust och att eländet försvinner. ...

Av Pink Ozzy - Lördag 1 aug 13:55

Tre ryska systrar dödade sin får som låste in dom, misshandlade dom, behandlade dom som slavar och utsatte dom för sexuellt våld. Nu riskerar dom 20 års fängelse. Helt fel. De borde få en medalj istället för att de gjorde sig av med aset. Hoppas rä...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 12:28

Att en 24 åring MMA-fighter, Anton Turkalj från Göteborg säger sig bli större än Zlatan. Måste väl betraktas som göteborsk humor. Eller så förstår han dig inte på fotboll. Hur många utövare finns det i hans viktklass i världen? Inte många. Inför lörd...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 10:50

Jag tror inte man ka träna sig till att bli bäst i världen, men det är en del i det hela. Gör det första måste du ha anlag och rätt gener. Du bör ha rätt kroppsbyggnad. Här finns det dock ett lysande undantag. Stefan Holm. Med hans längd ska det ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se