Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 29 mars 2012

Sten Tolgfors avgår - ÄNTLIGEN !

Av Pink Ozzy - 29 mars 2012 10:43

Äntligen avgår försvarsminister Sten Tolgfors. "På egen begäran" heter det som vanligt. Det betyder att det ligger en hund begraven och att det kommer fram mycket mer skit framöver. Men det är bättre för regeringen att Tolgfors har avgått innan dom bomberna släpps. 

Hela historien som nu pågått ett bra tag är sjuk. Det är VI skattebetalare som avlönar såna som Tolgfors. Då ska vi också ha full insyn i vad han och andra gör. Att inte diarieföra vissa dokument strider t o m mot lagen.  Nu plötsligt påstår man att de ÄR diarieförda. Bara sådär...i efterhand. 

Hela FOI-affären stinker lång väg och jag hoppas att man lyfter på alla stenar för att fler kan avgå "på egen begäran". 

Men tänker man till en gång till, vilket jag nu försöker göra så undrar jag om han ensam bör avgå "på egen begäran". Är Tolgfors bara ett offer för att skydda Reinfeldt och/ eller andra personer och förehavanden?

Att Tolgfors fick gå får han skylla sig själv. Kan man inte svara pressen korrekt så blir det till slut ohållbart. Men har ni märk hur smidigt Reinfeldt håller sig utanför så gott det går? Vad har han med saken att göra? Troligen vet han mer än han medger.

Vi har nog inte sett slutet i röran.  

 
ANNONS
 
Lotta

Lotta

29 mars 2012 10:56

Hej....vilken bra blogg.
Alltid kul att läsa andras funderingar o åsikter!!!
Håller fullständigt me dig ang Tolgfors!!!
Vänta bara,så ska vi se var detta slutar!!!!
Känns som om man inte kan lita på någon folkvald regering längre!!!
En jävla hög falska människor till höger o vänster hela tiden!
Titta gärna in till mej om du vill,skriver oxå lite blandat på min blogg,ibland ämnen som upprör o skapar debatt....men sån e jag,behöver skriva av mej.....ha de gott!

http://www.nogg.se/lillalotta

Pink Ozzy

29 mars 2012 11:11

Tack Lotta. Jag återkommer till din också.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 6 april 21:05

Idag var det verkligen vår. Altanglasen tvättades och altanen kunde fixas till. Sen var det bara att äta årets första middag där och bara njuuuta. Mycket jobb återstår i trädgården. Lådorna ska krattas jämna och smågrejer mm läggs i komposten. Inn...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se