Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under mars 2012

Av Pink Ozzy - 21 mars 2012 09:34

  Ibland dyker det upp saker i tidningar så man bara inte kan låta bli att le en aning.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 19 mars 2012 11:30

Har tydligen missat diskussionen om huruvida det ska eller inte ska finnas hår under armarna. Personligen anser jag att det är skitfult när kvinnor har en stor buska under armarna. Lika fult som när de har små baddräkter och det väller ut hår på bägge sidorna om baddräkten mellan benen. Nu är det INTE så att jag speciellt kollar in det, men alla som har legat på badstränder utomlands vet att det inte är många cm mellan badstolarna ibland och det kan plötsligt komma en häck farandes precis framför ögonen. 

Bägge dessa hår är lätta att avlägsna.

Hur är det då med män? Själv brukar jag ta samma klippare som jag använder till håret på huvudet och klipper mig under armarna när det blir för buskigt. För en allt för stor buska under armarna er inte så djävla kul ut det heller om du frågar mig. Eftersom killar i regel har betydligt mer hår över hela kroppen så flyter den "ordinarie" benbehåringen oftast ihop med den mellan benen, så där blir det ju lite svårt att raka sig. Dessutom har jag inte de anlag som gör att jag kollar gärna mellan benen på män.

Fan vad det blev konstigt nu då.  Låter precis som om jag hellre ligger vid stranden och kollar mellan benen på kvinnorna. Så är det dock INTE. Men låt oss säga att du bara har hud och sen en baddräkt och det kommer ut en massa hår, så lägger vem som helst märke till det. För det behöver man ju inte vara snuskig. Människan är ju så funtat att man per automatik kollar på allt som avviker. Precis som om ögonen dras till det. Men nog om det.

Men som jag säger ovan. Raka er under armarna. Det ser betydligt renare och trevligare ut. Själv skulle jag nog inte vilja träffa en kvinna där håret hänger ut mellan bröst och arm. 

Nu djävla ska det väl bli lite rabalder på bloggen, eller? 

ANNONS
Av Pink Ozzy - 13 mars 2012 11:22

Anja Pärsson ska lägga skidorna på hyllan. En av våra absolut största idrottare genom alla tider ska sluta på torsdag då sista tävlingen är för hennes del. Det tycker jag hon gör rätt i. Att fortsätta är en allt för stor risk för framtida bestående skador. Dessutom har hon vunnit det som vinnas kan. Hon är ett fenomen som vi aldrig kommer att glömma. Att det sedan blir en skitsäsong i slutet är naturligt. Att folk skriker att hon ska sluta är också naturligt – med facit i hand. En annan som ska sluta är Helen Ekholm. Men då skriker folk att hon ska fortsätta. Varför? Ska hon också göra en skitsäsong först så att folk nästa vår ska kunna skrika att hon borde slutat tidigare?Nej Anja förblir en stor förebild för massor av tjejer. Inte bara i utförsåkning. För vem kan, förutom att bjuda på sig själv, visa upp en sådan meritlista:OS: guld i slalom 2006, silver i storslalom 2002, brons i slalom 2002, störtlopp 2006, kombination 2006 och kombination 2010. VM: guld i slalom 2001, storslalom 2003, super-G och storslalom 2005, super-G, kombination och störtlopp 2007, silver i kombination 2005 och nationstävlingen 2007, brons i storslalom 2001, slalom 2007, kombination och nationstävlingen 2011. Världscupen: 42 segrar, den första i slalom 3 december 1998, den sista i störtlopp 5 mars 2011. Seger i totala världscupen 2004 och 2005.Och det bästa av allt. Hon kan ju nu efterträda Anna Ottosson som expertkommentator. Anna Ottosson har varit rena katastrofen och jag förstår inte att Tv inte slängt ut henne. Om hon nu är så bra som hon utger sig för att vara med hennes ideliga kommentarer, så varför var hon inte bättre själv när hon åkte? Men det är kanske en annan historia.Grattis Anja till all framgång och lycka till i framtiden !

