Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under februari 2012

Av Pink Ozzy - 16 februari 2012 13:55

Här finns det en majoritet i riksdagen för att godkänna Palestina som den stat den en gång var, men så fegar man ur. Varför? Jo, man vill ju inte stöta sig med "den store i väst" och andra länder man kanske vill göra affärer med. Samma fega beteende kör bl a annat Ryssland och Kina med när man varje gång blockerar FN´s säkerhetsråd när man vill gå ut med resolutioner till bl a Syrien och Nordkorea. Samma feghet användes när Kina ville komma med i FN. Då slängdes Taiwan ut från FN. M a o sitter det en massa fega typer på höga poster med enorma löner (våra skattepengar) och fegar ur varje gång det brinner lite i knutarna. Varför har vi då alla dessa förbund, riksdagen, EU och FN m fl? Skippa skiten om de som sitter där inte vågar stå för sina åsikter när det verkligen gäller. Jag står för att Palestina bör vara en egen stat, eftersom det var en stat långt innan Israel. Jag står för att Syriens president, hans släkt och anhang omgående ska avgå.Jag står för att Nordkoreas skitstövlar omgående avgår och öppnar sina gränser för alla.Jag står för att Taiwan ska erkännas som egen stat av FN och alla andra länder och att Kina inte gör vidare anspråk på landet.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 16 februari 2012 13:48

Jag har nog skrivit om det tidigare, men det gör mig så ilsken varje gång. Det gäller alla ickesjuka som parkerar på handikapparkeringar när det klart står att parkeringarna just gäller för handikappade. Om man inte har något handikapp och ändå ställer sig där så tillhör man troligen gruppen förståndshandikappade och ska således inte framföra någon form av motorfordon. Folk som ställer sig där fast de inte har där att göra är i mina ögon ynkliga djävla typer som man borde dra in körkortet på minst 6 månader direkt på plats. Det kanske skulle lära dom en del. Ibland råkar jag på dom där typerna och då brukar jag lämna lite sura kommentarer så dom fattar att de gör fel . Det är dock inte alltid jag ser vilka de är. Jo, jag vet vilka de är: SKITSTÖVLAR !

ANNONS
Av Pink Ozzy - 5 februari 2012 09:28

Jaha, då var första deltävlingen av årets melodifestival avklarad. Och för en gång skull måste jag säga att: RÄTT LÅTAR VANN. När de 5 bidragen som skulle gå vidare skulle utses valde jag 4 som jag ansåg var bra. Det var Loreen som helt outstanding. Sedan skulle Death by April, Torsten flick och Sean Banan gå vidare. Att sedan Afrodite fick hänga med var väl för att de just kom 5:a och blev lite av en utfyllnad. Deras låt var ju 20 år gammal. Och vad gjorde The Moniker? Snacka om "låt" som stretade åt alla håll utan den minsta lilla röda tråd. 

Jag tror t o m att Loreen kan vinna hela skiten. Death by April hade jag aldrig hört talas om. Sångaren hade dock en helt fantastisk röst. Då menar jag den skönsjungande och inte han som svalde potaisen och försökte få ut den emellanåt. Sean Banan var mest en kul låt. Glimten i ögat och ha kul var väl deras valspråk. Att sedan Torsten Flink hängde på förvånar mig inte. För en enda gång skull tycktes karln vara lite åt det normala hållet, även om flinet i slutet av låten mest gick åt det psykopatiska hållet. Men låten var ovanligt bra och t o m berörde.

Ja, det var första omgående det. Får se hur resten ter sig framöver. Blir nog svårt att slå Loreen.  

Till sist några ord om programledarna. De var de bästa på många år. De du Mede, se och lär!. Och den unga tjejen, Gina Dirawi- VILKET FYND. Snacka om naturlig utan att överdriva. Sara vet vi ju sen evigheter att hon är bra i vad hon än företar sig. Det hade faktiskt räckt med dessa två. Men OK, Bergström gjorde inte heller bort sig i sammanhanget. För att inte tala om låten "Bögarnas fest". Vilken lysande idé och vilken lysande text. 

Musik · TV
Av Pink Ozzy - 3 februari 2012 10:35

Redan har ett par länder skrivit på ACTA och i sommar ska EU rösta om ifall ACTA ska gälla i hela Europa. 

Vad är då ACTA som är så farligt? Jo, ACTA ( Anti-counterfeiting trade agreemet ) är ett fördrag som kan ge företag och koncerner att hålla koll på allt vi gör på nätet.

Precis allt.

Detta kan sedan användas emot oss ifall vi t ex sjulle ladda ner en fil som de anser att vi inte får.

Detta kan även användas för att skicka på oss en massa skitmejl ( spam ) direkt riktat till var och en av oss och bara av det vi har intresse av, d v s kollat in på nätet.

Detta ACTA tillåter inte heller att vi länkar hur som helst. Om du t ex länkar till en blogg som du anser verkar bra och det finns en länkt till t ex Youtube så kan du straffas för det.

Det finns en hemsida som heter http://www.avaaz.org/ som jag tycker du ska besöka och skriva in dig och på så sätt protestera met ACTA.  Över 12 miljoner personer har redan skrivit på.


GÖR DET DU OCKSÅ ! NU !  

Detta protesterande har tydligen redan hjälpt i USA, eftersom fördraget inte godkändes där. Frågan är vad som händer. Skrivs det bara om och körs en vända till? Det är väl det troliga. Men då är det viktigt att så många som möjligt visar sin avsky mot fördraget på denna hemsida.  


Av Pink Ozzy - 1 februari 2012 10:58

På inrådan av en vän tittade vi på "mot alla odds" igår. Djäklars vilka tuffingar! Jag hade nog haft svårt att hänga med där. Främst för att de är så positiva, trots sina handikap. 

För er som inte har kollat på det säger jag bara - TITTA. Då förstår ni att våra små vardagsproblem inte är något mot deras bedrifter p g a deras handikap.

En har mycket korta ben, en har inga armar, två sitter i rullstol, en går med kryckor, en har varken hela armar eller ben, en ser nästan inget, o s v. Trots detta tar de sig genom en del av det vilda Afrika för egen maskin. Visserligen ubder överinseende av en guide, en läkare plus en del andra, men själva arbetet gör de helt själva, utan hjälp utifrån.

För det mesta är de också så väldigt positiva. Tänk om jag vore lika positiv. Vilken lycka det skulle vara.

Så titta på "Mot alla odds" och njut av ett gäng lyckliga människor under svåra förhållanden.  

TV

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se