Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 30 mars 2012

Pedofiler, kvinnomisshandlare, våldtäktsmän - JAG HATAR ER

Av Pink Ozzy - 30 mars 2012 10:42

Jag har tagit upp det tidigare och kommer säkert att ta upp det igen. Jag brukar säga att man inte ska och bör hata någon. Men jag gör det. Jag hatar alla pedofiler, kvinnomisshandlare och våldtäktsmän ( nåja, det finns tydligen en del kvinnor i dessa grupper också. 

Jag ger mig fan på att det finns fler som har något emot homosexuella och lesbiska än mot ovanstående drägg. Homosexuella och lesbiska  är i mina ögon ofta mycket trevliga människor. Jag känner en del och det är väl bara en som kan vara lite besvärlig. Men jag tror vi har rett ut det nu. Jag är inte rädd för att prata med dom eller ta i dom. De smittar inte. jo, det gör de förresten. De smittar ofta av sig av sin trevlighet och vänlighet mot andra. Men det är en annan historia.

Det är i första hand pedofilerna. Vad fan får man ut av att ge sig på ett barn? Vissa dårar t o m på spädbarn. De ska plockas in och aldrig komma ut igen. De ska inte heller på specialanställt utan släppas ut bland buset på Hall eller kumla. De killar fattar vilket straff pedofiler ska ha.

Detsamma gäller kvinnomisshandlare. Vad fan får man ut av det? I 99% är kvinnan svagare och mindre och har ingen chans mot en stor stark karl som dessutom kanske går på alkohol och droger.  Frågar du mig så borde han sättas i bojor på torget och få utstå spott och spe under en tid. Dessa djävla kräk som tror att de är något. I mina ögon är de just bara kräk. Observera nu att fysisk våld likställer jag med det fysiska våldet som många får utstå. Att alltid veta bäst, att skrika och gorma, att hota, att låsa in mm är lika djävulskt.

Sen har vi våldtäktsmännen. Eller ska vi kalla dom för vad de är? D v s våldtäktskräken. De som med hjälp av sin kraft samt säkert också ofta hot om våld förgriper sig på en kvinna. Vad fan får de ut av det? Finns ingen ömsesifig ömhet får man väl inte ens upp lille kalle i verksam storlek. Eller är jag bara konstig?

Nej,  spärra in dom också på våra trevliga anstalter Hall, kumla m fl utan särskilda förmåner. Dela sedan ut tillräckligt många bsebollträn och stolsben så de får känna hur det känns att råka ut för något man inte vill själv. Djävla äckel. För er som inte vet det är jag man. För er som inte vet det så skulle jag nog kunna råka göra duma saker om jag fick reda på att någon var pedofil, misshandlare eller våldtäktsman. Själv skulle jag nog inte tveka............

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 17:42

Har just varit hos dotra och hjälpt henne att hämta tillbaka studsmattan. Samtidigt flyger en annan studsmatta från en annan tomt iväg. Undrar hur många studsmattor som flyger iväg och går sönder en så här blåsig dag? Tänk på att förankra era studs...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:53

I dagens Aftonbladet kan man läsa om en manlig förälder som sökt upp en pedofil som arbetar på en typ av förskola. Han gick hem till honom och slog honom. Nu anmäls han. OK, jag förstår att vi har lagar som ska sköta om sånt, men jag hade garanterat...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:40

Sveriges största skidanläggningsföretag Skistar släcker ner fr o m i helgen. Andra har dock än så länge sagt att de kommer att ha öppet. Eftersom de inte har förstånd själva borde regeringen gå in och stänga alla anläggningar tills vidare. Läser ock...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se