Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 30 mars 2012

Pedofiler, kvinnomisshandlare, våldtäktsmän - JAG HATAR ER

Av Pink Ozzy - 30 mars 2012 10:42

Jag har tagit upp det tidigare och kommer säkert att ta upp det igen. Jag brukar säga att man inte ska och bör hata någon. Men jag gör det. Jag hatar alla pedofiler, kvinnomisshandlare och våldtäktsmän ( nåja, det finns tydligen en del kvinnor i dessa grupper också. 

Jag ger mig fan på att det finns fler som har något emot homosexuella och lesbiska än mot ovanstående drägg. Homosexuella och lesbiska  är i mina ögon ofta mycket trevliga människor. Jag känner en del och det är väl bara en som kan vara lite besvärlig. Men jag tror vi har rett ut det nu. Jag är inte rädd för att prata med dom eller ta i dom. De smittar inte. jo, det gör de förresten. De smittar ofta av sig av sin trevlighet och vänlighet mot andra. Men det är en annan historia.

Det är i första hand pedofilerna. Vad fan får man ut av att ge sig på ett barn? Vissa dårar t o m på spädbarn. De ska plockas in och aldrig komma ut igen. De ska inte heller på specialanställt utan släppas ut bland buset på Hall eller kumla. De killar fattar vilket straff pedofiler ska ha.

Detsamma gäller kvinnomisshandlare. Vad fan får man ut av det? I 99% är kvinnan svagare och mindre och har ingen chans mot en stor stark karl som dessutom kanske går på alkohol och droger.  Frågar du mig så borde han sättas i bojor på torget och få utstå spott och spe under en tid. Dessa djävla kräk som tror att de är något. I mina ögon är de just bara kräk. Observera nu att fysisk våld likställer jag med det fysiska våldet som många får utstå. Att alltid veta bäst, att skrika och gorma, att hota, att låsa in mm är lika djävulskt.

Sen har vi våldtäktsmännen. Eller ska vi kalla dom för vad de är? D v s våldtäktskräken. De som med hjälp av sin kraft samt säkert också ofta hot om våld förgriper sig på en kvinna. Vad fan får de ut av det? Finns ingen ömsesifig ömhet får man väl inte ens upp lille kalle i verksam storlek. Eller är jag bara konstig?

Nej,  spärra in dom också på våra trevliga anstalter Hall, kumla m fl utan särskilda förmåner. Dela sedan ut tillräckligt många bsebollträn och stolsben så de får känna hur det känns att råka ut för något man inte vill själv. Djävla äckel. För er som inte vet det är jag man. För er som inte vet det så skulle jag nog kunna råka göra duma saker om jag fick reda på att någon var pedofil, misshandlare eller våldtäktsman. Själv skulle jag nog inte tveka............

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 15 aug 09:26

För 6 år sedan tog Petter för rattfylla. I natt var det dags igen. Fortkörning och narkotikainnehav. Men jag ska inte skälla på Petter. Jag kan tänka mig att han inte hade så många vänner under sin aktiva karriär och nu vill ta igen det på något sä...

Av Pink Ozzy - Fredag 14 aug 09:52

Det finns bl a Facebook, Instagram, Twitter, snap chatt, miljoner med spel på appar. Dessutom har Tiktok tillkommit. En omstridd app som man vill förbjuda i flera länder för att man tror att kineserna kan plocka ut dina personliga data. Vad jag först...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:49

Just nu finns det två grupperingar i Sverige. Dom som är för munskydd och dom som är emot. Själv har jag tittat lite på folk och sett att många som bär munskydd bär den just bara över munnen och inte näsan. Vad är vitsen med det? Sedan har de som...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:39

Det är ju inte klokt. Har ett barnbarn i 7an som nu tränar 6 gånger per vecka. Men inte nog med det. De kan sluta träningen 20,30 ena dan och börjar träningen klockan 6 nästa morgon. 2-3 gånger per vecka börjar träningen vid 6 tiden. Bl a både lördag...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se