Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 29 mars 2012

Sten Tolgfors avgår - ÄNTLIGEN !

Av Pink Ozzy - 29 mars 2012 10:43

Äntligen avgår försvarsminister Sten Tolgfors. "På egen begäran" heter det som vanligt. Det betyder att det ligger en hund begraven och att det kommer fram mycket mer skit framöver. Men det är bättre för regeringen att Tolgfors har avgått innan dom bomberna släpps. 

Hela historien som nu pågått ett bra tag är sjuk. Det är VI skattebetalare som avlönar såna som Tolgfors. Då ska vi också ha full insyn i vad han och andra gör. Att inte diarieföra vissa dokument strider t o m mot lagen.  Nu plötsligt påstår man att de ÄR diarieförda. Bara sådär...i efterhand. 

Hela FOI-affären stinker lång väg och jag hoppas att man lyfter på alla stenar för att fler kan avgå "på egen begäran". 

Men tänker man till en gång till, vilket jag nu försöker göra så undrar jag om han ensam bör avgå "på egen begäran". Är Tolgfors bara ett offer för att skydda Reinfeldt och/ eller andra personer och förehavanden?

Att Tolgfors fick gå får han skylla sig själv. Kan man inte svara pressen korrekt så blir det till slut ohållbart. Men har ni märk hur smidigt Reinfeldt håller sig utanför så gott det går? Vad har han med saken att göra? Troligen vet han mer än han medger.

Vi har nog inte sett slutet i röran.  

 
ANNONS
 
Lotta

Lotta

29 mars 2012 10:56

Hej....vilken bra blogg.
Alltid kul att läsa andras funderingar o åsikter!!!
Håller fullständigt me dig ang Tolgfors!!!
Vänta bara,så ska vi se var detta slutar!!!!
Känns som om man inte kan lita på någon folkvald regering längre!!!
En jävla hög falska människor till höger o vänster hela tiden!
Titta gärna in till mej om du vill,skriver oxå lite blandat på min blogg,ibland ämnen som upprör o skapar debatt....men sån e jag,behöver skriva av mej.....ha de gott!

http://www.nogg.se/lillalotta

Pink Ozzy

29 mars 2012 11:11

Tack Lotta. Jag återkommer till din också.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:24

Hagia Sofia kyrka i Turkiet ska göras om till moské. Erdogan behöver fler valröster och det finns fler muslimer än kristna i landet. För mig känns det bara så främmande att förändra en kyrka i grunden. Kyrkan byggdes som kyrka men gjordes om till ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 12 aug 09:30

En man i Danmark anklagas för övergrepp på 111 barn. Stegla den jäveln. ...

Av Pink Ozzy - Tisdag 11 aug 16:16

OK, jag gillar inte Danny Saucedo. Men jag gillar ännu mindre att han utsätts för någon form av paragrafrytteri. Nu är det dags igen. Återigen stoppas han från en spelning. Själv känner jag det hela som enkelt. Förväntar man sig 10.000 och får t...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se