Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 21 mars 2012

Psykisk sjuk eller helt frisk och religiös?

Av Pink Ozzy - 21 mars 2012 09:53

För någon vecka sedan fick polisen tag i en person söder om Sundsvall som bl a hade skadat en kvinna svårt med en machete. Efter dikeskörning hotade han en hel skolklass att lämna över en bil till honom.För någon vecka sedan sköt en amerikan ner en massa afghaner helt på måfå. För någon dag sedan sköt en fransman ner ett antal judar i Frankrike. Just i denna stund har han förskansat sig i ett hus och många poliser står utanför. Han säger sig tillhöra Al Qaida.Detta är bara några få exempel på mord som skett den senaste tiden och som populister gärna vill använda för sin egen propaganda. Ja, mannen i Sundsvall har ju redan konstaterats psykisk sjuk. Men afghaner använder nu de afghanska morden i sin propaganda mot USA och den franske presidenten och diverse annat löst folk använder de franska morden i si propaganda i hopp om att vinna röster i det stundande valet. Men är det så smakligt att använda psyksikt sjuka människors ohälsa för egen fördel? Amerikanen har ju visat sig både ha bevittnat en nära väns sprängning och dessutom druckit mängder av alkohol. Fransmannen är säkert också psykiskt sjuk. Själv tycker jag att detta är fel att använda detta i propagandasyfte. Lägg istället skulden på samhället och bristande kunskap i hur man ska fånga upp dessa stackars själar INNAN de begår dessa illdåd. Men så långt lär vi aldrig komma. Det kommer alltid att finns människor som det plötsligt slår helt slint för. Kolla gärna in filmen "Falling down" så förstår du vad jag menar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:24

Hagia Sofia kyrka i Turkiet ska göras om till moské. Erdogan behöver fler valröster och det finns fler muslimer än kristna i landet. För mig känns det bara så främmande att förändra en kyrka i grunden. Kyrkan byggdes som kyrka men gjordes om till ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 12 aug 09:30

En man i Danmark anklagas för övergrepp på 111 barn. Stegla den jäveln. ...

Av Pink Ozzy - Tisdag 11 aug 16:16

OK, jag gillar inte Danny Saucedo. Men jag gillar ännu mindre att han utsätts för någon form av paragrafrytteri. Nu är det dags igen. Återigen stoppas han från en spelning. Själv känner jag det hela som enkelt. Förväntar man sig 10.000 och får t...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se