Av Pink Ozzy - 13 mars 2012 10:42

Grekland och Spanien ligger så illa till att lönerna sänks. Speciellt inom den offentliga sektorn. Ett måste för att komma tillrätta med tidigare överutbetalningar av löner och andra löften. 

Vad gör då  de svenska blivande sjuksköterskorna i Umeå? Jo, de vägrar arbeta för 21.500 under sommaren. Detta trots att de i stort sätt är helt utan erfarenhet. 

Vad gör lärarna som trots allt ska vara vår intelligensreserv? Jo, man kräver betydligt högre löner.

Vad har man för syfte med detta? Jo, att sko sig själva.

Vad blir då resultatet av detta? Att vi snart kanske får sälla oss till övriga krisländer där lönerna sänks med kanske 25% och många avskedas. Är det slutmålet för dessa yrkesgrupper?

Betänk att alla inte kan ha lika lön! Den svensk avundsjukan måste bort. Vill du ha högre lön får du antingen byta arbete, ta ett extrajobb ( vilket jag hade under många år ) eller tar dig uppåt i företaget genom vidareutbildning och större ansvarstagande ( vilket jag gjorde ). 

Men det vill man väl inte. Man vill bara HA mer pengar. Enligt en sköterska på TV, för att man har ett så stort ansvar. Då måste jag fråga en sak. Har inte följande personer OCKSÅ ett LIKA ansvarsfullt arbete?

Förskollärare, busschaufförer, lastbilschaufförer av farligt gods, skolskjutsar, lokförare, ordningsvakter i tunnelbanan,  kranförare, lotsar och många andra? Ska de också begära skyhöga löner och sänka Sverige ännu närmare avgrunden där Grekland och Spanien redan befinner sig?

Jag bara frågar.  

Av Pink Ozzy - 13 mars 2012 10:09

Enligt Reinfeldt och Alliansen har vi fler "i arbete" nu än någonsin tidigare. Det stämmer om man läser statistik som fan läser bibeln. Det stämmer i sig att fler är ute i någon form av arbete. Men då ska man beakta att en hel del av dessa arbeten är praktik och 3-Fas jobb. 

En vän till mig var på praktik och hon lovades arbete hela tiden. Ända tills 2 dagar återstod. DÅ skulle det inte tillsättas någon tjänst. Det är inget annat än billigt slavarbete som regeringen bjuder ut. Inga fullvärdiga arbeten som borde finnas med i statistiken.

Låt oss då titta närmare på arbetslösheten.

Den genomsnittliga arbetslösheten inom EU är för närvarande 10%. Men då ska du tänka på att Spanien har 23% och Grekland 20%. 19% av Eu´s arbetslösa bor i Spanien. Detta gör att EU har så hög arbetslöshet. Tar du bort Spanien och Grekland minskar arbetslösheten inom EU med 25-30% och hamnar på ca 7-8%. 

Vad har vi i Reinfeldts förlovade land för arbetslöshetssiffror? Jo, 8%. Vad innebär då detta? Jo, för det första är inte praktikplatser och 3-fas"jobb" inräknade. Norge har 3%, Japan och Holland 5, Tyskland 6 och Rumänien 7%.

Sveriges 8% placerar oss i samma kategori som krisländerna USA, Danmark, Finland och England. Dessutom har krislandet Italien 9% och Frankrike och Polen 10%. 

Så varför Reinfeldt slår sig för bröstet kan jag inte förstå. Sen vill ju Reinfeldt öka pensionsåldern till 75 år. Jag vet inte på rak arm hur många som idag är mellan 65 och 75, men det lär väl knappast bli fler jobb och färre arbetslösa om det förslaget skulle genomföras.

Så sammanfattningsvis kan jag bara konstatera att Reinfelds s k "jobbpolitik" bara är skitsnack och en möjlighet för företag att få tag i billig arbetskraft som delvis betalas av staten. D v s våra skattepengar.  

