Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 21 mars 2012

Psykisk sjuk eller helt frisk och religiös?

Av Pink Ozzy - 21 mars 2012 09:53

För någon vecka sedan fick polisen tag i en person söder om Sundsvall som bl a hade skadat en kvinna svårt med en machete. Efter dikeskörning hotade han en hel skolklass att lämna över en bil till honom.För någon vecka sedan sköt en amerikan ner en massa afghaner helt på måfå. För någon dag sedan sköt en fransman ner ett antal judar i Frankrike. Just i denna stund har han förskansat sig i ett hus och många poliser står utanför. Han säger sig tillhöra Al Qaida.Detta är bara några få exempel på mord som skett den senaste tiden och som populister gärna vill använda för sin egen propaganda. Ja, mannen i Sundsvall har ju redan konstaterats psykisk sjuk. Men afghaner använder nu de afghanska morden i sin propaganda mot USA och den franske presidenten och diverse annat löst folk använder de franska morden i si propaganda i hopp om att vinna röster i det stundande valet. Men är det så smakligt att använda psyksikt sjuka människors ohälsa för egen fördel? Amerikanen har ju visat sig både ha bevittnat en nära väns sprängning och dessutom druckit mängder av alkohol. Fransmannen är säkert också psykiskt sjuk. Själv tycker jag att detta är fel att använda detta i propagandasyfte. Lägg istället skulden på samhället och bristande kunskap i hur man ska fånga upp dessa stackars själar INNAN de begår dessa illdåd. Men så långt lär vi aldrig komma. Det kommer alltid att finns människor som det plötsligt slår helt slint för. Kolla gärna in filmen "Falling down" så förstår du vad jag menar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se