Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 13 januari 2012

När fan ska soldater bete sig som folk

Av Pink Ozzy - 13 januari 2012 11:59

Nu har det hänt igen. Amerikanska soldater pinkar på döda muslimer. Hur sjuk får man bli? Att sen filma det hela gör ju saken bara ännu sjukare.

Vi får bara hoppas att USA sätter dit dessa djävla dårarna så att muslimer förstår att vi i väst INTE TOLERERAR ett sådant beteende.  

Jag ställer mig på den sidan av vår befolkning som skarpt tar avstånd ifrån dessa beteenden och ber världens muslimska befolkning om ursäkt.  

 
ANNONS
 
Gubbfan

Gubbfan

13 januari 2012 12:40

Även här är jag pessimistisk.
I träningen av soldaterna ingår att de skall lära sig att fienden inte är människor utan bara rena vilddjur.
Att de pissar på fienden accepteras, kanske t o m uppmuntras, av deras befäl.
Felet som gjordes var att det kom till allmänhetens kännedom.
Det kommer de att bli straffade för, inget annat.
Den militära logiken och det militära tänkesättet fungerar så.
Det är en av anledningarna till att jag tycker så illa om en militär som utbildningsminister.

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

13 januari 2012 13:41

Sjukt är det.

 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

14 januari 2012 16:36

Ledsen att behöva säga det, men du föll i fällan ;-). Dom "pinkade" inte på döda muslimer utan döda fiender. Dvs sådant som soldater "alltid" gjort.Enligt media är talibanerna INTE överdrivet irriterade över händelsen utan ser det som just en handling mot en fiende. Inte mot just muslimer.
Det gör inte saken bättre, men dessa soldater än inte ensamma om att göra just så

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

14 januari 2012 18:03

Låt mig säga så här då:
De pinkade på döda mäniskor,vilket är djävligt lågt. Capisch?
Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:21

Tittar du på Hollywoodfruar? Du säger väl nej som alla andra fast du tittar ändå. Själv tittar jag samtidigt som jag spelar på paddan. Det som förvånar mig mest är att kärringarna inte själva vet hur mycket vi skrattar ÅT dom. Jag tänker så här... A...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:13

Jag var ju sjukskriven ett bra tag innan jag pensionerade mig, men nu börjar jag så sakta slappna av, få rutiner och må bättre. Det tog några månader och tar säkert några månader till innan jag helt känner mig som en pensionär, men jag är på väg. D...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:08

Nu har lille Kristersson lekt klart. Han kände sig som en statsminister, han ville ju så gärna vara statsminister, men han är bara den lille Kristersson som inte lyckats bilda en regering. Vad nu? Jo, för Sveriges del hoppas jag att Sossarna får möj...

Av Pink Ozzy - Torsdag 27 sept 11:45

Nu har det gått en tid och vi är inte närmare en regering än för 2 veckor sedan. När ska de olika partierna kliva upp ur skyttegravarna och börja snacka? Det kan inte vara svårt om viljan finns. Men Lövet och Kd-fröken har ju klart deklarerat sina st...

Av Pink Ozzy - Lördag 15 sept 11:12

Har under flera år haft problem som gjorde att jag de senaste 2 åren inte kunnat jobba överhuvudtaget. Jag började räkna på vad jag fick i sjukersättning och vad jag skullefå i pension och såg att det blev dubbelt upp. Jag blir ju inte friskare bara ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se