Av Pink Ozzy - 12 mars 2012 12:48

Sossarna ökar med över 6% i den senaste opinionsundersökningen. Innebär att vänsterblocket nu har fler sympatisörer än borgarna. Det känns skönt att folk börjar vakna upp och reagera mot försämringarna för pensionärer, sjuka, ungdomar, arbetslösa mm. Nu senast vill Fp införa att ungdomar bara ska få 75% av lägstalönen. Helt sjukt. Som anledning menar Björklund att det ju är bättre att få in en outbildat ungdom för 75% än en utbildat 40-åring. Så vad är skillnaden för de arbetslösa? Ingenting. Vad är skillnaden för arbetstagaren? 25% lägre kostnader. Visserligen får får just den ungdomen arbete, men då står ju en 40-åring med 2 barn och hus UTAN arbete. Är det så djävla smart tänkt? Nej, knappast. Men å andra sidan är ju inte Alliansen så kända för att tänka före. Numera kommer det bara det ena tokiga förslaget efter det andra. 75% av lägsta ingångslönenJobba till 75 årVerkar som de fått 75 på hjärnan. Vad blir nästa steg i deras 75-strategi?Skattebefrielse för alla som tjänar över 75.000:- i månaden?Skattebefrielse för alla med strandstugor på över 75 kvadratmeterExtraskatt för alla som är sjuka mer än 75 dagar per årExtraskatt för alla som tar ut pension om de är under 75 år.Ja ja, de kommer nog på något mer skit snart. Vi får väl hoppas att det vänder nu så vi får en regering som mer tar hand om arbetslösa, sjuka, pensionärer och ungdomar på RÄTT sätt.

Av Pink Ozzy - 11 mars 2012 10:31

Jaha, då var den svenska delen av melodifestivalen avklarad. Och för en gång skull VANN RÄTT LÅT !

Loreen var helt maigisk. Att det sedan kom in en lite halvknubbig dansare i s f alla dessa smala danspinnar gjorde ju inte saken sämre. En kanonlåt som jag tror kan vinna hela skiten i Baku. 

Men sen hade jag, som vanligt, inte många rätt i mitt önsketips. Dock drar jag tillbaka min röst på Ranelid. Han var bedrövlig igår. Och jag tror han har råkat ut för en omvänd "Ranelideffekt". Hur ska jag förklara det nu då? Jo, innan förra deltävlingen var press och andra på honom hela tiden. Detta gjorde att folk tyckte synd om honom och röstade på honom. Sen fortsatte dock spektaklet med bilder av när han parkerar på handikapparkering och när han hotar med att inte ställa upp och än det ena än det andra. Det gjorde istället att folk blev förbannade på honom och började förstå att han bara spädde på för att vinna röster. Så då gav de fan i att rösta på honom.

Men nu är det frågan om Ranelid ställde upp för att sälja en singel eller för att få publicitet för sitt skrivande? Jag tror  att han fullständigt ger fan i musiken. Han uppnådde det han ville, d  v s massvis med reklam. Skulle vara kul att se hur många fler böker han säljer 2012 än han gjorde 2011. 

Sen har vi stackars Danny som nu tjurar någonstans för att han tycker att svenska folket röstade fel. Enligt honom så var hans robotlåt bättre än alla andra. Men då kanske han ska sluta att vända sig till uteslutande SMSande småflickor.

Sen tycker jag att det är så sjukt dåligt av David Lindgren ( eller vad han nu heter ) att plagiera Erik Saade. För det var det ju.

Den där lille Munther behöver nog några år till innan han är färdig. Konstigt att han fick så många röster.

Molly sjng väl helt OK, dock är jag allergisk mot tajta, svarta plast/läderbyxor.  

Hårdrock är alltid hårdrock, så Death before April passar ju en smalare publik. Men det breddar j finalen, vilket är bra.

Till sist har vi Thorsten Flink. Jag hånade honom efter att ha lyssnat på fonom första gången. Men jag får ta tillbaka det. Låten har blivit bättre och bättre för varje gång jag hört den. Så det blir nog fler lyssningar på andra Flinklåtar.

