Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 12 mars 2012

Äntligen börjar svenska folket vakna upp

Av Pink Ozzy - 12 mars 2012 12:48

Sossarna ökar med över 6% i den senaste opinionsundersökningen. Innebär att vänsterblocket nu har fler sympatisörer än borgarna. Det känns skönt att folk börjar vakna upp och reagera mot försämringarna för pensionärer, sjuka, ungdomar, arbetslösa mm. Nu senast vill Fp införa att ungdomar bara ska få 75% av lägstalönen. Helt sjukt. Som anledning menar Björklund att det ju är bättre att få in en outbildat ungdom för 75% än en utbildat 40-åring. Så vad är skillnaden för de arbetslösa? Ingenting. Vad är skillnaden för arbetstagaren? 25% lägre kostnader. Visserligen får får just den ungdomen arbete, men då står ju en 40-åring med 2 barn och hus UTAN arbete. Är det så djävla smart tänkt? Nej, knappast. Men å andra sidan är ju inte Alliansen så kända för att tänka före. Numera kommer det bara det ena tokiga förslaget efter det andra. 75% av lägsta ingångslönenJobba till 75 årVerkar som de fått 75 på hjärnan. Vad blir nästa steg i deras 75-strategi?Skattebefrielse för alla som tjänar över 75.000:- i månaden?Skattebefrielse för alla med strandstugor på över 75 kvadratmeterExtraskatt för alla som är sjuka mer än 75 dagar per årExtraskatt för alla som tar ut pension om de är under 75 år.Ja ja, de kommer nog på något mer skit snart. Vi får väl hoppas att det vänder nu så vi får en regering som mer tar hand om arbetslösa, sjuka, pensionärer och ungdomar på RÄTT sätt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se