Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 30 mars 2012

Apoteket och deras vansinniga regler

Av Pink Ozzy - 30 mars 2012 10:28

Min läkare ringde enligt överenskommelse idag. Vi diskuterade diverse kring min sjukdom och vilka tabletter jag ska ta. När jag sa att tablett A var bra mot en viss sak så sa hon att hon kan skriva ut mer. Men jag nekade eftersom jag hade gamla recept kvar. Vidare skulle hon skriva ut tablett B med x mg. 

När jag nu ska boka detta via nätet så är tablett A borta från listan. Efter lite letande hade den gått ut igår!. Tablett B gick inte att beställa utan man skulle ringa till Apoteket.

Det gick snabbt att komma fram när man hade tryckt på 1,2 eller 3 några gånger.

Jag frågade då om det inte gick att få ut tabetll A igår och hänvisade till att jag pratade med min läkare för mindre än en timme sedan och att den 29/3 faktiskt inföll för 9,5 timmar sedan. Men icke sa Nicke. Regler är regler inom Apoteket och de går inte att rucka på. 

OK, varför kan jag inte beställa tablett B då? Jo det var för att läkaren hade skrivit storleksantal 50. Just denna storlek är tydligen bara till för sjukhus ohc kan inte beställas av privatpersoner. OK, vad har ni då, undrar jag. Det visar sig då att de har förpackningar om 25 resp. 100. Då tyckte jag att de väl kunde skicka 2 x 25. Det blir ju 50. Men icke sa Nicke. Regler är regler inom Apoteket och de går inte att rucka på.

Ibland känns det som om dom på Apoteket gör allt för att djävlas med folk.  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:24

Hagia Sofia kyrka i Turkiet ska göras om till moské. Erdogan behöver fler valröster och det finns fler muslimer än kristna i landet. För mig känns det bara så främmande att förändra en kyrka i grunden. Kyrkan byggdes som kyrka men gjordes om till ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 12 aug 09:30

En man i Danmark anklagas för övergrepp på 111 barn. Stegla den jäveln. ...

Av Pink Ozzy - Tisdag 11 aug 16:16

OK, jag gillar inte Danny Saucedo. Men jag gillar ännu mindre att han utsätts för någon form av paragrafrytteri. Nu är det dags igen. Återigen stoppas han från en spelning. Själv känner jag det hela som enkelt. Förväntar man sig 10.000 och får t...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se