Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under mars 2012

Av Pink Ozzy - 7 mars 2012 09:51

Jag förstår mig inte på svensk media som lägger så stor vikt vid de amerikanska republikanernas primärvalskampanj. Det är ju mer liv om den än när svenska partier byter ordförande. Finns det någon statistik på hur många svenskar som överhuvudtaget tar notis av hela spektaklet? Inte många tror jag. Nyss byttes det president i både Finland och Tyskland. Inte fan skrevs det spaltkilometer om det, fast dessa demokratier ligger på betydligt närmare avstånd. Är det brist på vettiga uppslag eller människans tävlingsinstinkt som gör att man trissar upp just dessa primärval. Val som inte gäller ett skit för den gemene svensken. Visst, man kan läsa in sig på respektive representant. Men vad hjälper det. Den som vinner det amerikanska valet till slut kommer i alla fall inte ihåg vad han en gång lovade.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 5 mars 2012 10:07

Putin och hans anhang får säga vad de vill. Det s k "valet" är bara ett fejkval med given utgång och et lurat folk. För det första får bara de delta i valet som Putin godkänt. M a o inga riktiga motståndare. Så länge det inte är val som är öppna för alla och val där man kan utesluta fusk kan garanteras är det hela bara ett spel för galleriet. Ett djävla larv och slöseri på papper. 

Visst, det finns folk som fått det bättre även i Ryssland. Men låt det ryska folket få ha ett öppet och rättvist val så vi får se vad de verkligen tycker, utan påtryckningar från andra och med alla som önskar delta får delta.

Men det här var bara larv.  

ANNONS
Av Pink Ozzy - 5 mars 2012 09:51

Jaha, då har andra chansen varit. Redan i den första omgången hade jag tippat fel på 3 av 4 låtar. Så jag är nog inget vidare på att tippa. Fast det är lite konstigt hur en del låtar växer vartefter man hör dom. Ta Torsten Flink t ex. Jag kan ju bara inte med karln, men får erkänna att låten växer och går numera runt i skallen på mig. Tycker också att Bananes låt är en enkel låt som gör folk glad. Skönt var ju att Eric Saadekopiorna försvann. Lotta och Christer likaså. 

Så nu stundar lördagens final och jag har inte ändrat mig. LOREEN är BÄST.

Så jag hoppas på följande utgång:

  1. Loreen
  2. Lisa Miskovsky
  3. Torsten Flink
  4. Dead By April
  5. Björn Ranelid feat. Sara Li
  6. Resten som i mina ögon är en salig blandning av skitlåtar. Så det spelar ingen roll hur dom placerar sig tycker jag. 

Jag tror t o m att Lorren kan vinna hela skiten i maj. Så bra tycker jag att låten och framträdandet är. Men vi får väl se. Det blir väl som vanligt småflickornas tummar som avgör SMS-röstningen, vilket tyvärr ger såna som Danny och Ulrik Munter en fördel. 


Musik · TV
Av Pink Ozzy - 1 mars 2012 10:23

Det är ju själva fan med alla regler i det här landet. Ena dagen har du en mycket gammal utländsk dam som vill bo sina sista år hos sina barn och barnbarn, men får "nej" och ska tvinga ut ur landet. Nästa dag är det en svensk dam på 96 år som får för sig att bosätta sig i Thailand där hon har delar av sin släkt. Men se det går inte, för då mister hon delar av pensionen och ska på detta vis tvingas tillbaka till Sverige. Var fan är logiken? Den svenska damen, som för övrigt heter Eva, har ju arbetat ihop sin pension. Om hon sedan bor i Lappland, Skåne eller Thailand ska väl inte spela någon roll. Och vad pratar vi om för tidsperspektiv? Ja inte lär hon väl leva 10 år till. Så varför ska det då finnas en massa paragrafryttare inom stat och kommun? Har de inget viktigare att göra? Eller är det så att man på alla sätt och vis försöker ta livet av de gamla?Nej skärp er! Låt Eva leva där hon vill och ge henne vad hon har rätt till!

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se