Så nu är det bara att invänta Baku. Ska jag ge mig på en gissning att Lorren hamnar topp 5? Jag tror det.  

Musik · TV
Av Pink Ozzy - 7 mars 2012 10:02

Jaha, då var det dags för ännu en affär. En affär där tydligen alla på ett eller annat sätt är inblandat, men där ingen vill ta ansvar för. Det gäller historien om Sveriges avtal med  Saudiarabien där Sverige tydligen lovat att hjälpa till med att bygga en vapenfabrik i Saudiarabien. Ja, det hade väl inte blivit en stor affär om fabriken hade legat i t ex Finland eller Norge, men Saudiarabienbien!?!?! En av världens värsta diktatorstater. Fy fan. 

Avtalet skrev tydligen redan 2005, d v s av den socialdemokratiska regeringen. Där står bl a : "Vardera parten skall främja att industrin i dess land utformar gemensamma projekt för sammansättning eller produktion av militär utrustning i den andra partens land."

Så nu är Alliansen snabbt framme och försöker skylla det hela på sosseregeringen. Men alla vet ju nu att Alliansen hade möjlighet att skippa avtalet 2010, vilket man dock inte gjorde. Varför då tror du? Jo, det ger ju arbetstillfällen. Något som Reinfeldt och grabbarna lider stor brist på, även om annat sägs till media.

FP och KD ville avsluta avtalet 2010. M och C körde över de två. Så FP och KD la sig platt för att Alliansen ska leva vidare. Men det friskriver inte dessa två partier från ansvar. Att vara tyst är att hålla med anser jag.  

Så nu sitter Sverige där med skägget i brevlådan. På ena sidan vill man vara neutral och på andra sidan  så säljer man vapen och hela fabriker för allt vad tyglen håller. Frågan är om de håller denna gång?

Sen har vi ju dessutom alla dessa förnekare som alltid dyker upp vid sådana affärer. Ingen vet något och ingen har gjort något. Ingen har sett något och ingen har hört något.

Nej fram med ALLA papper och ge sedan alla de som nu ljuger sig fram sparken utan avgångsvederlag. Kan man inte stå för det man gjort har man ju inte gjort något. Och har man inte gjort något ska man inte ha betalst ( avgångsvederlag ). Nej, släng ut dom på den vanliga arbetsmarknaden med en stor skylt om halsen:

"Jag står inte för det jag gjort"

Vi kan ta några  exempel: I dag vill varken dåvarande utrikesminister Laila Freivalds eller Leni Björklund svara på frågor. Så vitt jag vet har de fortfarande inkomst från staten, vilket gör att de ska svara ( arbeta ) för staten. 

Sen har vi ju nuvarande försvarsminister som tycks vara helt hjärndöd, för han vet tydligen ingenting, eller så är det superhemligt så vi vanliga skattebetalare inte ska få reda på vart våra skattepengarna går. Sen sitter ju en och annan person på myndigheten Inspektionen för strategiska produkter (ISP) som inte har rent mjöl i påsen. Även Kalle Bildt försöker skylla på tidigare regeringar och säger sig inte ha något med avtalet att göra. Fy fan vilka skenheliga politiker vi har.


Med anledning av säkerhetsläget avråder svenska UD sedan 2005 från icke nödvändiga resor till landet.


Kvinnor utsätts för allvarlig diskriminering. För att röra sig utanför hemmet måste alla kvinnor ha en manlig ledsagare.


Någon kritik mot islam, kungafamiljen eller regeringen tillåts inte.


Dödsstraff utdöms för bland annat mord och narkotikarelaterade brott. I vissa fall även för homosexualitet. Avrättningarna sker vanligen offentligt, genom halshuggning för män och arkebusering för kvinnor.


Enligt Amnesty International avrättades minst 27 personer 2010, men den verkliga siffran tros vara större.


Källa: UD, Amnesty International, Svenska Freds och Nationalencyklopedin. 


Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se