Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 7 april 2012

"Vänner" på Facebook

Av Pink Ozzy - 7 april 2012 10:36

Är du med på Facebook ( FB )? Jag gick med eftersom bl a barnen var med och jag på detta sätt enkelt fick reda på vad dom och barnbarnen gjorde och de fick reda på vad jag sysslar med. 

Sedan har det utökats något till att omfatta några enstaka gamla klasskamrater och gamla arbetskamrater. Också några resevänner har hamnat där. Jag har dock försökt hålla det relativt lågt. D v s jag har inte aktivt sökt för att få ett så stort antal "vänner" som helst. Det finns ju dom som har både 3 och 400 "vänner". Jag fattar inte hur de kan hålla reda på alla. Jag fattar inte heller vad ordet "vän" betyder för dom. Är det bara att få ett så högt "vänantal" som möjligt? Att kolla vad alla gör måste ju ta timmar i anspråk varje dag. 

Men sen är det så att man skickar ut förfrågningar till de man tror är ens "vänner" och hör sen inte av dom. Varför har inte FB en knapp där man kan neka någon från att komma in så denna person får reda på det. Nu vet man ju inte om det kanske är så att den vän man skrivit till inte ens är speciellt aktivt på FB.

Men det finns trots allt meddelanderutan. Den går ju alltid att använda och tala om att den eller den inte vill ha en viss person som "vän" på sin FB. Det tillhör väl ändå artigheten. 

Men men, en del kanske är så fega och/eller uppblåsta att de inte ens orkar med det.  
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

7 april 2012 21:21

Fast det är ju ganska enkelt egentligen. Om någon vill bli vän och du får en förfrågan så svarar du ju nej om du inte vill bli vän. Detta bör väl denna någon få reda på tycker jag..
Om du ÄR vän och vill stryka någon så är det ju enkelt att göra även detta.

Sedan kan man ju under inställningar göra vissa begränsningar gällande vem som får se vad.

Antalet vänner ja. Ibland verkar det vara en tävling om vem som har flest. När det gäller s.k kändisar så är det väl så att "jag" gärna vill bli vän med vissa och därför skickar en förfrågan. Kan kanske imponera på någon att vara vän med vissa "kändisar" vad vet jag. DET ser jag mest som en fanclub. Fast jag undrar hur mycket "kändisen" pratar med sina vänner via fb.
Jag finns också på fb men har inga "kändisvänner", utan bara riktiga.

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

9 april 2012 09:54

Själv ligger jag på en mycket låg nivå av vänner. Mest för att jag vill hinna med och hålla kontakten också. Jag har frågat en del gamla "vänner" . Några har fört in mig och några har inte svarat. Ingen har svarat nej. Men sen har jag också fått reda på att en del "är med" i FB, men aldrig kollar. Så skickar man till dom så får man inget svar för att de aldrig kollar. Men en del gör ju det, men svarar inte. Det är fegt. Jag har bara en "kändis" och det är inte för att hålla kontakt utan för att få reda på var han spelar någonstans och lite om vad han gör.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 19:55

En ung flicka sköts i natt enligt uppgift efter kl 3. En mopedbil med 3 personer krockar med en polisbil för att de inte respekterade väjningsplikten. En av ungdomarna dog. Man kan sörja och tycka synd om folk hur mycket man vill, men seriöst, vad ...

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 15:54

Ibland är det bara så. Eländigt. Luften är ... eländig. Lusten är ...usel. Man bara hoppas att dan ska gå över så man får ny luft och mer lust och att eländet försvinner. ...

Av Pink Ozzy - Lördag 1 aug 13:55

Tre ryska systrar dödade sin får som låste in dom, misshandlade dom, behandlade dom som slavar och utsatte dom för sexuellt våld. Nu riskerar dom 20 års fängelse. Helt fel. De borde få en medalj istället för att de gjorde sig av med aset. Hoppas rä...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 12:28

Att en 24 åring MMA-fighter, Anton Turkalj från Göteborg säger sig bli större än Zlatan. Måste väl betraktas som göteborsk humor. Eller så förstår han dig inte på fotboll. Hur många utövare finns det i hans viktklass i världen? Inte många. Inför lörd...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 10:50

Jag tror inte man ka träna sig till att bli bäst i världen, men det är en del i det hela. Gör det första måste du ha anlag och rätt gener. Du bör ha rätt kroppsbyggnad. Här finns det dock ett lysande undantag. Stefan Holm. Med hans längd ska det ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se